24

Анна

преди 6 години

На нашето море не знам как е но ходих в Гърция и не ми се видя много евтино,както някои тук се изказват...Плюс това гърците са стиснати.Турция е друго нещо...Всеки да си почива там където прецени,стига сте се препирали.Хубав ден на всички!

23

Анонимен

преди 6 години

Стига с тази С Я Н К А, че ставате смешни.Като ви е толкова напечено, не ходете там.Сел та ци

22

Анонимен

преди 6 години

На Мармарис в средата на август за трима души-7 нощувки,ол инклузив с местен алкохол,хотел на плажа с басейн и безплатни чадъри и шезлонги и транспорт дотам и обратно-общо 1440 лева.Когато нашите мутри ми предоставят подобна оферта,тогава мога да се замисля за *** ни.

21

Анонимен

преди 6 години

На черно море мирише на повърня и човешки отработени органични отпадъци! Нормален човек няма да отиде в тая клоака! Ако си мислите, че там ще ви е по - евтино от Гърция, Испния, Кипър, Хърватска или Албания - много се лъжете!

20

Анонимен

преди 6 години

И аз ще ходя на море! Следващата седмица смело към Гърция - бойкот на бг робовладелците - феодали, окриващи данъци, плащачи на ниски заплати и експлоататори на човешки труд, самоопределящи се като бизнесмени в сферата на ресторантьорството и хотелиерството!

19

Ник

преди 6 години

Значи 15 дни средно по 20 лв е 150лв.Че пътните до Гърция са 100 лв с кола и персонала са половината българи.И морето е по чисто и цените са същите като на нашето море че една идея и по ниски на някои места.

18

от коя песен е загла

преди 6 години

Сетих се за една "ще ходиме на Варна , на Черно море , царевица да берем , на черно море"

17

Анонимен

преди 6 години

Из ония дни раздаваха "Сините знамена " за плажовете в Европа - колко се паднаха на българските такива , защото за испанските са стотици - ама се изисква чист плаж , достъп на инвалиди , тоалетни , душове и списъка продължава .

16

Хой

преди 6 години

Тц, тц, тц...абе по-просто заглавие не можахте да сложите еййй! Златкооо, Златко къде ли си учил и ти жОрналистика мадъфака.

15

Даниел

преди 6 години

Къде е оная *** Ангелакова, дето ми обясняваше, че чадършите и шезлонгите ще са по 2-3-4 лева? Дека си *** ***?

14

Сп??нс

преди 6 години

Българинът освен всичко друго е и със садистично-мазохистични наклоннности , казват му че захарта е вредна и първото нещо което купува на децата си са вафли и пасти , казваш му че колбасите не стават - сандвич с телешки салам маргарин за закуска , казваш му че Черноморието от много години е пълен шит - не , той патриот и продължава ..... Вземете окосете двора на село , разпъни едва палатка и си карай пашалъка , както е казал поета.

13

До 2 и 5

преди 6 години

Ами няма да пикаете в морето бе.Ето как.

12

до Магариотов

преди 6 години

Чисти стени и тавани от британски бълвоч, чистиииии....

11

Анонимен

преди 6 години

Заглавието от коя песен е?

10

В. Магриотов

преди 6 години

Аз цените в моя хотел ги завиших този сезон , защото ще идват големи групи британски туристи , а български не мисля и да пускам понеже не влазат в ресторанта ами мъкнат торби с лютеници и сирена в стаите.

9

Анонимен

преди 6 години

Ako pochistyat vodata pyasuka...prosto Bravo!! I Blagodarya

8

Анонимен

преди 6 години

Тия нормални ли са бе аз в Испания ще ида на море .

7

Анонимен

преди 6 години

Вчера гледах един репортаж по ТВ. Беше с оня грозната министърка дето прилича на нередовно хранена кобила и един побелял, но иначе млад герберастки подмазвач.Та какво ми направи впечатление - тия двамата калинчовци, откриват някаква пречиствателна станция. И забележете, мръсните отпадни води се събират, след това с помпа и тръба дълга около 50 метра се изсипват пак в "чистото" море и оттам се връщат пак в пречиствателната санкция.Абе герберастка усвоителна рационализация, казвам ви.

6

Анонимен

преди 6 години

Мерси. Предпочитам в чиста и слънчева Гърция. Там ще си лежа без пари.

5

Анонимен

преди 6 години

Муахахаха...по-чиста вода? И как ще филтрират морската вода се чудя аз. Няма такива смешници!