53

Бабичка

преди 6 години

Много се радвам за овцете, които го избира и му вярват. Все по-ограбени ще ставате.

52

Тиква и тиквиници

преди 6 години

Аз мислех че ще каже че пак Комунистите са му виновни.Кой оправлява 8 години и кои разви корупцията в Държавата до такава степен че хората избягаха защото няма Живот тук

51

Дръндер

преди 6 години

Ми започни от себе си *** Тиквооооо!

50

Шефа

преди 6 години

Прав е Борисов , не може всички в тая държава да крадат и да взимат бакшиши !Народа е дал това право на управляващите , т.е. на ГЕРБ , на Бойко , на Цецо !Те ще крадат , на другите гонка до дупка , докато се научат да си плащат!

49

Анонимен

преди 6 години

Крадецът вика "дръжте крадеца".

48

Корупция

преди 6 години

Референдум в Стара Загора с ГЕРБер кмет .Заралии ще избират :1.Да им вдигнат данъците и да им построят парк Бедечка .или2.Да им вдигнат данъците и да построят канализация, улици, тротоари на квартал на богатите Бедечка.Хубаво е да си мислиш, че имаш избор.Като робите в Египет, всяка сутрин ги питали, какво избират: да дърпат или да бутат каменни блокове. И там са имали избор.

47

Анонимен

преди 6 години

"Корупция е всяка далавера в която не участвам" - Боко Борисов.

46

Анонимен

преди 6 години

От тебе по корумпиран има ли?

45

Малийййй,

преди 6 години

При соца мислехме , че живеем в Бухенвалд, но след упорита борба се дабрахме да Освиенцим!

44

Анонимен

преди 6 години

Много нагли тия корумпирани бе.Не се отчитат, крадат от залъка на Бойко.Разбира се , че няма да ги остави на мира докато не "кихнат" и на него

43

Анонимен

преди 6 години

Завряният зет кога ще го видим заврян в зандана!

42

Анонимен

преди 6 години

Ами,айде,почвай ги.Ама първо твойте-например Лиляна Павлова,е тая колко се е нагушила,не е истина и вместо да дава обяснения в прокуратурата и измислиха ново министерство по ръководството на ЕС с един бюлюк нови чиновници да и помагат в новите далавери за милиони.Няма да продължавам списъка,защото дори само това име вече ме отвращава и не ми се пише за другите,а като си помисля и за Цецо и храната ми вече тръгва нагоре...

41

ponti до 48

преди 6 години

...да бе, спор няма, но тези изсмукаха и кокалите от скелета на тази страна и този Народ. Вече не ми е странно, че сме били цели 500г. под турско робство.

40

Анонимен

преди 6 години

Така де,не може всички да крадат.Тази привилегия е само за висшите ешелони на властта.Всяка жаба да си знае гьола.Тия надолу по веригата много се уляха-вземали по 50 лв.на месец за да пуснат камион.Друго си е да отклониш 50 милиона за едно селско пътче,защото кметицата била много засукана и склонна за джиджи-биджи.Или пък 3 пъти да оскъпиш санирането и да гушнеш милиони.Или пък непрекъснато да правиш ремонт на ремонтите,където куче влачи диря няма.Ех,власт,ти си най-големия афродизиак!

39

ponti до 45

преди 6 години

...ми да ги покани! Прав им път - там им е мястото! Всичкото гей в анадола!

38

Анонимен

преди 6 години

Тоя е като стихийто бедствие за България!

37

До понти

преди 6 години

Вече виждам феса Ерджоган как черпи с баклава *** от София прайд и ги кани в демократична Турция

36

ponti

преди 6 години

Ако някой го застреля тоя ще остане в историята и ще спаси (за пореден път) цял Народ! А този, който ще го застреля и баба Меркел ще го разцелува, и в ЕС и на "Козяк" ще го приемат, та даже Султан Ердоган ще каже - "машала комши!"

35

ponti

преди 6 години

..Този и правителствата му убиха всякакъв патриотизъм в мен (ли по-скоро го изродиха). Всяко тяхно действие или бездействие ме карат да се пръскам от яд и омраза, но най-вече от СРАМ! Тези ме накараха да ме е СРАМ, че съм Българин.

34

Анонимен

преди 6 години

*** от Анадола са върна гладен,амуджите не събират сирене