59

Анонимен

преди 7 години

От 1925 г. насам България няма шанс срещу Турция. Останалото са патриотарски изцепки.

58

до 46 от Стар Набор

преди 7 години

Аз също искам да вярвам в България, но дори през 1970/80 когато имахме силна армия, реализмът ми не допускаше да приема, че сами можем да се справим с евентуален агресор.Така и ни говореха командирите в БНА - да удържим 2 дни фронта на южната граница, докато дойдат съветските дивизии (4 писти за кацане на магистралите и 2 ферибота осигуряващи 300 танка на денонощие ). А сега на кого да разчитам, на гол патриотизъм ли ?

57

Анонимен

преди 7 години

Какви са македонците, че Русия да ги спасява? От къде на къде? Да не им е задължена нещо на макетата. Русия няма да си мръдне пръста за Македония, още повече за предатели и отпадъци като българите когато след няколко години в Брюксел и Вашингтон решат да правят Кърджалийска република по примера на Косово.

56

Динко

преди 7 години

А са дека е Миленко.?...

55

Пешко

преди 7 години

Бяхме абдикирали, защото родният "патриотизъм" се свежда до храна срещу Турция и цаливане на савецки ботуши, а всъщност именно последните македонизираха Македония

54

Гошо

преди 7 години

Албанците увяажават нашата нация и голям процент от населението им са католици.Друг въпрос е, че македонците сами си постлаха. В учебниците им пише, че са били под Българско робство. *** народ!

53

Турчина

преди 7 години

По времето на войната бях войник от кашимерията. Мой приятел беше във ВВС Щръклево. Пратиха го в Козлодуй защото Милошевич заплашил да бомбардира АЕЦ-а.Бяха разположени бая сили около централата. Ама тогава имаше армия. Мутрите се стреляха по улиците, народа беден но имаше над 100 хилядна войска Танкове и т.нт. Ама поне половината от аскера бяхме турци. Имахме младши лейтенант от турски произход.

52

пак

преди 7 години

До РУСКИ ДРИПИГлупости ...

51

Еврокочина

преди 7 години

Триполовите като пазят България и ЕС като е солидарен съюз защо заплатите в членката на ЕС и НАТО са по ниски от Македония и България е първа в света по смъртност на населението а 3 милиона българи слугуват и мият улиците в западна Европа?

50

до Европеец

преди 7 години

Да, и Бошняците ни уважават. Имах възможност да се запозная на една конференция в Чехия с двама инженери-металурзи от Зеница. Знаеха много подробности за Богомилството и имаха симпатии към България и Българите.

49

факт до 51

преди 7 години

Именно ,голяма война си беше.Ако нямахме такъв ръководител ,а имахме Бойко ,да речем ,да си е пуснал тогаз както искаха янките над 20 000 хил муджехидини .Досега знаете колко щяха да са. Поклон пред Костов и анатема за националните предатели Сидеров ДПС и Симеон .

48

РУСКИ ДРИПИ

преди 7 години

Нали Русия ги пази,нали синовете на великата мечка са им братя,айде сега да ги спасят от албанските главорези ,нали Русия не изоставя своите братя хаха,и какво стана като са с Русия,ни *** не изгубиха държавата си ,нима Сорос е виновен или бежанската вълна ? Все още няма страна във ЕС която е изгубила територията си или е на път да престане да съществува със познатото си име.Сега ревнали ЕС да се намеси щооооо???

47

Анонимен

преди 7 години

Турция като наследник на Империята да умиротвори и успокои раята. Нали са "голямата работа". Да разположат аскера. Ес и САЩ ще мрънкат малко ама нищо.

46

Европеец

преди 7 години

До АнонименАлбанците изобщо не са фанатизирани мюсюлмани, + това 35% от населението е християнско!

45

Анонимен

преди 7 години

Единствените, които печелят от тоя конфликт са братята диктатори путин и ердоган.Косово е турция и турция е косово. Спомнете си тези думи.

44

факт

преди 7 години

Иван Костов води България в една истинска война до границите ни и се справи успешно както политиците ни от 19 век. Ние друг премиер отстоял позиция при война до границата ни нямаме.Всички се провалиха през 20 век и премиери и царе . Поклон пред този мъдър държавник свален от мекотелите предатели сдушили се с ДПС после.Един от тях беше Сидеров.

43

Анонимен

преди 7 години

"" Не ни наричай руски дрипи, моля те. В Русия ни е надеждата, твоята е може би в Турция, но аз не те наричам турски ""...................ако в путинова Русия ти е надеждата ... още отсега си окачи въжето.Колкото до нас нормалните българи ... ние вярваме в БЪЛГАРИЯ !Не съм чул някой демократ да плаче за Америка ... докато вие постоянно плачете за Русия.

42

Стар набор

преди 7 години

България да стои настрана. Македонците не заслужават да ги защитим, след като знаем какво мислят за нас. Проблемът не е български. Сърбия е достатъчно силна да се справи с албанците, ако много се наежат. А ако САЩ се намесят ( все пак имат голяма военна база в Косово) , естествено е православна Русия да защити братята Сърби. Но България да не се меси ! Въпросът рано или късно ще се отнесе до ООН според мен.

41

Хубаво

преди 7 години

До лошо1990 година войниците ни си ядяха партенките от глад, ква Македония ще прибираш ?Сърбите щяха да стигнат до Варна за 48 часа.

40

Европеец

преди 7 години

Албанците ни уважават като народ и нация и нямат претенции към никоя изконна българска територия. Открито се присмиват на македонците ,че отхвърлят и не признават великата българска история ами си измислят научни фантастики. Също така сега щяха да са част от ЕС и Нато, като час от България!