112

Анонимен

преди 6 години

До ИсторикКрим е руски. Въпросът е затворен.

111

Анонимен

преди 6 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

110

Жо

преди 6 години

ОТ РУСИЯ в последните 15 години не съм чул нищо друго, освен дрънкане на оръжие, нови ракети, самолети и танкове, военни паради, нападане и анексиране на чужди територии. И точно Путин да съветва света "стига с войнствената риторика" е "крадецът да вика- дръжте крадеца".

109

Патриот

преди 6 години

соросоиде а ти гледай мизерията и бедността във ФАЩ наскоро гледах кадри от дейтройт в сравнение с него Столипиново ми се видя ,акто луксозен комплекс!ФАЩ са нищо повече от световният длъжник и тумор !както казах В 21 век няма място за лаймерикаския терор,надеждата на човечеството е само в Русия!ФАЩ са една банкрутирала империя на злото дължаща пари на всеки и дори с целият им терор и империализъм пак има огромна бедност и мизерия в ФАЩ ето това му се вика краварска некъдърност!

108

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Кремълското джудже се е побъркало нещо. От една страна той си играе с войнствена риторика, а от друга обвинява НАТО за това. Да живеят САЩ и НАТО, долу русия и путин!!!

107

Историк

преди 6 години

до 144: "Крим е руски. Въпросът е затворен."Както е "затворен" така винаги може да се отвори.За справка: виж Историята !

106

Отлагай и живей!

преди 6 години

Специално Китайската Народна Република има горещи спомени от това как Сталин Прецака Мао. Те още учат История на Китайската Комунистическа Партия и не са вече така наивни.Путин ще трябва да даде нещо. Малко територийка например. Те имат. Разпада ще се поотложи известно време.

105

Историк

преди 6 години

до 134: Крим не е руски, а е окупиран от Русия - за първи път преди около два века и за втори път преди две години.И в двата случая окупацията е с един и същи мотив - несъгласие с месното управление !

104

****

преди 6 години

Някой от вас да е видял или чул,Русия да е обрисувана като бензиноколонка,а за великотехнологична България,срам ме е само като си спомня,дето оня чех ни оприличи на ОО.

103

Патриот

преди 6 години

Мизерувате вие *** руснаците са си доста добре не ги мислете вие ,гледайте си вашата мизерия,Русия и срещу и след милиони години няма да може да ги стигнем и като заплати и като стандарт ето това е американската банкрутирала колониална ***!Освен това Русия е държава и ние сме колония на ФАЩ!

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 135Когато кажеш "Германия" веднага се сещаш за АЕГ, Сименс, Бош, Мерцедес и още стотици компании известни на целия свят. За някоя руска да се сещаш?

101

Патриот

преди 6 години

Най-великият световен лидер.Краврската империя на злото при Хитлер!В 21 век няма място за фащаджийския световен терор!

100

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 128Ми то и Кърджали, Разград, Шумен и т.н. сега де факто са турски, ама не съм те чул да квичиш по форумите как ще бъдат турски. Надявам се и никога да не бъдат.

99

Анонимен

преди 6 години

*** се срива. Мин. заплата 117 $. Като си харесват Путин нека да ядат искандери:)

98

Анонимен

преди 6 години

Скоро и Донецк и Луганск ще бъдат руски, те и сега де факто са руски.

97

КЪРДЖААЛИ

преди 6 години

До пишман кримчанинА КАКЪВ РАЗВИТ ТУРИЗЪМ ИМАХТЕ КОГАТО БЯХТЕ ЧАСТ ОТ УКРАЙНА ! ИМАХТЕ ПРИТОК ОТ ТУРИСТИ ,ИМАХТЕ ДОХОДИ ! А СЕГА СТЕ ЕДНА РАЗВАЛИНА И ОТДЕЛНО ПОПАДАТЕ В СПИСЪКА НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ САНКЦИИ ! МИЗЕРИЯТА ВИ СЕ ДЪЛЖИ НА ПРЕКАЛЕНОТО ВИ ВИСОКОМЕРИЕ ПРЕДАТЕЛСТВОТО ВИ КЪМ РОДИНАТА ,ЧЕ КРИМ БИЛ РУСКИ ПОНЕЖЕ 70 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО БИЛО С РУСКО ЕТНИЧЕСКО САМОСЪЗНАНИЕ ! И В КЪРДЖАЛИ СМЕ 90 % ТУРЦИ ,НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ПОИСКАЛИ КЪРДЖАЛИ ДА СТАНЕ ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ !

96

Анонимен

преди 6 години

Пyтитo стана глобалист май. ХАХАХАХАХА

95

****

преди 6 години

До анонимен:Абе пъпеш,как се прави съвремено оръжие без технология,можеш ли да кажеш,аман от тези брътвежи.

94

Анонимен

преди 6 години

Каквито икрасиви думи да използва недоклаатеното кремълско лилипутче, нещата са ясни. Русия е държава от третия свят - винаги е била такава и ще продължава да е такава. Държава с 6 пъти по-малка икономика от тази на САЩ и Китай, която не може да произведе кола, печка, пералня, телевизор, компютър или смартфон е обречена държава. Затова и толкова лаят от Кремъл срещу протекционизма, защото кранчето за нови технологии се затваря за азиатската кочиина. Икономическата гавра с Русия продължава.

93

пишман кримчанин

преди 6 години

Русия след като ни подведе да се присъединим към нея сега станахме мизирници като руснаците ! Путин забрави за обещанията си !