66

някой който знае

преди 6 години

А да се сетихте че тук има избори в Четвъртък? Това е ход и идва по заповед от високо. Всеки нормален терорист ако иска да го направи като хората ще се изтряска с вана посред бял ден на Оксфорд стрийт и ще изтрепе 100 човека без да излиза от колата даже. Това е ход, близо до изборите, 3 малки атентатчета, няколко убити, малко ранени. Тереза няма да има хубава седмица, ама така и се пада.

65

Анонимен

преди 6 години

Педестрианците пак ги ваннаха.

64

Анонимен

преди 6 години

Щатите щели да помогнат? Те първо създават терористи-после помагат! Колко са благородни.

63

Анонимен

преди 6 години

На снимката е Tower Bridge

62

Анонимен

преди 6 години

Докато не се инвестират некви милиони, милиарди за да ги извозят обратно,---- pravilno samo ce tryabva da se izvozyat amerikantsi,anglicani,frantsuzi........ ot ostanalite casti na sveta obratno v amerika i evropa zastoto pirvo te otivat i ubivat milioni nevinni hora

61

Анонимен

преди 6 години

Не може да се забрани току- така която и да е религия, особено сега. Още в 6 в пр.н.е. Ксеркс го е наложил в неговата империя, да не говорим за приетите досега харти, декларации за права,конституции и т.н. Но има други начини да се елиминира влиянието. В крайна сметка и както винаги- такива с материален ефект.Пробваха со кротце и благо, но май трябва и от другото..

60

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука за жертвите там! Както на тях не им пука за ежедневните жертви в Донбас. Не забравяйте че евромислителите създадоха фашизма и геноцида в Украйна. Би трябвало да им се върнат жертвите в пълен размер, може би тогава ще се замислят какво сътвориха. И повтарям, не ми пука за тях...

59

Пъзел

преди 6 години

До кога трябва да продължава всичко за да видят, че не се получават нещата...или може би това е задачата...да бъде избито християнството?

58

до 55

преди 6 години

,,Утре като отидете на пазар се замислете какви стоки купувате."Точно така, купувай стоките на американците, да хвърлят бомби в Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан, за да може Европа да се напълни с още бежанци.

57

Korean soup

преди 6 години

Мисля, че е крайно време ислямът да бъде забранен като религия и изкоренен веднъж за винаги. Всяка идеология, която проповядва омраза, нетърпимост и призовава към насилие трябва да бъде обявена за незаконна.

56

как можеш да

преди 6 години

Познаеш рубладжийски *** в интернет?Види ли думите Европа, ЕС - започва да плюе неистово. Независимо от поводаНямате никакво уважение към мъртвите и пострадалите а се правите на православни християни. Вчера беше задушницаТрол срама немаНи съвест Само рубли

55

Анонимен

преди 6 години

Докато не се инвестират некви милиони, милиарди за да ги извозят обратно, периодично ще ставаме свидетели на такива новини. Това е решението - извозване обратно.

54

Анонимен

преди 6 години

до:гошето Гоше мноого се омесихте;) българките се поркат за парички със всички с финанси.Браковете на българките с арабски граждани са стотици и се увеличава,а ти ми говориш за чиста незнам какво си...аре се огледай малко.

53

Анонимен

преди 6 години

Събуждам се сутринта и чета новините. Питам се, защо повтарят едни и същи новини през седмица и след това откривам, че новината е нова, но похватите на терористите и мерките за сигурност са същите. Същите са и съчиненията на тема съболезнования. И пак - политиците тъжни и загрижени, но живи и здрави! Нищо не разбраха при толкова затрити човешки животи! Но ние започваме да разбираме, че е време да си ходят!

52

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на шофьорчето да му теглят един бой на тъмно и секретно място, сега, докато е поочукано от катастрофата и после да се се предложи за държавна награда.

51

Анонимен

преди 6 години

Това е работа на Путин и приятелите му от ИД!Ердоган се беше скарал с Путин и атентатите заваляха в Турция...Станаха приятели и атентатите спряха мигновено...И сега е така- Путин иска да се свалят санкциите, затова тормози ЕС с атентати.

50

Анонимен

преди 6 години

Историята говори. Още старите цивилизации са имали същия проблем. Защо китайците са построили Китайската стена, римляните- Адриановия вал, българите на Тервел -Еркесията? Определено не за да бъдат туристическа атракция. Но тогава сигурно не са зачитали съвременните ценности и културни рзличия.

49

Анонимен

преди 6 години

ПОСЛЕ ВСЕ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТЕРОРИСТИТЕ БИЛИ ПОЗНАТИ НА ПОЛИЦИЯТА, ЧЕ ГИ СЛЕДЯЛА И ПР. ГЛУПОСТИ.АМИ КАТО ГИ СЛЕДИ, ЗАЩО ДОПУСКА АТЕНТАТИТЕ?СКАПАНА ПОЛИЦИЯ, НЕСПОСОБНА ЗА ПРЕДПАЗИ ГРАЖДАНИТЕ СИ.

48

Shark

преди 6 години

Жалко за невинните жертви на безмозъчните геОве, които управляват ЕС и пуснаха тази мрАсна пЪплЪч в Европа. А може би така трябва, когато ние бяхме 5 века под муслимски геноцид същата тази Европа не само че не си мръдна пръста, а и точно Великобритания най-много е помагала на османската империя. За всичко има възмездие!

47

Анонимен

преди 6 години

Турците ни дават линията Мидия-Енос, но чърчилите, залибили се с фесовете, казват не. Под натиска на чърчилите плащаме по-високо цена за жп линията Варна-Русе. Явно любовта им продължава и днес. Това са част от мръсотиите, които сме видяли от тях, никаква толератност!