42

Анонимен

преди 7 години

Преди ядяхме европейски ***, сега ще прибавим и американски за подобряване на вкуса. Техните стоки ще са трето качество сигурно

41

Ралица

преди 7 години

Да сключва СЕТА с когото си иска...България да я няма в списъка! Нали Радев е казала, че ще премахне България от този нелеп закон за свободна търговия, който е геноцид за нас - НО Е ИЗЛЪГАЛ НАРОДА!

40

Анонимен

преди 7 години

Разбрах, че Рупито Мърдок бил доверено лице на бай Дончо. Говорили си по телефона всяка седмица.

39

Анонимен

преди 7 години

Тръми направи всичко, което каза че няма да направи в предизборната. Хахахах *** се хванаха на рече те му....Как идва и маха едрия бизнес :) Като го махне вие ,къде ще работите на луната ли. Европа е най богата земя никой ,не може да е избягва. Всичко друго са празни приказки.

38

Ангел

преди 7 години

Най доброто откритие на Великобритания е САЩ така че Американците никога няма да обърнат гръб на своята майка!

37

Анонимен

преди 7 години

Що за констатация? И на последния *** е ясно че ГМО американски произход ще се продават в ЕС. И Англия няма да го избегне.

36

popa ot razgrad

преди 7 години

ако експортираш за една страна 1 долар, а внасяш от същата 2 долара, значи работиш на загуба...съвсем нормално е за САЩ да се концентрира върху ЕС...

35

пре и пост инфинити

преди 7 години

Ава ,Тръмп,варицелата викате че се повлиявала добре от динята,но от кое по точно, семената или сока.Дайте малко по-подробно изследване,тези неща са ясни,нищо ново не казвате

34

иво

преди 7 години

Пак ли ще съживяват СЕТА , безбожниците !

33

Патриот русофил

преди 7 години

Оксиморон Гледам колко такива има в този форум. Ама в нас всичко е така.

32

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕвролеийският съюз прилича на *** сватба - никой не знае къде ще гръмне смедващата пиратка.

31

Факт

преди 7 години

До Анонимен"Тръмп вижда в ЕС гаранция за просперитет."Никой в САЩ пет пари не дава за просперитета на другите,важен е единствено техния интерес.Тръмп подходи към ЕС първоначално като бизнесмен-работи се с читавите и значимите,другите не са интересни.Обаче му напомниха каква е задачата-тотален контрол над всички и влезе в отредената му роля.

30

патриотка

преди 7 години

Трябва да си голям враг на народа си за да предпочетеш да търгуваш с държава от която родината ти ще печели по-малко ! Така че Тръмп е истински патриот понеже ще търгува с ЕС и САЩ ще печелят повече отколкото ако търгуват с Великобритания и Русия взети заедно !

29

Факт

преди 7 години

Оставиха Тръмп да полудува малко и сега го вкарват в пътя!Господарите си знаят работата,не може да се действа в различна посока от тяхната воля!Каквото реши Синедриона-това ще е.Впрочем и те имаха малко проблеми-Со.рос бе почнал да действа самосиндикално и даже овладя демократите!Естествено,всичко си дойде на мястото,Со.рос бе глобен 1 млрд. за своеволието,а на Тръмп бе напомнено кой го е сложил на поста и какво става с непослушните(Далас-1963).Иначе ЕС е нужен на САЩ цял,по-лесно се управлява.

28

Анонимен

преди 7 години

Правилно. Тръмп вижда в ЕС гаранция за просперитет!

27

Паметлив

преди 7 години

Тръмп ми прилича на Б.Борисов-до обед говори каквото му е на сърцето,а надвечер почва да влиза в коловоза.С кого обядва-не знам,но явно го контролира.Всъщност той е едно подставено лице на паралелна власт,креатура на много богати хора.Иначе,като погледнем кадрите на ГЕРБ-всичките са от втория и третия ешалон на БКП-посредствени хора.Обаче над тях стоят в сянка такива,дето отлично разбират нещата.Май и в САЩ е същото-видимата власт е некомпетентна,обаче Невидимата знае и решава всичко!

26

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност не е ***, ходи ти стани милиардер в щатите.

25

Анонимен

преди 7 години

Нормално след разговорите с китаеца. Китай няколко пъти подчерта, колко е важно за него продължаването на глобализма. Не знам, какво са си обещавали, но след тая среща цялото говорене на Тръмп се промени.

24

Анонимен

преди 7 години

Всеки гледа да върти бизнес с богати и коректни, а не с прошляци. За прошляците-санкции!

23

Румен

преди 7 години

Според правилата на ЕС никоя страна няма право сама да сключва търговски споразумения с трети страни. Великобритания все още е членка на ЕС и.ще трябва да спазва правилото. Но Тръмп и съветниците му са стандарт за компетентност и сега оправят поредната си тъпотия.