22

Активист на БКП

преди 7 години

До Надя НиколоваКакви ценности,*** ! Само комунистите имаме ценности !!!

21

Ранърса

преди 7 години

Сега ща му правя ,,хорошо,, у панделата в Пазарджик...

20

Анонимен

преди 7 години

Цветан Цветанов беше осъден на 4 г. и после го пуснаха и той се върна депутат и сега ще е вице.

19

Анонимен

преди 7 години

експерт фингаров деликатно е обяснил, че на 16 години 'девойката' е знаела цялата камасутра наизуст.

18

Невярващ

преди 7 години

Осъдиха комунист, а дано сега ги подпукат наред с завряния зет начело, Р.Овч., Свинару и т.н. Надя Николова ти си за психиатър. Момичето му е имало пълно доверие, искало да стане юрист като него, преди да се изкажеш провери фактите или по себе си съдиш за другите!

17

Анонимен

преди 7 години

ами ако си беше стоял да оправя само майката, нямаше да го изнудват и да се стигне дотук. поискало му се младичко, ама забравил, че трябва да се отчете пред родителския контрол. а можем само да гадаем как го е дразнела 'малката' с поведение, да не говорим щом се е съгласила да пие водка в хотела с любовника на майка си посред нощ какви планове е имала.

16

А12

преди 7 години

Ако даваха и поне толкова за убийства, цена нямаше да имат тея мижитур*и съдиите !

15

Джурналист

преди 7 години

Човешкото его е по природа ненаситно, а когато е овластено и облечено в пари се чувства и безнаказано и без възраст.

14

скънка

преди 7 години

не ме разбирайте погрешно, най - искрени съчувствия към семейството й, но ..как говорим за изнасилване при доброволно качване в хотелска тая на чичко и пийване на алкохол?

13

Юрист

преди 7 години

100% сигурно е, че на следващата инстанция присъдата ще бъде отменена. Могат да го осъдят единствено за това че и е дал да пие алкохол, но за това се полага административно наказание и глоба, а не затвор.

12

Анонимен

преди 7 години

До 2 Ти не прочете ли, че "момичето" не е било момиче, а жена, т.е. не е била девствена. Не е изключено и да е правила доброволно секс с тоя и после да е решила да изкяри някой лев.

11

Сократис

преди 7 години

Да приемем, че е било изнасилване.Да приемем, че потърпевшата е невинна и наказанието е справедливо.Тогава се налага един въпрос: - Бащите на всички деца родени от малолетни майки (под 16 години ) - къде са?! Би трябвало затворите да са пълни с такива...

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЩе стане председател на НД"Ръсофили зад решетките" .Еми нямат пари, затова канят девойки в хотелските стаи. Хората на ГЕРБ от фирмите които строят магистралите не канят в хотелски стаи а поръчват от модните агенции девойки 14-15 годишни за секс оргии на палупата на яхтите си по 4 хил евро девойката за уикенд, на тях не може да се случи, всичко е законно през модните агенции, и на момичетата добре се плаща, и родителите доволни.

9

Нереза

преди 7 години

Горене на вещици за пред кръвожадната тълпа, човек само дърто офчо ли трябва да жвака!

8

Анонимен

преди 7 години

БСП загуби емблематична личност. Някой в затвора спечели булка!

7

скънка

преди 7 години

пари на районен съд не се дават. Сега следва окръжен съд и ВКС, там ще играят пачките ;)не бързайте с радостите :(

6

Анонимен

преди 7 години

А кинти не можаха ли да изкрънкат? Какво ги греят 6 или 10 години, направиха щерката за смях пред цяла България и името и снимките и публикуваха по медиите, всички я видяха и цяла България и научи резила а сега - няма кинти! Сигурно сега се готвят да започнат граждански иск.

5

Анонимен

преди 7 години

Ще стане председател на НД"Ръсофили зад решетките" . Може и да открие някой паметник на Жуков в затвора.

4

Анонимен

преди 7 години

Интересно майката, Какво мисли по въпроса!????

3

Додо

преди 7 години

6 години затвор? В превод на реален език разбирайте "ще бъде обявен (както вече беше) за тежко болен, купени доктори ще му дадат епикризи с поръчкови диагнози, ще обикаля по клиники и балнео-санаториуми, от ареста му досега цялото време ще бъде приспаднато от присъдата, и след година и 6 месеца обиколки по спа центрове ще бъде пуснат под "домашен арест", защото "излежал" по-голямата част от "присъдата" си. За сравнение, в САЩ преди дни дадоха присъда от 45 години на изнасилвач на 6 годишно дете.