42

абе кмете

преди 7 години

толкова ли нямаш в джоба си 200 лв. да купиш една скрита камера за да можеш да докажеш ,че сесът е бил по взаимно съгласия ,да можеш да докажеш ,че кифлата доброволно пие алкохол повече от баща си и прави секс повече от майка си ?!Аз вече ще правя така ,когато ми се наложи да правя секс с чужда независимо пълнолена или непълнолетна ,ще поставям скрита камера за да мога да се защитя при евентуална клевета спрямо мене !

41

убеден съм

преди 7 години

че сексът е бил с взаимно съгласие ! Но после кифлата е решила да се възползва от това ,че е непълнолетна и да спечели някой лев ! Жалко за кмета !

40

Анонимен

преди 7 години

Ейййй, Селската чест на кифличката е спасена! И 10 хилки за десерт. А когато майката на кифличката е работила при чичката всичко е били ОК. Тогава чичката е бил добър, плащал заплати и давал подаръци и бил семеен приятел. Отпаднал от кметството, далаверата западнала, чичката не можел да дава както преди. И да му измъкнат някоя кинта му спретнали "дарственото" момиче, което отдавна не е било такова. Селката чест е спасена!! Урааааааа, ще има кинти за нова кола.

39

Отвратен

преди 7 години

Малии, как се защитават комунистите. Не е истина.

38

Анонимен

преди 7 години

Това е дискриминация и геноцид срещу белите, нормални хетеросексуални мъже. Този е виновен, а Владимир Кузов е невинен, а?! Има ли правосъдие в България?

37

Анонимен

преди 7 години

До 42. Точно така. Прочети коемнтара под твоя.

36

Чернобил

преди 7 години

Сега я гледах по телевизията. Да не сте се объркали за възрастта ? Тази изглежда поне на 25 години. Не ми се мисли как ще изглежда,когато наистина стане на толкова.

35

Анонимен

преди 7 години

В България има невиждана епидемия-от безгранична тъпота. 149832905890436 пъти се обясни,че според наказателния кодекс,ако лицето е навършило 14/ЧЕТИРИНАДЕСТ !!!/ години и актът е доброволен,не се търси наказателна отговорност.И тук продължават да пишат за секс с малолетна. Евстати го съдят за възползване от безмощно състояние, т.е напиване, а не за секс съъ 16 годишна,защото последното не е престъпление според НК.Ако още някой го напише,ще се самоубия.

34

Анонимен

преди 7 години

Абе вие от небето падате. Как на 16 години ще е девствена ? Те започват от 12 годишни.На 16 вече наближават стотицата/не като брой пъти,а като брой мъже/

33

Анонимен

преди 7 години

Някой има ли телефона на малката труженичка. От кога си търся мадама,която може да изпие 1 бутулка водка и след това да прави секс. Досегашни те ми,като изпият 100-200 грама почват да повръщат и падат под масата. Явно девойчето е тернирало доста във всички направление. С труд и упоритост,всичко се постига са казали старите хора.

32

Анонимен

преди 7 години

До ***"Вместо да отиде на...за 100 лева като нормалните хора , а виж до къде се докара."Те 100-те лева са дадени-взети. Обаче пазарджишката дева си е казала "Този е публична личност,защо да не му смъкна още пари със заплахи" Евстати и е казал "Пито-платено" И така работата е стигнала до тук.

31

Анонимен

преди 7 години

Георги Белухов спаси дете! Кметът Евстатиев го наградиПрез 2013 година.37- годишният Георги Белухов работи като спасител на плажа и спасява от удавяне 7- годишния Георги Табаков от София. Детето влязло да се къпе само. Според очевидци, само бързата реакция на младия мъж предотвратява фаталния край. Георги Белухов живее в Стрелча, семеен е, с две деца. Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев се срещна с Георги Белухов.

30

Анонимен

преди 7 години

Чист расизъм се вихри тук. Значи ако опервазиш едно по-църно простено ти е. Даже да е на 13 години. Ромиту не са ли деца, тях закон не ги ли пази!?

29

Анонимен

преди 7 години

До ЗАКЛЮЧЕНИЕ:До 18г. това момиче е дете, така се води по закон, има родители, които отговарят за него и взимат решения вместо нея, дори да е правоспособно частично лицето. Независимо какъв ВИД Е НЯМАЛА или като каква личност е изградена до момента, тя не е съзряла още емоционално, психически и физически; законите дават на децата повишена защита неслучайно. Кучета ни яли нас, възрастните, ако нямаме достатъчно отговорност,та си лягаме с деца, а после се оправдаваме, че всъщност то било перв..ца

28

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

Ако искате цъкайте минуси, колкото искате, НО АЗ СЕ СПОМНЯМ ИНТЕРВЮТО С "МАЛКАТА" ИРЕНА, НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД ИНЦИДЕНТА... НЯМАШЕ ВИД НА НЕЩАСТНА, ДЕПРЕСИРАНА, ОТЧАЯНА, ПОРУГАНА...НАПРОТИВ! ОХОТНО ДАВАШЕ ИНТЕРВЮ И ДОРИ "ФЛИРТУВАШЕ" С КАМЕРАТА БЕЗ КАПКА СВЯН И СРАМ.

27

Анонимен

преди 7 години

*** какви ги дъвчете тука - само я напил, тя се качила сама, не била девствена, съмнително било, доброволно било и пр. Истината е, че МЪЖ НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ, С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ПОЧТЕНОСТ, ЗА НЯКАКВО ОБЩЕСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ, НЯМА, ПОВТАРЯМ, НЯМА НИКАКВО ПРАВО ДА ПРАВИ СЕКС С ДЕТЕ, Т.Е. ЛИЦЕ ПОД 18Г., КОЕТО МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ ДЪЩЕРЯ КАМО ЛИ ВНУЧКА. ДОРИ ДА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТОВА Е НЕМОРАЛНО, НЕЕТИЧНО, ДОНЯКЪДЕ ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО !!!

26

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа е в пиянството, приятели. Който е пил знае, че задръжките падат /особено при жените/, понякога има агресивно поведение, човек получава допълнително самочувствие и т.н. Когато на другия ден изтрезнее, всеки се чуди как е направил това и онова, извинява се, отрича се от думите си. Същата работа и с девойката - след като вече е била на трезва глава е видяла нещата по съвсем друг начин, почувствала се поругана и хайде дъртия принесен в жертва. Не, че и той не е похотливец.

25

Анонимен

преди 7 години

Болен и ще се лекува 5-6 г. в София докато мине давност и после ще влезе в политиката.

24

Анонимен

преди 7 години

Как така две експертизи с различни заключения? Едно и също момиче ли са преглеждали?И защо се цитира само тази на д-р Фингаров?И как така се разболя г-н кмета като се заговори и за близкото минало,а?

23

Тупан

преди 7 години

Вместо да отиде на...за 100 лева като нормалните хора , а виж до къде се докара.