132

ОТГОВОР

преди 6 години

С твоите думи : ще каже чао на София и ще отиде другаде където труда е по-евтин

131

Анонимен

преди 6 години

САЩ вече е само регионална сила, която може да бъде игнорирана. Дори страни като Северна Корея които от десетилетия са под икономическа изолация и санкции вече игнорат САЩ и поставят условия на Вашингтон.

130

ЩЕ ПОЧАКА ОЩЕ !

преди 6 години

Русия с нейното уникално географско положение е готова за такава съвместна работа", която да отстрани инфраструктурните пречки пред евразийската интеграция, подчерта той. . . . Да готова е отдавна , но никой от евразизйския съвет или съюз не зачита Русия и не се съобразява с нея . И не само от него . . . .

129

леле

преди 6 години

Това милиционерче, специалист по газови потоци е напълно изперкал! !! Толкова е жалък и смешен , че не си заслужава да го споменаваме !!! Ромски / цига..ки / наглец и престъпник !!!!

128

Без коментар

преди 6 години

Добре де ..не *** , а Путин..

127

Без коментар

преди 6 години

Прочетете книгите на Игор Бунич, за да разберете, че руснаците са неспасяеми поне още 100г. А *** май е руснак.... бивш член на КПСС.

126

Либералист

преди 6 години

третополовите от кремъл отново не са забелязали, че никой не се интересува от тях .... да си ядът гречката и картошките и да се молят пред фашиския вожд ...

125

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея изстреля поредна балистична ракета в посока Русия. Както е тръгнало Ким може да удари с някоя ядрена глава Рашата хахаахахахаха

124

К.М.Т.

преди 6 години

До ШопКак ли пък не! Дори самите американци се хвалят със заслугата си, че са успели да раздробят на части "голямото чудовище Югославия", а ти ще ми кажеш, че руснаците го сторили. Сами си противоречите. Колкото до споменатите арабски страни. Точно американците обявиха Кадафи, Хюсейн и Асад за диктатори, а не руснаците, как тогава ще ме убедиш, че Русия е опустошила страните им, след като САЩ имаха претенциите да ги свалят от власт. Това е още по-голям парадокс!

123

до ком 150

преди 6 години

Прочетох коментарът ти и ми стана ясно че си политически обременен.С такова мислене и тълкувание светът не отива към добро..

122

Анонимен

преди 6 години

Стига бе точно путин ли говори за спиране на войнствената реторика, след като видяха какъв ще е военния бюджет на щатите, свиха перките. И да прават военни паради и да не правят, нито земя им трябва още, нито войната е донесла нещо хубаво за който и да е, руснаците трябва най-добре да знаят каква цена платиха втората световна.

121

К.М.Т.

преди 6 години

До ЖоСтига бе! Точно Русия разчита на войни! Вашият парадокс, направо кърти мивки. Аз да те светна не Русия опустоши Либия, Ирак, Египет и Сирия. Не Русия хвърли двете атомни бомби на Нагасаки и Хирошима. Тъй че тихо! Колкото до въпроса с Крим! Той си руски! Но вие русофобите, по-добре си гледайте САЩ. Щото половината от техните щати също са анексирани от Мексико. Като са такива демократи защо не върнат, примерно, Тексас на Мексико. Там хората дори не се сметат за американци. :)

120

Анонимен

преди 6 години

"Знаеш ли, че американския гигант Ай Би Ем има филиал в София и заплатите на българските специалисти там започват от 1900 ЕВРО? Това лошо ли е според теб?" Да. Аз съм IT специалист. Работих 10г на запад. Сега изкарвам към 4 пъти по толкова на месец с работа от вкъщи. Това че някои роби ги експлоатират по-малко от други не прави нещата добре.

119

Анонимен

преди 6 години

Много им се ще на руснаците да станат световна сила и гледат да се залепят за китай. На китайците не им трябват малоу.мните руснаци за да просперират. Историята е доказала, че където стъпи нещо руско, висичко увяхва икономически. Скоро зависимостта от фозилни горива в световен мащаб ще намалее и тъ.пата бензиностанция ще фалира за пореден път.

118

Анонимен

преди 6 години

Путин е пич

117

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересува азиатската болшевишка *** - Сесесерестан. Не ни занимавайте с тези червени кухи кратуни.

116

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 142Знаеш ли, че американския гигант Ай Би Ем има филиал в София и заплатите на българските специалисти там започват от 1900 ЕВРО? Това лошо ли е според теб?

115

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да се пенят и да подскачат краварите - Крим е руски! Факт!

114

Анонимен

преди 6 години

до 141: "Крим е руски. Въпросът е затворен."Има пациенти в напреднала фаза за които няма лек.

113

Патриот

преди 6 години

ФАЩ е световен *** нищо повече и враг на демокрацията и свободата!