33

ердоган

преди 6 години

елате при батко да ви покаже как се оправят бандитите.в българия полицаите са едни закачалки за униформи отбиващи номера ,докато чакат пенсия първа категория.

32

Idari

преди 6 години

Komshiite pokazvat nai-dobre - mobilizirane na askera i vremenen voenen rejim, skapi vizi, zeleni karti...bez ekipnost s mestnite hora ne stava...tova e bilo izvestno i na troiancite, i na bogomilite, i na haidutite, i na partizanite...hem i dosta pari sa struvali togava glavite...

31

5 милиона

преди 6 години

Статистиката в Европа полазва тенденцията за БГ - 5 мил население до 2050г (има го онлайн), 90% градско население (София сигурно ще е 2мил до тогава), и от 5-те 1 мил индиянци. Толкова сме зле ме не полиция ами и армията да изкараш нищо няма да се промени. В момента държавата едвам се крепи на ужким работещи органи и организации.

30

Анонимен

преди 6 години

Останахме около 2,5 милиона българи в тази държава.Крайно време е инстинктът ни за съхранение на рода да заработи.

29

Анонимен

преди 6 години

Преди трябваше да работим по КАТ, сега искат и по охрана на обществения ред. То за полицията само СРС-тата останаха да изпълняват на Цецо и Боко поръчките. Намерете си информатори господа, ние нямаме достатъчна защита да работим това. Не се знае ако оня в Бургас някой го беше пребил за да го спре, какво щеше да стане с човека

28

Анонимен

преди 6 години

Бандитите си ги избираме сами и после им сърбаме попарата. Рибата се вмирише от главата.

27

д

преди 6 години

и гражданите да са по-щедри като предоставят парични средства за залавяне на измамници:))))

26

БОРИСОВ ОБЕЩА!

преди 6 години

БОРИСОВ ОБЕЩА, ЧЕ ВЪВ ВСЯКО СЕЛО ЩЕ ИМА ПОЛИЦАЙ.ТАКА, ЧЕ КАТО ВИДЯ ПРЕСТЪПНИК, ВЕДНАГА ЩЕ ИЗТИЧАМ ДО СЕЛСКИЯ ПОЛИЦАЙ, ЗА ДА МУ СЪОБЩЯ.Само че у наше село още няма полицай, и в съседното няма, и в по-съседното няма.А БОРИСОВ ОБЕЩА.

25

Анонимен

преди 6 години

полицията в България е напълно безполезна, 112 е поредната дупка за смукане на пари. най обикновен регистратор, приемат си сигнали и никакъв резултат.Полицията също, регистрират и си вземат заплатите и подкупите - най обикновенни ***

24

Анонимен

преди 6 години

Трудно е да се борим срещу бандитите. Те са въоръжени, екипирани и корумпирани. Те знаят похватите и са закриляни от закона. Т.е. от къде да започнем борбата, отдолу или от горе?

23

Испания

преди 6 години

И в Испания е като Германия, всяка нередност се контролира от гражданите и за най-малкия проблем или нарушение се сигнализират съответните органи

22

Дядо

преди 6 години

Др. Радев какви ли не обещания даваше преди изборите. СЕГА БИЕ ОТБОЙ. Останалите ни пък политици са пълни ***.

21

Анонимен

преди 6 години

Мн ясно, че ще те викат като свидетел, ще се разкарваш по съдебни дела с години.

20

Гражданин

преди 6 години

Ако ще ловим престъпници, да започнем от най-големите тогава - онези в парламента и в съда. Ама да не ни арестувате, като ви се притечем на помощ?

19

Анонимен

преди 6 години

60 000 милиционера си чешат т****** и си чакат 20те заплати и очакват ние да им вършим тяхната работа.

18

шматка

преди 6 години

Да беОтидете и задръжте някой в момент на престъпление.Гаранция че ще давате обяснения поне 5 пъти и накрая ще ви изтипосат като главен свидетел ще ви покажат на престъпника с всичките ви данни.Ходи се оправяй след това

17

Анонимен

преди 6 години

Ами добре, казвам ви, че масоните са виновни за всички страдания и конфликти в света, за всички финансови злоупотреби и кризи, те са мафията, в България всички от тях за забогатели с незаконна дейност, защо не ги хванете, а г-н Радев? Или половината от шефовете са ви бивши милиционери на ДС и настоящи масони? Ще се оправим с така с двойните стандарти и за кокошка няма прошка, за милиони няма закони :) Ще ви помагаме, ние досега като ви хранехме без да има никакви резултати, повече не искайте.

16

anton

преди 6 години

Все пак е по-добре, отколкото притеклият се на помощ да го изкарат виновен, че е нарушил правата на пedera*za крадец убиец и разни такива.

15

Анонимен

преди 6 години

За съжаление у нас качеството на държавните служители вече го няма. В полицията, в общините ще видите някакви странни личности, дебели, запуснати, с пърхут по раменете, с изцъклени и озлобени физиономии. Отношението към гражданите е отчайващо! А горките граждани с данъците и ДДС им плащат заплатите. Бил съм в община в гр. Бреша. Чудесия! В полицейски участък в Ню Йорк. Несравними неща!! Тук е дупка във всяко едно отношение, Черна дупка която смуче на хората енергията.

14

Супермен

преди 6 години

Ето Супермен ни трябва на нас. Народа пак да върши работата на държавните органи които имат изградена система за контрол и им се плаща заплата.Прави ми впечстление че не виждам млади полицай, вдичко е 40-60г. Като обикалям в други държави е точно обратното 20-40г. и сами си правете изводите. Кадри няма, заплати ниски, мафия и престъпнист се увеличават всяка година ... държавата едва се крепи.