11

Ако

преди 6 години

Познавам случаи на хора, които ракът ги погубил, защото се отказали от медицината в полза на разни врели некипели, дето уж много лекували! Какви ли не глупости се тиражират от край време за лек на рака и кое от кое по вълшебни. Тука вече даже и билка за минута лекува и хоп, ура, няма рак! Глупости на търкалета! Който е с рак, да стои настрана от всякакви вълшебни "лечения"! Само официалната медицина е правилно да се ползва!

10

И....

преди 6 години

И онези там с разни билки и прочие чудодейни уж лекове - спрете да лъжете хората, че това лекува рак и да се подигравате със заболяването им! Темида може да се самосезира. Или пък да бъде сезирана.

9

Ми

преди 6 години

Видът рак е такъв на жената, че лекарите буквално се борят с времето и ако някой се бърка, че не е възможно толкова операции за такъв срок, ще го информирам, че точно това е потвърждение, че не е измама. За този вид рак е така. Дано да помогне който може на тази жена, защото държавата ни явно е бездушна към хората в такова положение и ако не е тази помощ от останалите, става страшно! Дано жената да се оправи!

8

1111

преди 6 години

Само едно листо от тази билка може да ви спаси живота за една минута, но малко хора знаят как да я използват!25.05.2017 / 00:01 1 Харесайте ни във FBХаресвам14 13 Не харесвам1Само едно листо от тази билка може да ви спаси живота за една минута, но малко хора знаят как да я използват!Коренът на глухарчето действа по-добре от химиотерапията, защото тя убива всички клетки, а глухарчето само раковите клеткиВ университета Уиндзор в Канада е проведено начално проучване в Отдела по химия и биохимия, а резултатите дават нова надежда за болните от рак. Открито е, че корен

7

Анонимен

преди 6 години

Защо след всеки подобен случай, където се събират десетки и стотици хиляди евро нещата изведнъж заглъхват, и не се разбира излекувал ли се е човекът или не. Защо не се оповестяват тия неща и защо няма информация за съотношението успешни/неуспешни лечения. Защо толкова много пари? При кого отиват? Защо в Турция? Много е мътна цялата тая работа около лечението на онкологичните заболявания. Много крайни и варварски методи. И много съмнителен ефект.

6

Анонимен

преди 6 години

Дами, правете си намазки по-често, защото положението с този рак е страшно. А поне той може да бъде ако овладян ако се хване рано. Пийте гъби, намелете стреса и поддържайте пх-то долу оптимално. И се надявайте. Гинекологът ми ми е разправял такива ужасни истории. Определено поне веднъж в годината трябва да се прави профилактичен преглед при гинеколог. Дано да се съберат парите за Мариянна! Но ни е дълбоко сбъркана държавата ако за всяка тежка болест трябва да се събират дарения.

5

Анонимен

преди 6 години

5, Мне, ако имаме 3 милиона работоспособни у нас е нужно по 2 стотинки само да дадат.

4

Анонимен

преди 6 години

30 000 евро са по 20 стотинки на всеки работоспособен у нас.

3

Анонимен

преди 6 години

Танпони с прополис ,лекуват този рак.

2

Анонимен

преди 6 години

Политиците да извадят пари от крадливите си джобове! Няма да ни висят на врата като камъни.Дано да се оправи жената, но пак с нашата помощ.

1

anonimen

преди 6 години

nai nakraq nqkoi trqbva da izmisli lekarstvo za taq bolest stiga mafiotite v beli prestilki sa iznudvali xorata