46

Анонимен

преди 6 години

Англо-саконски неволи. Съюзници на Саудитска Арабия.

45

Пустиняк до Гошо

преди 6 години

Мисля, че твоят светоглед се затваря в едно найлоново пликче пълно с безпросветност, ориенталска ненавист и нискокачествен алкохол. Неспасяем случай си. Но да знаеш, че в тия държави опасността да умреш от тероризъм, незащитен от полицията им, е десетки пъти по-малка, отколкото ако в мизерния ти блок, некоя мутра има крив ден, и като те види ти строши черепа. Хей така, защото си нищожество, за което никой няма да си мръдне и пръста. Гошко.

44

Анонимен

преди 6 години

Смърт за англо-американското котило!!! Ще 'фърляте бомби над София, а! ВаштаПроклетаВеричка! Пролетта и лятото на 1943 г. над България са хвърлени от англо-американски самолети избухливи писалки, часовници, детски играчки в резултат на това са осакатени много деца.

43

Гошо

преди 6 години

Прекалено много невинни живота бяха отнети .Но съдбата им го връща.Англичаните, германците и французите са проклети от Господ народи с омърсена кръв и морално прокажени общества.Друг е въпросът ,че макар да са богати държави , не могат да защитят хората си от вътрешната заплаха.Провал за полицията, провал за политиците.

42

Анонимен

преди 6 години

Искам да видя Лондон и Ню Йорк в пламъци и развалини, така както беше София през Втората Световна от англо-американските бомбардировки! Аллах яко да ги на-акбари, мръсно англо-американско котило! Амин!

41

Анонимен

преди 6 години

Исляма няма как да бъде забранен.Всички религиозни водачи знаят ,че в Исляма няма проблем.Вие сте против мусюлманите,защото ви промиват мозъците с турското "робство"и се се отмъщават е по-този начин.Всеки средно интелигентен човек знае,че мусюлманите и Исляма са хора и религия за уважение.

40

Додо

преди 6 години

До анонимен 111: Прав си, доста при това! В исляма толерантността се възприема за слабост! Християнските ценности са неприложими във военно-политическия сатанински култ!

39

Кафур (неверник)

преди 6 години

Исляма трябва да бъде забранен и криминализиран!

38

Анонимен

преди 6 години

Утре като отидете на пазар се замислете какви стоки купувате. Аз не купуват стока произведена в мюсюлманска страна. Не летя с мюсюлмански авикомпании. Не помагам на мюсюлмани все едно колко са зле. Защото знам точно какво представляват те. И ако всички ги бойкотирате така едва ли ще смеята да са толкова нагли! Толерантността е за толерантните и човечните. Някой, за който света се дели на мюсюлмани и неверници няма никакво право да ползва моята толерантност и човещина. За мен той не е човек!

37

Бари

преди 6 години

До 108: Не, не си прав! Исляма няма място не само в Европа, но и никъде по света!

36

Анонимен

преди 6 години

Ислямът е най-брутална форма религиозен фашизъм. Какво си ми заобяснявал как той не бил виновен, а последователите му. Сякаш будисти са всички отпадъци дето нападат къде ли не по европа. Мюсюлманит и исляма нямат място в Европа! Отивайте си при камилите и пясъците и си *** в простотията. Писна ми от вас!

35

Мен

преди 6 години

Чудих се какво да напиша и реших да напиша : се таа брат

34

помацу

преди 6 години

Не религията е виновна,а последователите! Всички които обиждат Исляма не са по добри от тези убийци.

33

Soze

преди 6 години

Както можеше да се очаква, снимката изтипосана отпред не е на Лондон Бридж. Това е Тауър Бридж. Доста незапознати правят същата грешка постоянно, но те не пишат или редактират статии за електронни печатни издания.

32

Пустиняк до 98

преди 6 години

Защо бре невежо, си изтъкваш комплексите рано сутринта! Малко съпричастие не можеш да покажеш. А българските и румънски емигранти имат повече права на труд в Англия, отколкото всеки човек извън ЕС. Знам, че не го знаеш, щот си прекалено мързелив някога да си се интересувал.

31

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно са полски водопроводчици!

30

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Преди 20 години с брат ми изживяхме следното унижение в Лондон.Искахме да се приберем в България с ферибота през Белгия, а не със самолет.Наредихме се на една опашка за билети, а там - бели, жълти, черни, индийци, пакистанци ... Абе, всякакви минават през гишето и получават билет.Дойде нашият ред. И ... проблем !Имали сме английски визи, но сме нямали шенгенски и не можело през Белгия.А, ние хубави, млади, бели мъже по на 20-25 години ..За маймуните може, за българи - не.Е, честито сега !

29

Теди

преди 6 години

*** от Лондон, ние какво сме виновни за терористичните атаки. А *** можеш да го видиш, като се погледнеш в огледалото:)))

28

СелЕндур от Берлин

преди 6 години

До Ot LondonЛеле, дано английският ти е по-добър от българския. Ние selenduryte от Берлин сме с вас! Що се отнася до България... напоследък тя е буквално по-бяла от "белия" свят.

27

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

до ot LondonПич, ти, на Лондон "белия свят" ли му казваш. Аз съм живял там преди 20 години и още тогава беше маймунски ***. Представям си сега какво е ....Западният свят е всичко друго вече, но не и бял свят !А, за тероризма си прав, че скоро ще почука и на нашата врата. Нали новите ни западни господари ни задължиха да си размножи и да си отглеждаме терористи в Столипиново, Факултета и в цяла България вече ....Да, да ! Правилно ме разбра.Точно от Запада идва тази зараза.Факт !