13

Анонимен

преди 6 години

В полицията има не малко качествени,трудолюбиви и мислещи хора,но по-голяма аст ходят единствено за да трупат стаж и защото,ако останат извън системата ще умрат от глад!Познавам хора,които са толкова ***,посредствени и мързеливи,че от тях се отвращават дори и колегите им! Познавам дори един който е толкова умен,че не може да си запомни номера на телефона и затова сиго пише с химикал по ръцете!Интересно ми е идруго.Защо в МВР има 7 синдиката?

12

Анонимен

преди 6 години

да се назначат нови млади момчета след физически и психически психотест да имат визия ичрез интелекта си да създават респект и уважение към другите тогава обикновенният човек се чувства защитен нека тогава да им направят заплатите и 2000 лева никои няма да недоволства а сега какво абсолютно арогантни без визия в кавички с много наднормено тегло неправещти в повечето случаи нищо но със големи претенции ,които на практика нямат никакво покритие

11

колко

преди 6 години

паразитиииКолко битови крадци хванахте?Колко възрастни самотни спасихте от пребиване?

10

Анонимен

преди 6 години

И аз бих ви подкрепил за тези 15 %, но оня ден да не бяхте пазили педдерасите като сякаш пазихте Доналд Тръмп на посещение у нас. Няма да ревете, ***! И тези заплати са ви много, щом сте продажници на собствения си народ.

9

Анонимен

преди 6 години

На ченгетата не трябва да се дават по-високи заплати, а повече права за действие в извънредни ситуации. Трябва да имат право да бият, вкл. и граждани с имунитет.

8

Борнео

преди 6 години

До Анонимен Най-вече обитателите на РПУ-тата.

7

Българин

преди 6 години

Да почват да работят, ако не да си ходят. Като са им ниски заплатите да започнат частен бизнес и да станат, много богати...

6

РусенецЪ

преди 6 години

Не съществува човек, семейство на прокълнатата територия, които да не са жертва на престъпление. И тези михлюзи искат още пари? Защо?

5

Анонимен

преди 6 години

Преди година ми се наложи да ходя до РПУ, за да дам показания.Е, останах в потрес.В такива условия, ако аз трябва да работя, бих напуснал. Разкривени столове, разпадащи се бюра, а нивото на компютрите дори не ми се коментира.Много, много неща са сбъркани в МВР.

4

Анонимен

преди 6 години

Натоварени са с апашитата! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

3

Замислен

преди 6 години

Ъъъ, протестират? Ще спрят да работят ли? Ми то ... кой ще усети?

2

anonimen

преди 6 години

mi te parite idvat maxnaxa znaka i parite ei gi

1

Men

преди 6 години

***, 99% от тях са за затвора.