9

Казанджията

преди 7 години

Най ми е хубаво да си заредя фруктозата в казаня и да си чакам ракията

8

$

преди 7 години

Този пасквил, някой производител на отровните заместители на захарта ли го съчини?!!

7

Анонимен

преди 7 години

Аре стига сте писали тъпотиии дее'а и платените копе....та

6

Анонимен

преди 7 години

Фруктоза е захарта, съдържаща се в плодовете. От статията излиза, че най-вредно е да ядеш плодове. Сигурно най-полезно е да се тъпчеш с подсладители... или може би бяла захар. Абе яжте си според вашите разбирания, аз ще си ям според моите.

5

Анонимен

преди 7 години

Край, спирам да ям!

4

Е

преди 7 години

От 40 години ям храни и пия напитки съдържащи много захар, но от 52кг не мърдам

3

Анонимен

преди 7 години

Най-полезна е двойно дестилираната захар. "В казан се е пекла, по тръбичка е текла, причинява главозамаяние и кракопреплитание". И лекува стрес!

2

Анонимен

преди 7 години

Вредна е, когато е под формата на *** наречен ФКС (фруктозо-глюкозен сироп) добиван по изкуствен начин я от царевица я от други неща, който блъскат в всичко сладкарско. Фруктозата и глюкозата в плодовете в естествен вид си е чудесно гориво гориво за организма + другите ползи от плодовете, още повече, че там се извлича много по-бавно и трудно от организма, изобщо процеса е доста различен, както и ефектите върху тялото. От ядене на плодове само ползи. От пасти - само вреди.

1

zeus

преди 7 години

А изкуствените подсладители полезни ли са, понеже така излиза от статията?