22

Анонимен

преди 7 години

ВИЕ ДРАСКАЧИ ПЛАТЕНИ " ЖУРНАЛИСТИ " ДОБРЕ ЛИ СТЕ ?! ТРЪМП ПРЕДПОЧЕЛ ДА НЕ ТРОВИ И ЗАРОБВА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ А ЕС ! И ГО ПРЕДСТАВЯТЕ КАТО НЕЩО ДОБРО ! ТО ЯСНО ЧЕ РАБОТИТЕ ЗА КОРПОРАЦИИТЕ И СТЕ ПРОВОДНИКА НА ИЗТРАВЯНЕТО, ИЗБИВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ НО ЧАК ТОЛКОВА ЯВНО . МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ РАЗМИНЕ ЛИ ? НЕ БЪДЕТЕ СИГУРНИ

21

Бинго

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Като цяло си доста тъпо *** и пишеш доста големи глупости из коментариите, но този път твойто мнение напълно съвпада с моето!

20

Свидетел

преди 7 години

Цялото ФСБ и някоко клюна от КГБ се е набутало да плещи неистини след тази статия.Толкова ли е важно за Русия да плямпа по българските форуми?

19

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе просто псетата се ръфат и едното се опитва да оцелее за сметка на другото. А отгоре чакат 4 милиарда да ги разкъсат. Нека мре

18

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Все тая без този шушляк и с него Евразийско-китайския влак си върви. Според мен сащ станаха толкова безпомощни, че се опитаха да го набутат за да правят мили очички, но Москва и Чайна не вярват на сълзи и като видяха в сащ че номера не минава се окупитиха.

17

Анонимен

преди 7 години

Преди това UK се заигра с Китай (която има вече 30 000 тона злато). Европа е пред разпад. Накрая ще чака Русия да я спаси. На изток се изместват пазарите - Австралия, Нова Зеландия - там се гласят новите центрове. Русия ще прави военна база в Сингапур. Върна се във Витнам.. Великобритания изоставя потъващия кораб. Никога не съм си мислил и за миг, че те просто си направили един референдум и сгрешили :) Неее... Тези държави гледат поне 100 г. напред...

16

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тръмп го уплашиха и той промени коренно политиката си. Факт !Вероятно го предупредиха, че ще свърши като Кенеди ...

15

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

Темата е за САЩ, ЕС и Великобритания, а един болен мозък тук пак намесва Русия ...Разбираме, че ви плащат да плюете по Русия, но все пак ...

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Глобалната либерастия е несломима, невидима и могъща! Тръмп знае ,че ако" много му знае ибришима" фамилията му ще го закъса като клана Кенеди!

13

Анонимен

преди 7 години

Уж САЩ командваха както си искат ЕС според путинофилите пък в крайна сметка се оказва че Меркел командва Тръмп.Затова аз не вярвам нито на ТАСС нито на русофилите нито на путинофилите. Това са шайка най-долни мошеници и лъжци.

12

Анонимен

преди 7 години

Защо така рязко се измени политиката на Тръмп? Много просто, защото предишните съветници на Тръмп сега са следствени за връзки с руския шпионаж а на господин Пейдж и на господин Флинт са повдигнати обвинения за шпионаж в полза на Русия. Точно тези господа съветваха Тръмп да води поединично преговори със всяка страна от ЕС (това е основната тактика на Путин особено в газовите доставки) за да може уж да сключи най-изгодните сделки за САЩ.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Просто американнансови финансови социопати държат активи в Германия които са рискови ако няма достатъчно пришелец, иначе в лондонското сити спекулата на борсата си върви!

10

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Търговското споразумение е колониална доктрина и започва още с вменяването,че "планът маршал" е нещо добро и безобидно за разорените и избити във война европейци!

9

Анонимен

преди 7 години

Реалността за Брекзит феновете става все по-горчива. След две Световни и една Студена война, най-накрая Германия би Англия

8

Анонимен

преди 7 години

Още един ритник в 3адника на путин и путинците. Чичо Дончо раздава яки шутове.

7

Браво Дончуй

преди 7 години

Дончу, е голям играч бизнес мен! Усети ползите от ЕU коректноста и направи остьр завой!

6

влади

преди 7 години

Ами с Русия,Казакстан,Таджикистан,Венецуела и Узбекистан кога ще има сделка.Американците не са ли чували за неопбятния руски пазар.

5

Българина

преди 7 години

Бялата част от ес не иска споразумение с нацистите и окупаторите сащ, които подслушват всички в ес. Първо ще ви изгоним военните бази после ще видим

4

Хм

преди 7 години

Разни смешни писания!САЩ и Великобритания са под евр.ей.ско управление,лесно ще се разберат по тая линия.Виж, ЕС трябва да бъде подчинен по надлежния начин което ще изисква известни усилия.

3

Анонимен

преди 7 години

РеферeнDOOM.