9

Анонимен

преди 6 години

Гетото се пренаселва от провинциалните гета, щото всеки иска да живее по- добре! Но много бъркат онези, които смятат, че да живееш в софийското гето е по- добре! Столицата заприлича на *** катун от покрайнините на Бангладеш или от хълмовете на Рио. Дано Господ не реши друго!

8

Петя

преди 7 години

До ВикторПише се "строИ" !

7

pepi

преди 7 години

Младост беше прекрасен квартал преди да направят тоя мизерен " Бизнес Център" Да го бяха направили извън София. Но тогава селските гъзета трябваше да дават повече пари за път. Целия квартал е задръстен от колите на работещите гъзари в парка дето нямат пари за паркиране вътре. Иначе от HP-съм, От незнам си къде съм... дупета смешни. После искаме ако може до парка на живеем... Мамицат му Разгониха на тоя квартал. *** безподобна пълна със ***. ЖАЛКО

6

До №5

преди 7 години

Ако по родните им места имаше условията, които има в София, щяха да са там. Нито София е цвете за мирисане, нито *** като теб, самоопределили се като кореняк софиянци. При липсата на адекватна политика за демографската криза в страната, хората се спасяват по единично - най-удачния вариант е чужбина, след това София.

5

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че става едно пренаселване. Булевардите са малки, строени някога си, а сгради никнат като гъби. Как ще ходят тези хора на работа, къде ще паркират? Няма ли други места около София, които да се застроят? И сега няма паркоместа, детски градини, училища..... Нямам нищо против строежите, но на правилното място.

4

Анонимен

преди 7 години

Който не му харесва- да си ходи по родните места

3

Анонимен

преди 7 години

Дошли *** и си взели с тях претенциите.Тия блокове, в които живеете, драги мрънкачи, те не са ли били строени от хора? Питали ли сте като са били строени дали пречите на съседите си? Те протестирали ли са?

2

Виктор

преди 7 години

Искат метро, искат булеварди, искат супермаркети ама не искат да се строй... евалата българино

1

Трол

преди 7 години

Плюйте по новите сгради , защото живеете в панелки и не ви стиска да се постараете да имате по-добро жилище!А с тая бомба... " Че си запалим къщата , та да му изгОри на Вуте плевнята"