138

НКВД

преди 6 години

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ АЗБУКАТА КИРИЛИЦА ИДВА ОТ МАКЕДОНИЯ.ОБЛАСТА МАКЕДОНИЯ ОБХВАЩА ЧАСТИ ОТ ГЪРЦИЯ БЪЛГАРИЯ И РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ. БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОДИЙ СА ЧИСТОКРЪВНИ ГЪРЦИ И СА СЪЗДАЛИ ТАЗИ АЗБУКА ЗА ТЪПИРСКИТЕ ВАРВАРСКИ ПЛЕМЕНА НА СЕВЕР ОТ СОЛУН ЗА ДА ГИ НАПРАВЯТ ГРАМОТНИ. ПОСТЕПЕННО ТАЗИ АЗБУКА ДОСТИГА И РУСКИТЕ ДИВИ СЛАВЯНСКИ ПЛЕМЕНА .КАКВО ЛОШО И КАЗАЛ ПУТИН .НИЩО .КАЗАЛ Е ЕДНА ИСТОРИЧЕСКА ИСТИНА.

137

Анонимен

преди 6 години

От Б. Димитров става ясно, че писмеността на Русия не идва от някакви си анонимни "македонски земи", а от Киев т.е. от украинците, които са получили тази писменост по рано от българите. Неведоми са пътищата на отровните КГБ инсинуации !

136

Анонимен

преди 6 години

Айде пенционирай се най-после, агенте,стига се излага.

135

К

преди 6 години

Интересно, но всички ходят в САЩ, най- вече комунисти и русофили.)))))))

134

божидар домитров

преди 6 години

Е много точен исторически?СмехДори в история .бг избегват да го канят, че само се излага.И не затова че е пристрастен. Няма проблем с такива хора. Предаванетобе по интересноПросто фалтите со ги нрма за нищо.И ръси само псевдопатриотарски глупости.И той имаше предаване на времето.*** изгуби гледаемост от толкова измислици

133

Анонимен

преди 6 години

Защо не идеш в Расия, да видиш как се тровят с препарати за вана. *** и виж, пък после плювай България. Когато руснаците разбраха каква е минималната заплата тук, щяха да свалят хабадската хунта. Едва ги удържаха.

132

Анонимен

преди 6 години

Русия граничи с когото си иска, взима азбука от когото си иска, а Путин може да каже каквото си иска. Защото е Русия! А България не може. Нещо неясно!?!?!?!______Така казваха и в Константинопол, но виждаш ли днес империята я няма, а ние сме си все още тук

131

реалноста

преди 6 години

До Анонимен 151 ВОВАТА ОДЪРТЯВА А СКЛЕРОЗАТА НЕ ПРОЩАВА

130

Анонимен

преди 6 години

Гръцките братя Кирил и Методи създали македонската азбука, на която пише монголът Путин, който е благодарен на Гьорге Иванов, защото учил по история, че Гьорге запалил Райхстага.п.п.Такава мега излагация не очаквах от един сагебеец. Язък му за образованието на ПВВ.

129

Американец към К

преди 6 години

Ти си антибългарски агент. Божидар Димитров е много точен исторически.

128

Анонимен

преди 6 години

Русофили и сърбомани двете стран на една и съща антибългарска монета

127

еми не

преди 6 години

Историята е такава каквато я напишат.Виж фактите са друго нещо, ама Божко Димитровски не ги обича много. Същия е като македонските историчари, ама се прави на български партиотОбаче патриот и комунист нема как да са един и същ човек.Интернационализма се пропагандираше от коминтерна и не е от вчера

126

Анонимен

преди 6 години

ОБИКНОВЕНО РУСИЯ КАТО ПО4НЕ ДА НИ СЕ РЕБ4И СКОРО СЕ РАЗПАДА КАТО ДЪРЖАВА ....ФАКТ

125

Американец към К

преди 6 години

Фактите са срещу теб. Историята е срещу твоите измишльотини. Ти лъжеш най-безцеремонно.

124

К

преди 6 години

Солун е в Гърция бе, лунгур!!!

123

Слава

преди 6 години

Кирил и Методии създават глаголицата..Кирилицата е създадена от БЪлгарски монах около 19 годишен..Като цяло отгоре приемат всички пишещи на кирилица и част от Полша за БЪлгаро славянско господарство наричано Русия.Подават че има коронован цар Симеон и патриарси..

122

К

преди 6 години

Като знам, че Шмайзеров цяла нощ ще пише стенограми и на мен ми става густо. Знаете ли как се пише на две бутилки водка? ТРУДНОООО!

121

Американец

преди 6 години

Божидар Димитров е прав, историята си е история. Тези, които плюят са неграмотни, залюхани русофоби.

120

Анонимен

преди 6 години

И тоя шмиргел Слави и той ни дума за руската наглост, патриот бил

119

до колкото

преди 6 години

Знам държавата полша съществува и днес. Въпреки московската окупация . Царска и болшевишкаМъка московска. Мъкааааа