126

"Импортозамещен

преди 6 години

Това е отговора на Путин, замества вноса със собствено производство.Но нали така фалира СИВ и комунистическия блок ?!Значи Русия плува здраво към дъното.Може да оцелее, но ще бъде бананова република.Те една кола не могат да направят, камо ли да заместят целия внос :)))))

125

Уточнение

преди 6 години

Санкциите са израз на пълно безсилие, ама не могат да ги наложат на ШОС! А този съюз обхваща половината население на планетата! Просто доларът ще отпадне като световна валута за ужас на краварите дето паразитират върху кръвта и труда на останалите.

124

Анонимен

преди 6 години

Санкции до дупка за ***.

123

Анонимен

преди 6 години

Каквооооо Русия ли... !!!

122

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Боби- НЕ СЪМ НЕОНАЦИСТ...Никога не съм призовавал да се избиват руснаци или други някакви хора...Друг е момента че смятам рашаните за изключително агресивна нация,която ако не бъде държана под контрол става много опасна за околните...Има разлика нали???

121

Анонимен

преди 6 години

Какво значи всичко си казват, това да не е детската градина. Ако твърдиш, че си световна сила и в същото време пищиш как Китай и Русия те попиляват на кибер-фронта, очевидно нещо не се връзва. Всяка уважаваща себе си нация би скрила такъв резил, освен ако не се опитва да осъди противника за нещо. Но те не искат такова нещо. Те просто заклеймяват лошите руснаци. А че не са успели да опазят собствените си избори??? Пълен абусрд.

120

SpaceX

преди 6 години

147 Така е в Америка , всичко си казват или поне почти всичко , не са притворковци като твоите хора безаналоговите

119

Анонимен

преди 6 години

Аз едно не разбирам - как така една супер-сила признава, че друга супер-сила успешно се е намесила в изборите й. В нормалния свят, това би било повод за срам и би било покрито, защото си е признание за слабост. Защото ако могат да им хакнат изборните секции, не е ясно какво още могат да хакнат. Луда работа.

118

Анонимен

преди 6 години

144 И да ти кажат , няма да можеш да разбереш за какви санкции става дума , прекалено си елементарен

117

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Номер 42,някой с гол *** се наредил до богати чичковци.Познай сега, дали са го викнали да си стават съдружници или за сексуални извращения

116

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Не се споменава какви са тези ужасни санкции. Може би са забранили на макдоналдс да слагат кетчуп и горчица в бургерите на територията на Русия.Путин реве в Кремъл и се бърше с пердето.

115

сравнвение

преди 6 години

гледам нашата родина , колкото и охулвана да е от руснаците, пак сме се наредили сред европейските народи, както искаха Левски и БОтев! Изстрадали, нещастни, но сме с хората- президен ти премиер ходят по белите страни, срещат се с папата, с управниците на Германия, англия, франция.. А Путин никъде не ходи, никой го не ще! Посрешща на Киргизстан и таджикистан главатарите...

114

Путин да ходи

преди 6 години

на обмяна на опит при Ким, да му разяснят най- хай тек нещата -как се пасе заелеан тревица, скоро ще му се наложи!

113

Ам-Гъл

преди 6 години

Ха ха АМтроловете направо се давят в собствената си злъч. Те са малко ама са кресливи. А защо ли? Ами отговора е *** щото са ге.йове или по скоро ***.дерюги! И да не се обиждат че ги наричам с истинските имена аз съм Толерантен към тях! Всички лобут от емигрантите ще бъде само за тях и на техен за.дник!

112

бай ганю

преди 6 години

До Анонименя обясни как си пази стадото че ние не разбираме

111

бай ганю

преди 6 години

До Анонименахатръгват заедно с кравите още сега

110

Анонимен

преди 6 години

Хибридната война преминава в стадий снишаване и залиняване.

109

Анонимен

преди 6 години

отбелязаха и агресията на Русия в Сирия и Украйна..........Само за тази лъжа Краварите трябва да отидат във ада.........

108

Лайнъл Ричи

преди 6 години

ЕС се явява памперса на САЩ! когато САЩ се оака памперса ЕС се пълни с кафяви черни *** и замирисва силно. Зловонието е толкоз силно че дори САЩ обръщат глава настрани и се опитват да се оттърсят от памперса. Засега само Великобритания която се явява едната лепка на памперса се откъсна. Когато се откъсне и втортаа лепка Италия тогава памперса ще падне в мръсотията а САЩ ще вдишат чист въздух доволни че са се отървали от миризмата!

107

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Полу човеците населяващи Рашия само боя ги оправя.Така че санкции до дупка!!!!