39

Психоаналитик

преди 6 години

Я! Корнелия как здраво е хванала банката, намираща се пред нея!Сигурно така я е посъветвал някой специалист по моделиране на човешко поведение - да стиска здраво банката, защото в противен случай ще направи онова, което й идва изотвътре - да вдигне ръка така, като че ли се кани да изкрещи "Хайл!"

38

Анонимен

преди 6 години

Какво коментирате ? Издънките , гафовете , простотията на ГЕРБ от десетте дни управление или не станалите такива на Нинова. Защитавате СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ,а той ви са изплю в лицето !

37

До 44

преди 6 години

Не БСП да бъде забранена а БКП. Обаче възниква един въпрос, половината гробари да продукт на БКП, начело с Лентореза, Цецо Цървула, Свинетка, Самоковската принцеса, Краси Велчев и още колко отрочета на БКП. Нека да се забрани но и лустрация на всички от БКП. И кво ще остане пт гробарите в НС, има няма 20 тюф((лека. А сега де! Нека е забрана за всички, особено за тези които още си пазят червените книжки. А кой е начело, Батко Буби от Банкя. И става Параграф 22. Значи няма да се забрани. Му-ха-ха!

36

Анонимен

преди 6 години

Ама власт...щом Боленчо успокоява депутати в сградата.Време е да се махне надписа над сградата над Н.С. "Съединението прави силата "На нашите,българските депутати по би им подхождало да се сложи надписа"СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА "там е гнездото на точно такива,дето са се ояли като *** и не вярват,че 80% от народа за да си плаща европейските сметки,определени от нашите властимащи с европейски заплати трябва или да откраднат или да гладуват !После защо има престъпност и злоба.БЕДНОСТТА РАЖДА ПРЕСТ

35

Анонимен

преди 6 години

Ама кой им вярва бе...карат се после си пият кафето заедно и си преразпределят заедно всичко присвоенно от народа ,законно и незаконно. Те стават единни само когато си определят заплатите и собствените превилегии ,тогава всички партии са единни ,има по няколко души за цвят и заблуда дето гласуват уж против ,но всичко е сметнато предварително колко човека трябва да гласуват с да и колко с не пак да се прецака народа ,но те никога не са прецакани, напротив....

34

УУУЖАС!!!!

преди 6 години

ЩОМ ТОЗИ ТОДОРОВ Е ДЕПУТАТ /един от най долните хора които сме виждали/ А СЕЛЯНКАТА ЦВЕТА БОЖЕЕЕ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ХОРА КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ГОРКАТА НИ ДЪРЖАВА - ЯД ГИ Е ЧЕ НИНОВА Е МНОООГО УМНА И НЕМОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С НИКОЙ ОТ ПО ГОРЕ ИЗКАЗВАЩИТЕ МНОГО ХОРА Я ХАРЕСВАТ И МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ГЕРБ КОЛКОТО ДА СЕ НАТЯГАТЕ НИЩО НЕМОЖЕ ДА ПОПРЕЧЕ НА НИНОВА И БСП ВАС ВЕЧЕ ВИ ВИДЯХМЕ НАПЪЛНИЛИ СТЕ ПАРЛАМЕНТА С СЛУЧАЙНИ И НЕУКИ

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонименне, проблема и е с цвета на партията,щото по-рано беше син май. повече ме стряска питбулската захапка на снимката.

32

Анонимен

преди 6 години

щом се е стигнало до там, сидеров да въдворява спокойствие.......не е на добре работата ! ама така е, като няма с какво да се занимават и им е скучно ,и това води до скандали. пък са и множко там, тесничко им е. СЪКРАЩЕНИЕ НА БРОЙКАТА ДО 100 !!!!

31

ХА ХА ХА

преди 6 години

НИКАК НЕ Я ХАРЕСВАМ НИНОВА , НО МЕ КЕФИ , ЧЕ ИМ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ .ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ

30

Анонимен

преди 6 години

До #36На ваше място бих се срамувал от Изпълнителната и Законодателната власт, но вие най-добре си знаете.

29

Анонимен

преди 6 години

Защо на *** очите и винаги са червени, да не би да има проблем с алкохола?

28

Анонимен

преди 6 години

Не, не ми пречи никаква председателка. Срамувам се че е представител на народа. Повръща ми се само като я видя. А щом вашият морал е като нейния, никой не ви пречи да сте с нея, да я поддържате. Жалко за страната ни. Затова младите хора я напуснаха. Ако имаше лустрация, всичка щеше да е различно.

27

токо

преди 6 години

До къде я докараха дупетатите,щом Болен ги успокоява !!!!Боже,слез и си прибери вересиите.

26

Анонимен

преди 6 години

До #31Брей, сега пък и председател на някаква партия ви пречи. Ако сте член на БСП, прощавайте. Ако ли не, марш в Краварника, там откачалки като теб, все нещо не им е по угода.

25

Анонимен

преди 6 години

Обиждат се и после в кафето пак на една маса циркаджии смотани

24

Анонимен

преди 6 години

Това същество, Антон Тодоров е по-гнусно и от Винкела.

23

гневен

преди 6 години

Не искам да живея в държава, в която председателката на една от партиите дойде на власт чрез задкулисни игри и пазарлъци. Тая жена зададе тона на омразата, защото самата тя е зла, отмъстителна, лъжлива и много, много крадлива. Вместо да се засрами, че е преватизаторка и е откраднала много пари на българския народ, тя се перчи нагло, все едно, че нищо не е направила. Тези отвратителни черти са заложени генетично на комунистите. Те нищо смислено не могат да предложат на народа, саво слагат прът в

22

Тошо цървула

преди 6 години

Скъпи другари и господаВземете се малко по сериозно и РАБОТЕТЕ - НИЕ за това ви ПЛАЩАМЕНамерете си друго място за да си чешите езиците

21

Равносметката е:

преди 6 години

Вместо коментарите под новинарските сайтове да станат като дебати в парламент, дебатите в парламента станаха като коментари под новинарски сайт!

20

Анонимен

преди 6 години

Тази тарикатка последно каква е седесарка или бесепарка .