76

Дръндер

преди 6 години

До месараОди си прави каймата от друго не разбираш!

75

Анонимен

преди 6 години

Целия Брекзит е един Британски цирк. Те сами си признаха - победиха ни бр старците щот са много.

74

Карагьозов

преди 6 години

Да не забравяме ,че Мей беше от лагера на противниците на Брексита.Привържениците му се разбягаха като видяха, че успяха да отворят кутията на Пандора...

73

Анонимен

преди 6 години

UK ще трябва да "извоюват свободата си"... иначе къв ще им е кефа.Странни шматки се оказаха англичаните.

72

месара

преди 6 години

другарката меркел от бившето гдр , колко ли милиона евро ще раздаде на такива като тая румънка , да съботират излизането на Великобритания от тоя измислен ес , и да настройват англичаните срещу Мей !?

71

Анонимен

преди 6 години

Мдам явно британия се е отървала от колониите си поради непоносимост към емигрантите.Ама така е в любовта - с меда върви и горчилка.

70

naTpoHa

преди 6 години

Нащееее...,гурбетаджиите, вишишчитата.... Ще работя за да Ви отнемем българското гражданство :)

69

марко

преди 6 години

А тука пича от номер 77 вади по 120 000 еврака от бургери. Може би това са 2000 бургера на месец.Най -вероятно говори за оборот.

68

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ПЪЛНА ПРОСТАЩИНА!!! КВО ИМ ВИКАТЕ БРАВО БЕ НАЛЪМИ!!!!!!1ЩОМ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИСКА ДА СЕ МАХА ДА СЕ МАХА!!!!!ЩОМ НЕ ИСКАТ ДА ГАРАНТИРАТ ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ДЪРЖАВА ОТ СЪЩАТА ДЪРЖАВА ДА НЕ ГАРАНТИРАТ ПРАВАТА НА ВЕЛИКОБРИТАНЦИТЕ!!!ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ТРЯБВА ДА Е ДЛЪЖНА НА НЯКОЙ!!!!ПРОКЛЕТИ ПОДКУПНИ УПРАВНИЦИ РУМЪНЦИ!

67

Анонимен

преди 6 години

НАГЛОСТ!!!!!!!!!1 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЗАСТАВИ РУМЪНИЯ ДА ИМ ПОМАГАТ САМО И САМО ДА НЯМА ИЗЛИЗАНЕ!!!!НАГЛОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КАКВИ ПРАВА КАКВА НАГЛОСТ!!!!!!!!!!!! ЩОМ ИСКАТ ДА СЕ МАХАТ ТОВА Е ТЯХНО ПРАВО!!!!ТАЗИ ОТ РУМЪНИЯ Е ЗА РАЗСТРЕЛ! КУПИЛИ СА Я ЯСНО Е КАТО БЯЛ ДЕН!

66

Ха,ха...и кво ,сега.

преди 6 години

Като си дойдеш в България , кво ше програмираш ,бе шаран ....СМЕТКИТЕ НА НЕК ,ли...??!И тая игричка ше свърши.Програмисти , вече дал господ---хлапетийте в училище си правят гаргара с компютрите ...

65

Анонимен

преди 6 години

"Емигрантите да се оправят ... ТЕ и без това не показват респект към родината."Ако майка ми реже жива плът от мен, няма да показвам респект към майка ми. Толкова е просто.

64

Анонимен

преди 6 години

"Живея в Англия и всички мои познати тук са с висше образование,но разбира се работим в други свери."Само не разбрах ти дали си с висше образование. Пишеш "сВери" и имаш някакви претенции, че си недооценен ли?

63

Анонимен

преди 6 години

Като си напуснала БГ щото такова и онакова,защо пък ние трябва да те защитаваме там? Оправяй се .България трябва да иска облекчени търговски сделки и свободна търговия между нея и Британия. Емигрантите да се оправят ... ТЕ и без това не показват респект към родината. Не се борят тук , нито плащат данъци тук.

62

Голата истина

преди 6 години

Бъръ-бъръ!Дали в лондон си го прехвърлиха от единия крачол у другия?На дали. Голата истина е че британците напуснаха ЕС точно заради нас и румъните.Те са доста горд народ ,само допреди 70г. владели половината свят.Срудно ще ги поставиш в един кюп с велики нации като наща и румънската.Ние и Румънците никога не сме били годни за членство а ни взеха насила,да не попаднем в лапите на Путин.Сега тази стратегия от преди 10г. може да е лебедовата песен на съюза.Еврофондовете секват,а с тях и желанието!

61

акъл бол мангизи йок

преди 6 години

Живея в Англия и всички мои познати тук са с висше образование,но разбира се работим в други свери.Аз лично избрах да емигрирам първо , защото заплащането е много много зле и второ заради по-голямата част от населението ,което продължава да затъпява.В България 10 % от хората взимат хубави пари,други 20 % крадят и останалите 70 % са на мизерни заплати.Дано нещо да се промени,че да се върнем.

60

Анонимен

преди 6 години

А кой ще се застъпи за нашите емигранти на острова? Селянжърите у парламата ли? Не е за тях по важното е келепира от еврофондовете. Там е истината. Ако рекът да се застъпят както се застъпват Румънците има опасност да им го в задният отвор и еврофондовете ще ги гледат през крив макарон.

59

Анонимен

преди 6 години

До до ХАХАЕ зз пък живея в Норвегия, нямам нито акъл нито образование мога да пека бургери и ги продавам . Докарвам си на грубо по 120 000 евро на година2 месеца чистих офиси за да купя една сергия а ти пльокай колко си успял и учен, но си един скитник такива патриоти като тебе с 2 лв в джоба са ни пределно ясни.

58

ХАХА

преди 6 години

До до ХАХАи къде точно видя да се плюе по България и българите? ''Акъл за да емигрираш не се изисква''- напротив, изисква се.

57

емигрант

преди 6 години

До до ХАХААкъл за да емигрираш не се изисква! Изисква се обаче акъл за да останеш в България и да работиш тук! Така че хайде стига с приказките за изтичането на мозъци....................Напротив ,иска се много акъл и познания по чужд език за да емигрираш ,а не се иска акъл да останеш в България ! И никой от емигрантите не плюе България макар,че е за плюене ! Само констатираме разликите между Бг. и другите страни от ЕС !