123

Никола Парамов

преди 6 години

На това му се казва естествен подбор, като се не оглежда влиза под колата.

122

Анонимен

преди 6 години

с висока скорост идващ джип и то жена!!! а полицая слиза от колата ама бърза да го хване със палка в ръцете и го хванал за съжаление.

121

Ангел

преди 6 години

Така ли! За убийство на човек нито пътя ще се затвори ,нито ще се отменят представления а за полицай различно.Точно обратното трябва да е.Професията им не е безопасна и те го знаят това.Ако някой от тях погине дори не трябва да се споменава по медията защото никой не ги кара на сила да упражняват опасната профсия!

120

Анонимен

преди 6 години

@135 Начесваш си езика ли, за сметка на починалия? В тая държава такива като тебе сте като ла*на в обор - с лопата да ви рине човек... 35+ години живот тука са ме убедили че най-голямата простотия и мутрьовщина идат точно от българския ген. Затова ла*ната все плямпате глупости - нали трябва да оправдаете истината с някоя идиотщина... Тая фльорца да не се окаже по-чистокръвна и от тебе, а?

119

Анонимен

преди 6 години

Не само да се съобщи коя е жената, ами да и се покаже снимката, да и видим физиономията и да се пазят хората от нея. Дали вече не се е разболяла от нещо, което изисква да си е у дома?

118

Анонимен

преди 6 години

До t2Друже, полицаят е охранявал обществено събитие. Както вече казах, можем само да гадаем колко народ би изгазила тази жена, ако не беше служителят на полицията, който я спира. С цената на живота си!Респект за този човек!

117

Анонимен

преди 6 години

Господи, каква трагедия!...Бог да прости загиналия полицай - можем само да гадаем колко хора би изгазила вилнеещата дама, ако не бе спряна от него с цената на живота му!Съболезнования на семейството !

116

ПОТРЕСЕН от НРБ

преди 6 години

Няма такава държава !Богатите си копуват коли за да трепят пешеходците .Даваме повече жертви от войната в Сирия и на никой не му пука че закона за движение попътищата не се спазва а глобите и наказанията са от 1889 непроменени .В Лондон за минаване на червено глобата е от 200 паунда нагоре .Ама там нашите наркомани карат като мравки щото не им се плащат глоби !Тука глобите са символични и нямат ефект въобще .Всеки ден умират НЕВИННИ ХОРА !!!

115

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Едно време когато пъплехме с Москвичи и Ладички,максималната скорост градско беше 60 км/ч.Сега вместо да е вече поне 70км/ч,някои ''умни'' главици решиха да е по-малка...............и резултата е виден.

114

бааа го

преди 6 години

Отмъщението на джиБ-овете!

113

светещия ФАР

преди 6 години

Най-вероятно със светещи къси светлини...........................!

112

Свой

преди 6 години

До 139 навсякъде в целият свят дебнат приятелю и така и трябва ,че сме арогантни и не възпитани шофьори не ни е виновна полицията а самите ние. Промяната трябва да дойде от самите нас повече респект на пътя и уважение към всички водачи ,това е единственият начин да се променят нещата. Бог да го прости човека дано някой да се погрижи за семейството му.

111

Анонимен

преди 6 години

Причината е 20% висока скорост и 80% жена зад волана. Тая пaткa сигурно 2 секунди преду удара е замръзнала и е гледал, като сърна фарове и 2 секунди след удара се е усетила да натисне спирачката.

110

Осло

преди 6 години

Защо всички сте За да се шофира пиян, дрогиран.....в България? Затова ли сте против полицаите, които просто си вършат работата. Всеки от вас поне веднъж се е качвал да кара " леко пиинал ", нищо, нали!? В чужбина, хората хващат такси - дори една бира да си пил. Затова България е на челните места в Европа по смъртност от пътнотранспортни произшествия, късмет на всеки, който си рискува живота.

109

t2

преди 6 години

Ами докога ще е това малоумие да дебнат и спират колите? Сега шефа му, който го е пратил там да ги съдят за непредумишлено убийство. Тази простотия няма ли да спре най-сетне. В 21-ви век сме а нашите милиционери още ги пращат да дебнат под път и над път за 10лв. бакшиш и за нищо друго, защото ясно се вижда резултата от това "присъствие" на милицията - никакъв ...

108

Партиен член

преди 6 години

Съболезнования за загиналия млад човек.Не знам как е станало но е факт че много от полицаите спират коли без никакви предпазни мерки.Трябва да има някакъв ред.На магистрала съм виждал да искачат с палката и да спират това го няма никъде.Жалко не всички полицаи са лоши.

107

Гоби

преди 6 години

Браво!

106

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години Цветлин Йовчев похарчи около 30 млн. лв. събрани от камерите и предназначени за нови мяколко хиляди камери. Похарчи ги за да охрана на правителството на Орешарски от "любовта" на народа. Орешарски и Йовчев са си в цветущо здраве, а народа си се трепе защото и малкото останали камери вече излизат от строя и няма с какво да засекат джигитите.

105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 128Що да работи?!! Да бие на очи?!!

104

кооо стааана

преди 6 години

Те започнаха да се самоубиват.дете на:фолк певица,дете на бизнесмен,жена на прокурор,жена на следовател,ТОВА са ТЕЗИ ЗАД ВОЛАНА.ТЕ СА недостижими и техните семейства и приятели...