9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТрима съветници от гражданската квота(шпиони на ГДБОП) на ГЕРБ- Цветан Цолов, Филип Филипов и Еленко Иванов са потърсили помощ от лидера на БСП г-жа Нинова, то веднага е необходимо да последва акт от ръководството на ГЕРБ, с който да се разграничат от тези съветниците в Общ.съвет Ботевград и да бъдат помолени да напуснат местата си като съветници. След като тези съветници не са потърсили среща с ръководството на ГЕРБ, то с тези си действия се разграничават от партията с листата, на която са избрани като съветници. За пореден път, чрез медиите в състояние на безпомощност и

8

Анонимен

преди 6 години

7, Ботевград не е Благоевград!!! Ха чети, после коментирай!

7

К.Н. пак се обърка!

преди 6 години

Корне!В село Крушовица и региона около него има предостатъчно проблеми. Заеми се с тях. За Благоевград има кой да се погрижи.Питай близките си как функционираше ОФ допреди 28 г. Най ще ти подхожда ролята на местна ОФ-активистка - да събираш вечер бабите на събрание и да им разказваш какво светло бъдеще чака потомците им след стотици години, ако дотогава управлява БКП/БСП. Трай, коньо и не протестирай заради ниските пенсии, след 300 години и такива няма да има, всичко ще е безплатно!

6

Анонимен

преди 6 години

Мутри и партий окрадоха държавата.Всичко е пропаднало.Ще става по зле.

5

Анонимен

преди 6 години

Да се връща комунизма.Иначе загиваме.Всичко да си стане държавно.Всичко да се национализира.Без милионери милиардери олигарси.Всичко да им бъде отнето в полза на държавата.

4

Анонимен

преди 6 години

Какъв колапс ви гони, цялата държава е на умирачка така е като не можем да се отървем от тиквите заради вас патова ситуация имаме. Какво стана със сините защо умряха ? Какво завари Костов заплати от 3 долара какво остави Костов заплати от 300 долара и съдебна реформа щеше да направи ама *** мат'рял. Дано Лозан Панов успее или умирайте.

3

ognyanz

преди 6 години

Някой от троловете на ГЕРБ да напише нещо по темата? Още не са ви дали опорни точки и карате по общите указания: "Долу БСП", "Корнелия", "Решетников" и т.н.

2

Нагли грабежи

преди 6 години

В БЪлгария след 10 ноември 1989 година,нагли престъпници разделиха на много партии гражданите.

1

Анонимен

преди 6 години

Ама разбира се,ако не сте вие животът в държавата спира!Вся власт Курнелии!