15

бг

преди 6 години

Няма никакво съмнение ,че законите прилагани от Хан Крум са шериатски. Дали е приел исляма ,както българите от Волжска Велика България не се знае ,но за този велик български владетел пише дори Шекспир в своите драми.

14

КАН Крум

преди 6 години

Ще ме простите, но не виждам връзката между религията и кражбата ! Преди време си хортувах с един представител на малцинствата, който ми каза "... верно е че краднеме, но вие, българите краднете повече ... " ! Дали пък не е вярно а ? Я си помислете за "КТБ" или пък за ... корпорацията с четирите букви, започващи с "Г" ... или пък за онова, което започваше със СД ... С ?!? Престъплението няма религия Блогъри ! Затова, без да претендирам за изчерпателност си спомних за въпрости наказания ...

13

Анонимен

преди 6 години

Хан Крум роден 755 година. Мохамед роден 571 година.Кой от кого е копирал, не се знае. Само се знае, че тези идеи са едни и същи и са били много актуални за точно онзи период.

12

Анонимен

преди 6 години

До До 11Крум е роден през 8-ми век, управлява от 803 до 814, а Ислямът възниква през 5-ти век и се развива в 6-ти и 7-ми век. Я пак помисли какво и кога е било измислено. ;)))

11

До 11

преди 6 години

Тогава евреите не са били измислили исляма бе ***

10

Анонимен

преди 6 години

До КАН КрумА иначе като ви кажат, че Хан Крум е бил мюсулманин и от там е взел тези идеи за Крумовите закони, не ви отърва, нали?

9

Анонимен

преди 6 години

То в тая убита и скапана държава остава ли му друго на човек?

8

Анонимен

преди 6 години

"14 дни след като излязал от затвора, пак тръгнал да краде"Сега като си полежи(по гръб), пак ще излезе и пак ще нарушава закона. Явно е, че затвора не го плаши този и трябва друго наказание. Примерно тежък физически труд, вместо затвор и всичко заработено от него - за благотворителност.Или пък да го изшаткат доживот, за да не ни занимава повече.

7

Питаща

преди 6 години

Каква е националността и етническата принадлежност на този хубавец?! Като за начало защо не сте му написали името?

6

КАН Крум

преди 6 години

Легенда ли е или е истина, но т.нар. членовредителни наказания са били практика по време на първото Българско царство. И така, краднеш - хоп - режат ти ръчичката. Пак краднеш - хоп - режат ти и другата. В случая това не може да се приложи, все пак е 21-ви век, обаче ушенце ... ?!? А иначе по казуса - ми той човека си е добре в затвора, хранят си го, къпят си го ... ! За какво му е да излиза и да се мъчи ! Когато го разказвам това на някой западняк той си мисли че го будалкам ! А дали е така ?

5

Анонимен

преди 6 години

Освободен е от затвора. Е незнаят ли , че няма професия, няма и пари , няма и жилище сигурно. То така как да се справи човек.Когато напуснах България горе - доло бях на тия години, но имах професиия и с яка работа се справих. Сега ме краде ДЪРЖАВЕН ФОНД зЕМЕДЕЛИЕ за 5 години не ми е изплатил субсидиите. Но на арендаторите, които бъркат в хазната им плаща редовно. Държавата си отглежда хора за престъпление. На други им слага чадър

4

Анонимен

преди 6 години

Докога да повтарям че айдуците и убииците се раждат с увреден мозък? Те не подлежат на опитомяване! Такива ги оправя само бесилото или куршума. Уж има учени психиатри и незнам какви си а са толково тъ.пи горките че от носа си по надалече не виждат.

3

пандела

преди 6 години

Хора като този просто не могат да живеят навън.Там нямат никого, никой не ги иска и няма къде да отидат.За тях само в затворя е добре. Хранят ги, имат легло и т.н. Навън,, най-много клошар да стане.Тозно поради тези причини, човека отново иска да иде на топло. Там си му е добре.Не е първия такъв, няма и да е последен.

2

Iss

преди 6 години

За кокошка няма прошка...

1

Слави

преди 6 години

Ейй мрши защо не пишете че Слави е пред НС ?