113

до 128 от 122

преди 6 години

Аритметиката си е аритметика.Когато фактите говорят и боговете мълчат!

112

до 127

преди 6 години

Моля ти се,върни се в първи клас и си оправи правописа.В МВР от детската градина ли ви вземат на служба?

111

пинкертон

преди 6 години

Оправете си къщичката.Вън от МВР на полуграмотниците ,дебелаците,некъдърниците и корумпираните.Всяка година изпити за лоялност ,грамотност ,физическа и стелкова подготовка.Вън от МВР бълдъзите ,булите и чантаджиите.Редуцирането на щатовете в полза за тези които работят на терен.Тези в канцелариите -трета категория труд .Трансформация на АМВР в този и вид.Свършете си работата-ниска битова престъпност ,по-малко жертви на пътя и тогава искайте пари.Ако не ви харесва -в производството

110

пенсионер

преди 6 години

Щ е ги увеличат Да ама Не Това беше предизборно обещание когато минимална пенсия стигне зоо лв .и минимална р.з. 610 тогава ще имат основание за протест и 15-20 процента увеличение .Не възразяват на чл.69 от КСО че всеки придобил осигурителен стаж за пенсия може и над 4000 души я получават едновременно със заплата без да се иска пределна въздраст.Въпреки това МВР продължава да ги осигурява .

109

Анонимен

преди 6 години

До 130 Тези 2750лв. ги получават само от директор нагоре.

108

Анонимен

преди 6 години

Аз пък не знам кой ги назначава на работа с тия шкембета и високи по 1 и 60 м. Няма ли някакъв критерий?

107

стоянов

преди 6 години

какви пари пак искат?не знаят ли,че пари се дават за свършена работа? те от десетилетия не са работили теи ***,асега изведнъж искат ,та искат

106

анонимен

преди 6 години

Не с 15 а поне с 30 процента е редно да се вдигнат заплатите на полицейските служители. Професията е високорискова и високоотговорна и в момента определено не е добре заплатена. Служителите редовно си рискуват живота в името на държавата и в услуга на обществото, така че редно е да се увеличат заплатите в сектора.

105

малко сметки

преди 6 години

Синдикалният им шеф случайно или не каза,че за увеличението на заплатите им с 15% са нужни 300 милиона лева.В системата на МВР работят 70 000 човека.А сега малко да поразсъждаваме-след като 300 милиона са 15% от настоящата сума за заплати значи сумата за старите заплати е ...2 милиарда лева!След увеличението ще са 2,3 милиарда!Средната годишна брутна заплата би станала 33000 лева-тоест 2750лв/месечно!Не смятам да коментирам числата -всеки да си прави сам изводите!

104

Анонимен

преди 6 години

Нека им покачат заплатите.Но да се премахнат тези скандални 20 заплати при ранното им пенсиониране.Да се пенсионират 5 години по-рано от останалите,не като сега.Да си внасят осигуровките сами,а не от бюджета!И да вземат да свършат нещо!

103

Анонимен

преди 6 години

Що ревете бе?2/3 от вас нямат сърце и душа за тази работа!50% от вас въртят и някакъв собствен бизнес,а работата за която ви се плаща,е последната ви грижа.2/3 от вас са функционално неграмотни,въпреки дипломите от разни свободни и не знам какви"университети",дори трудно ви се отдава за осмислите служебните ви задължения!2/3 стоите на работа защото на вън и за общи работници няма да ви взематЗащо са ви 7/ седем / синдиката? Смешници,ако ви боли колкото ви мързи,до сега да сте умрели!!!

102

Анонимен

преди 6 години

ЕКСТРАДИРАЙТЕ ГИ В РУСИЯ ПРИ СПОНСОРА ИМ ПУТИН

101

Анонимен

преди 6 години

РУСКИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ В БЪЛГАРИЯ - СЪД ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И РАЗСТРЕЛ! МАМА ИМ *** ПРОДАЖНА.

100

Анонимен

преди 6 години

то че по-високите заплати няма да спре корупцията е ясно, полицаите така са свикнали, но къде са парите за екипировка, защо оръжието им е толкова старо, къде са парите другари бивши и настоящи?...

99

Анонимен

преди 6 години

РУСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ, КУПИХА ИЗБОРИТЕ НА РАДЕВ И СЕГА ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ. НАТО ДА ПОМАГА.

98

смок

преди 6 години

Не им ли стига заработеното като членове на мафията в България?

97

случка

преди 6 години

Семейство ляга да спи и жената вижда че гаража свети. Мъжа отива да изгаси и вижда трима ромеи които му разглобяват колата. Обажда се по телефона, но му казват че дежурния екип е на адрес и не може да дойде. След няколко минути мъжа се обажда отново и казва че вече няма нужда да идват защото ги е утепал. След пет минути идва полицията.Въпрос: А нали полицаите бяха заети?

96

Анонимен

преди 6 години

И ако ви ги увеличат и няма да работите извън системата,няма да вземат рушвети да участват в кражби на коли,ало измами,проституция,дроги???Вълкът козината си мени,но нрава не!Никакво увеличение откъде??Молбите за напускане утре на бюрото ми и а много знаете,отивате на строежите в Лондон,да забогатеете и после цял живот ще ми се отблагодарявате.

95

П.Петров

преди 6 години

Я кажете, кой предупреждава телефонните измамници, когато срещу тях се води разследване ? Пример, разследването на НОВА.

94

Анонимен

преди 6 години

Като знам че подобно увеличение идва от джоба на другите които си плащат данъците се чудя а като работят на по 330% какъв е ефекта?намаляха умрелите по пътя, разкрити са 3 пъти повече престъпници, няма ало измамници?Не всички са мизерници там, ама ако разкарат 50-те процента *** и ще могат да си вземат 50% увеличение а реално ще работят същата работа, защото онези се почесват само.