13

Анонимен

преди 6 години

Абе лека полека ще върнете всичко от омразният тоталитаризъм. Тогава имаше отрядници които следяха всички и всеки. Така наречените сътрудници към народната милиция. Само дето няма да върнете ниските цени безплатното здравеопазване безплатното образование истинсиките продукти и билетчето за градският транспорт от 6 стотинки. Това не вие угодно да се върне щото няма как да краднете. Много отдавна съм казал че по добро от социализма за народа няма. Сега е добре за новите капиталисти и олигарси!

12

ДА

преди 6 години

До бгНапълно те подкрепям,но за съжаление това няма да се случи близките 20 год.

11

321

преди 6 години

Този нов министър не е в час с работата на полицията и не знае какво говори,след време ще разбере какъв бардак е в полицията и ще кротне.

10

ясно

преди 6 години

До DreamTheaterВ Германия системата е друга тук ако задържиш някой крадец ще пишеш цял ден и накрая крадеца ще те осъди,там системата е направена за хората и за по лесен живот а тук е направена винаги да ти е гадно и всеки ден ти го напомнят.

9

бг

преди 6 години

Гражданите ще помагат,но искат полицаите да си вършат работата съвестно,за която взимат пари от същите тези граждани.Вместо полицията да е символ на корупция и злоупотреба с власт минестерството да започне да освобождава всички,които са провинени,замесени в телефонни измами,грабежи,полицейски произвол и т.н.И ранното пенсиониране само на "най-заслужилите" полицаи и военни да бъде премахнато,за да не дразни всички не в тази свера хора,двойния стандарт не бива да се толерира трябват реформи!

8

Анонимен

преди 6 години

Преди години влизайки в един вход, намерих портофел на стълбите. В офиса го отворих и видях, че има много документи но без пари. Излизайки от входа срещнах двама униформени и исках да им предам портофейла. Те не можели, не било тяхна работа да съм отишъл в 01 Р-но и го предам!!!Върнах се в офиса и започнах да разглеждам документите и открих телефон.Обадих се и се оказа фризьорка от близък офис, окрадена от някого. Тя дойде и си го взе.Имало е около 500 лева. Е, питам, защо ни е полицията тогава?

7

Анонимен

преди 6 години

Имали ли сте щастието да ходите в районно за помощ? Два пъти ходих и се нагледах, на пипкави и лениви дежурни лелки и чичовци, които караха хората да чакат с часове за една жалба. Унизително! Особено този милиционер който е на входа, веднага на Ти, фамилиарно, със акцент от някое дълбоко село. Те се отнасят така с гражданите които с данъците им плащат заплатите. И гражданите с основание не ги харесват, как да им помагат? Да не говорим за мръсотията и хаоса. Това не е полиция, нещо подобно.

6

може и така да

преди 6 години

Е в ГерманияАма има разлика между това да помагаш на полициятаИ това да вършиш работата на ченгето докота се е разплуло в патрулката

5

отряди

преди 6 години

За самоотбрана викаш.Ми тогава що да ви плащаме заплата на вас ушевитеСамо да пазите парламента и агитките по мачове ли?Айде нема нужда

4

Анонимен

преди 6 години

Как гражданите да помагат когато има толково много полиция на грава от населението в България? Гранична, държавна, общинска отчитат дейност без работа, глоби за било и небило. МВР с огромен бюджет и огромен щат.Нема реформа в МВР или реформата е да нема реформа.

3

DreamTheater

преди 6 години

Точно това е в основата на реда в Германия.Всеки гражданин е потенциален "полицай".Всяка забелязана нередност веднага се съобщава на властите.Германците са изключително бдителни и отговорни хора.Трябва да се учим от тях.

2

kreti

преди 6 години

Ако се разреши отстрела на *** и всеки влезнал в дома ти нещата ще се пооправят лесно.

1

zeus

преди 6 години

60 000 милицаи вземат заплатите и чакат гражданите да им свършат работата