48

Емо

преди 6 години

Как пък не можахте да вдигнете и заплатите, като има увеличаване на туристите и приходите! Шефовете да си карате мерцедесите а бачкаторите на автобусите и по 15 годишните таралясници.

47

до край

преди 6 години

Плажната ни ивица е около 200 км,крайбрежието е около 360 км.Гръцката брегова линия е около 14 000км.За сравнение и дума не може да става!

46

Armagedon

преди 6 години

"Само в България можеш да си купиш сувенир с лика на Николае Чаушеско" -No coment.

45

Анонимен

преди 6 години

Никой няма право да ни хвали, защото така няма да сме едни от лидерите в ежегодната класация за най-нещастните народи на света!

44

Анонимен

преди 6 години

Брях, румънското Черноморие няма как да се развие по простата причина, че по-голямата част от него е блатиста. Така че намерили сме с кого да се сравняваме.

43

Вн

преди 6 години

Абе, добре че са руснаците...А, напоследък привличаме яко и западняци с така наречения "евтин алкохолен туризъм" (каца/пристига пиян и излита обратно пак пиян).За хора с ограничени финансови възможности и непретенциозни към качеството на обслужването ставаме като дестинация!

42

Брях!

преди 6 години

И нас да ни похвалят за нещо :) Но факта си е факт, че няшето Черноморие(хотелска база) е много по-развито от румънското, и имаме традиции в туризма вече 50-60 години.

41

ван

преди 6 години

До asdаз редовно минавам през Дюлински проход.Искам да кажа, че наистина пътя е много тесен и на места с дупки, което налага да се изчакваме и отбиваме на места, ако сме хора.това обаче не пречи да е най-спокойния приятен и прохладен проход. изкачва се по билото и е много красиво. Алтернатива на прохода Обзор, който понякога е доста натоварен.

40

Анонимен

преди 6 години

Чуждата ливада винаги е по добра :)

39

Киро картонжийчето

преди 6 години

Хахахаха , збогом гойноморие ,аз летя за Еквадор Юли месец

38

край

преди 6 години

България взема максимума от потенциала си за туризъм. От 250 км. бряг - толкова. Не можем да се сравняваме с Гърция - не щото сме лоши или глупави или мързеливи а щото имат стотици пъти повече бряг, море и плаж от нас.

37

карина

преди 6 години

Странно - неотдавна бях в Румъния. Толковахубави впечатление - прииска ми се да я настигнем, а тука какви работи пишат...на очите си ли да вярвам, на статията ли...

36

Стар Бургазлия

преди 6 години

Липсва стратегия за регионално икономическо развитие на България. Навремето София даваше само 15% от БВП на България, населението на столицата също бе 1/7 част от населението на страната. Бургас, Варна /Девня, Стара Загора, Пловдив, Сливен, Русе и Плевен - бяха силно развити промишлени центрове. Нямаше миграция към София, в НХК Бургас се вземаха най-високите средни заплати за страната. Отделно военните бяха разпръснати из цялата страна, както и специалистите с висше образование по разпределение.

35

2013

преди 6 години

На румънците, руснаците, англичаните им харесва - но нека нашите хейтъри да започнат сега да оплюват всичко българско. А най-обичам коментарите "от 10 години не съм бил на Черно море, ама знам че...."

34

asd

преди 6 години

До готфридКоя част от пътя точно визираш? Може би до Варна и после до Обзор или от Слънчев Бряг до Бургас? А отсечката от Обзор до Слънчев Бряг? Тя определено е всичко друго освен добра.Или другата "страхотна" опция, която излиза при 99% от маршрутите на Google Maps - Дюлински проход... Колко ли заблудени туристи минават по перфектната настилка там...Но съм съгласен, определено пътищата са по-добре в сравнение с преди няколко години. Просто трябва още работа.

33

Анонимен

преди 6 години

готфридчо, такива важни и натоварени пътища като този, който си посочил в цивилизования свят отдавна са первърнати в магистрали или поне в скоростни пътища. Включително и в Източна Европа. По-ниските нива на катастрофи в тези държави се дължи и на това. Ама то не трябва само да се усвоява по гербаджийски, а и да се изработи стратегия и да се изпълнява.

32

готфрид

преди 6 години

Какво им е на пътищата бе отверки - от Дуранкулак до Бургас пътя е много добър- не перфектен но е добър. Само ако нямаше толкова камикадзета по пътя щеше да е много добре. Хората ни хвалят *** пак мрънка. Типично по нашенски.

31

Анонимен

преди 6 години

Жиборчо, глу.пчо, Чаушеско беше любимец на Запада, а в Париж и Вашингтон го проемаха през 80-те като "алтернативния" комунистически лидер, с когото може да се договориш:). Така че румънците да попитат Запада защо подкрепяше техния лидер толкова години, а не тук да ни разказвате прос.тотийки за причините, поради които Румъния била по-напред. Ами малко по-напред са защото не си унищожиха индустриалната база и в момента продават Дачия, а не гербаджийски халюцинации за прогрес:))

30

Анонимен

преди 6 години

На снимката Бангладеш ли е,или нейде из черномутрието..

29

Жибор

преди 6 години

Сувенири с Чаушеску в Румъния няма- там червените оцъкленяци бяха порядъчно понатепани,затова не смеят да правят никакви глупости. Тукашните обаче още не са и те разбира се жалят не само за Тошандрията,но и за червения му ортак Чаушеску и за всички други техни мракобеси,които Господ е пратил в казаните на ада.