46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен43Пенсионерите в Северна Корея не хвърлят десетки хиляди долари и злато през балконите като пенсионерите от членка на НАТО и ЕС

45

Гост

преди 7 години

Главорезите от Сауди на американската рамка за сигурност трябва да са попрекалили с убийствата щом се налага да се слага уж някакъв край

44

славянин

преди 7 години

Министърът на отбраната на сащ всъщност е казал: ''Саудитска Арабия е стълб на ''демокрацията'' и пример за цял свят''!

43

Анонимен

преди 7 години

Егати лъжливите кравари!

42

Chopp™

преди 7 години

Америкъ и най-виликътъ нъ свитъ! Рамбу, Куманду и Хурейшиу Кейн!

41

Анонимен

преди 7 години

Иска не иска ,ще се съобразява глигана със САЩ и НАТО. Ние водим парада....Сори. Празнодумковци.

40

Сержант

преди 7 години

С. Арабия стълб на мира. Ей хора тези наистина ни имат за будали. Арабите държат яко американците за гушата и ха са шавнали ще има бум.

39

Анонимен

преди 7 години

Видяла жабата, че подковавали вола, и тя дигнала крак.Ким знае ли БГ поговорки?

38

Анонимен

преди 7 години

Ами ще провокира. Краварите може би очакват, че Северна Корея ще се наведе и ще си смъкне гащите както членката на ЕС и НАТО България, която колкото и да стои на задна прашkа и колкото и да я лашкат американците все още не е изработила за безвизов режим и така ще си я лашкат без да го дочака това падане на визите.

37

Факт

преди 7 години

До ShoppПсевдошопе,знаем че си познавач на Турция,ама не приказвай глупости за България!Искаш да кажеш,че в Чикаго има повече българи от Пловдив,Варна или Бургас?Е нема начин-най-много колкото С.Загора-към 150 хиляди и то не е сигурно.Тоест 5-то или 6-то място.

36

Анонимен

преди 7 години

Пенсионерите в Северна Корея не ровят в кофите с отпадъци както пенсионерите в членакта на ЕС и НАТО България.

35

А бе

преди 7 години

До О чудоГлупости някакви-хванали били Ал Багдади!Тея арабски сайтове две пари не правят!Него може да го хванат(по-скоро "застрелят") само американците,а после да изхвърлят "трупа" на неустановено място.... Като Бин Ладен.Демек-шашма.

34

анонимен

преди 7 години

Колко да е безразсъдно след одобрението на Китай , който е провел предварителна среща с русия по този въпрос и сащ по същия на по късен етап :) като преди това протежета на сащ и русия са обсъдили - договореностите между путин и тръм синоним на кгб и цру а още преди това сащ е посъветвал южна кореа как да се държи в увода , след който е инструктирала и севера за изложението :)

33

Хм

преди 7 години

К'во стана,нали щяха да нападат Северна Корея?Що не почват.Дето се вика-добре е Третата световна да почне оттам-бая далече е!Щото от Украйна или Сирия е притеснително-твърде близо са....В Тихия океан да си се млатят колкото си искат!

32

О чудо

преди 7 години

Днес в много арабски медии започна да излиза новината че лидера на ИД е бил заловен от Руски спец части с помоща на СА,близо до границата с Ирак!засега няма официално потвърждение.

31

Анонимен

преди 7 години

Армия има, а разработва ли ядрено въоръжение след подписването на международните договорености? Това са две различни неща.

30

Анонимен

преди 7 години

Говедата се насадиха на пачи яйца с тия корейци.По суша не могат да ги нападнат,защото Ким ще ги отстреля като диви патици на лов.За ядрен удар не могат и да си мечтаят,защото първо самите те ще получат доста добра доза атом,и второ все пак радиацията не признава граници.А малката на площ КНДР граничи с огромните и по площ,и по военна мощ Русия и Китай.Така че на краварите им оставя само лаенето на ядосания пинчер и позорното кръгом марш след това.

29

бай петко

преди 7 години

абе тиквашвейцария има 100 000 редовна армия... въоръжена много добрети да не мислиш че неутралитет се пази без армия...

28

Анонимен

преди 7 години

Северният Ким е в заварено положение на световни договорености и трябва да се съобразява с тях.За какво е трошил народна пара да учи в Швейцария, като не е научил основното от нея?Швейцария има ли бомби? Богата ли е? Неутрална ли е?Какво да говорим повече.

27

Анонимен

преди 7 години

PYK USA RAZSYDNO