79

Анонимен

преди 7 години

Албанците,както и неалбанците в БЮРМ,са граждани на тази страна и имат своите права.Сърбите винаги са подценявали и провокирали албанците,което е причина за бунтове и войни.

78

Анонимен

преди 7 години

Сърбия,насърчавана от Русия,отдавна желае война в Македония,за да си присвои още територии.Голяма част от сърбите искат БЮРМ да се подели между съседните държави,като за нея бъда най-голямият дял.Иванов и Груевски,които са проруски и просръбски политици,ири не виждат това,или са национални предатели на страната си.Албанският етнос,който умишлено се сатаницира и противопоставя на македонците,е само средство,за постигането на целта.

77

Анонимен

преди 7 години

и ти какво направи със земите на прадядо си като ти ги върнахаИ К`ВО ОБЩО ИМА ТОВА С ТЕМАТА?

76

Иванов

преди 7 години

Албанците нямат какво да анексират. С Крим и Русия е друго. Самата Украйна е "изкуствена държава" там е нещо като т.н. Македония. Но исторически Албания все пак няма обяснима причина, като Русия. По скоро Турция и модерния сега османско имперски напън стои зад тези простотии.

75

Елка да смята

преди 7 години

представям си ако наистина има военни действия , я пак и тримата *** бай бой , серьожко и доганьо с един куршум и тримата както са с много крадени мангизи в името на народа и китайската народна партия а я бягай си депилира и задните милицеонерски части .

74

Така е

преди 7 години

Щом Путин може безнаказано да анексира Крим , защо албанците да не могат?.Ефекта на доминото започна.

73

Вадиго Смелов

преди 7 години

25 % от Албанците са католици.Майка Тереза (вече обявена за светица от Рим) е албанка.А албанските монахини в един свещен манастир одглеждат най-яката марихуана в света само за принцове....

72

А дано

преди 7 години

А дано на нашите да им стегне около шията малко. Съмнява ме но дали.До кога тези 240 ще използват властта все едно е тяхна, до кога ще се подиграват на народа.Ако влезем в Парламента мисля много бързо ще намерят пари за пенсии и увеличение на мин заплата. Само че се иска дупара а нашите млади са абсолютни мърди. Пак остава на 40-60 г да защитават народа/държавата.Вадете гилотината пред Парламента, вадете знамената

71

Анонимен

преди 7 години

Бюрмата е толкова напред, че до края на май вече няма и да съществува. Язък за величествените "античти" статуи в Скопие, албанците ще ги порутат. Да живее Албания!

70

ДО ТУРЧИНА

преди 7 години

ти нещо започваш да ми харесваш. мислех те за кофти човек.

69

Анонимен

преди 7 години

въййй и тука какво ни 4ака! трябва само бг химна да му напрявят версия на турски!!тоя занев от къде ли го финансират?от русия?а там дали има америка за македония/албания/?

68

Анонимен

преди 7 години

И какво сега, продажни мекерета взеха пари от США и ще възпроизведат същият сценарий като в Украйна :(((

67

упс...

преди 7 години

Проблема на макетата е в тяхното самоопределение!Защо????Защото няма и не съществува такова жи---во----тно в природата като - македонец!!!!!Првърнали са се в "Дърво без корен"!!!Затова, ако искат да оцелеят ще трябва да изберат веднъж завинаги да се самоопределят:- или като българи- или като сърбиСредно положение за тях няма!

66

Анонимен

преди 7 години

Взимат български паспорти от чисто практически съображения, за да могат да пътуват в ЕС. Иначе не им пука за мизерията в България, никой македонец дори и не мисли да живее в България. Македония е много по напред от България.

65

Турчина

преди 7 години

България ми беше мила. Но днес вече ми е безразлично. Не знам може би от възрастта. Тогава мислехме по друг начин. Аз тогава вярвах, че ако има война Югославия - България ще ги размажем. Днес вече не ме интересува нищо. Превърнахме се в егоисти. Всеки гледа своята софра да има храна за семейството. Планетата е голяма. Който иска да си прави държави. Да се бият. Не ме интересува.

64

Македония ще се...

преди 7 години

Разцепи, поне част от нея ще дойде към България. Това е от ясно по- ясно.

63

Азармо

преди 7 години

До Анонимен 139 за кво ти е тази бедна страна пълна с шиптери---------------------------------------------------------------Пълна е етнически българи, тъ_пако, няма македонска нация, няма македонски език! Дядо се върти в гроба...

62

факт

преди 7 години

Иван Костов е последния голям държавник на България съумял да ни вкара в ЕС и НАТО чрез успешни реформи .Завидяха му от ДС ,САЩ,мафията, Доган, мултаците и го свалиха.Издигнаха лицето Бойко ,през 1999 фигуриращ в МВР като криминален типаж.Такива лица обичаше Доган ,такива правеше генерали . Само като си помисля за пропуснатия 21 век ....Не се учудвайте на днешната държава . Ама никак.

61

Анонимен

преди 7 години

И понеже заплатите в България са по-ниски от тези в Македония, вземането на български паспорт е новият македонски национален спорт. Решетников да ти даде нови опорни точки, товарищ.

60

до 57 Турчина

преди 7 години

Разбирам по писаното, че България ти е мила. Ако всички мислят така, няма да имаме никога проблеми между етносите и ще живеем заедно в мир. Дано да е така.