9

Анонимен

преди 7 години

И после тези разходи ги описват когато искат от КЕВР да вдигне цената на тока.

8

Анонимен

преди 7 години

Аз щот си мисля че издържаме даже и метресите на хрантутниците?

7

потеребител

преди 7 години

Или е нахалство или е неграмотност. Във всички по веригата от производител до доставчика на ел.енергия за клиента-потребител , било то ръководител, хрантутник, далавераджия, специалист, юрист, автомобил или какъвто и да в този отрасъл, всички разходи идват от приходите в лева дадени от потребителите. Същото е и с парното, същото е и с водата. Няма от къде другаде да дойдат пари освен от потребителите.

6

Търговец

преди 7 години

Крайният клиент винаги плаща всички разходи. Този Петър Илиев ни взе за балъци.

5

Анонимен

преди 7 години

Малко орах в очите е това, представям си какво източване пада по другите им договори. Специално за юристи според мен е нормално да се търси външна фирма- как си представяте някок с ценз от НБУ да води арбитражното дело с Атомстройекспорт? Няма такива кадри в държавните фирми според мен. В най-масовия случай са партийни назначения, а там дипломата или е фалшива или е от Киевския свободен университет.

4

Анонимен

преди 7 години

Ама вие сериозно ли очаквате частници да защитават интереса на потребителя? Умни и красиви беее :)))

3

Съвет един

преди 7 години

Те и заплатите и автомобилите им не влизат в цената на тока. Само, че пак ние компенсираме дефицита. Къде са бившите директори на НЕК сега? Кой ще провери къде са и с какво се препитават последните 4-5 директори? Обзалагам се, че всички смучат яко от държавната софра.

2

Българка

преди 7 години

Пълни глупости,всички разходи влизат в себестойността на продукта.Управителя на НЕК да не би от джоба си да плаща на тия външни юристи.Съвсем се оплетоха в лъжите

1

Анонимен

преди 7 години

Иначе ЧЕЗ са виновни нали.