17

Хех

преди 7 години

До БравоПочти всяка седмица ходя до Букурещ (работата ми е такава). В Букурещ заплатите са 2 пъти по- големи от София, но има и някои неща които са малко по- скъпи от колкото в София. Практически всички до около 50г. говорят английски. За пътища, паркинги и прочие инфраструктура няма да Ви говоря. Има и забутани села които са на БГ ниво, но са много малко. Румънците в момента са поне 5 пъти по- добре, и ние НИКОГА НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ! Поне докато и ние не вкараме почти 2 правителства в затвора!

16

Анонимен

преди 7 години

Е,НАЛИ ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАВНИХА С ЕВРОПЕЙСКИТЕ?!КОЙ ГО Е ГРИЖА ЗА ДОХОДИТЕ НА НАРОДА?!ТОВА Е СЪВСЕМ ДРУГА ТЕМА ЗА ОБСЪЖДАНЕ,УМЕЛО ИЗБЯГВАНА ОТ ТЕЗИ,КОИТО СЕ"ГРИЖАТ"ЗА НАРОДА СИ-ГОВОРЯ И ЗА БЪЛГАРИЯ /освен Румъния/!А ЦЕНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАСТАТ И ВЕЧЕ ЗАДМИНАВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ!ПОСЛЕ ГОВОРИМ ЗА ПРЕСТЪПНОСТ,РАСТЯЩА В"ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ" И НЕНАКАЗАНА ОТ ПРАВОСЪДИЕТО!НЕФУНКЦИОНИРАЩИ ИНСТИТУЦИИ ЗА СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ... СТАТИСТИКА И СРАВНЕНИЕ С ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПРАВЕТЕ ЗА ВСИЧКОИНАЧЕ СЕ ИЗВЪРШВА ГЕНОЦИД!

15

Американ

преди 7 години

Изразняване едва ли ще стане в близките 20-30 години, че и повече. Вижте Мексико и САЩ, положението Бг-ЕС е съпоставимо.За Румъния не знам..

14

анонимен

преди 7 години

До Анонимен Гладен *** пари сънува.

13

Анонимен

преди 7 години

Бойко е прав.-Ние във всичко сме пред румънците?!?! Най-вече по глупости изговорени от политици.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако лъвчето стане 1,5 евро може! Но ако еврото се казва ЛЕВ. Иначе, оредпопитам борда! Иначе, тия със заемите в лъвчета, отиват под водата и да живеят евробанките! Така, че да си държим за нашето! Ама нямаме умни глави, имаме умно село. Сещайте се! Умни глави, от които мирише.

11

Соцялно слаб депутат

преди 7 години

А тука всичко е наред,с 460лв мин.заплата се живее прекрасно.

10

Браво

преди 7 години

Ето аз като ви казвам че Румъния е тръгнала на оправяне вие не вярвате. След 10-на години ще дишаме праха на Румънците а ние ще сме затънали до шия.За да се оправим трябва да тръгне отгоре, при нас просто няма да стане. Во веки веков най-бедните в Европа.

9

Анонимен

преди 7 години

А румънците да им го набият в *** слугинажни манерки на тукашните евроатлантически простаци.

8

един

преди 7 години

България никога няма да се оправи. Не че не го искам, но октопода на престъпността у нас е увил цялата държава с пипалата си и няма пускане. Който и да се изреди - леви, десни, червени, пимбяни, царе, турци, патриоти все е тази. Струва ми се, че е планирано България да бъде перманентно бедна държава, туристическа дестинация за една част от европейците, евтина работна ръка, износител на *** и пр. Егати и съдбата. Затова ли се бореха дедите ни? Егати и бъдещето...

7

емигрант

преди 7 години

Едно ГОЛЯМО браво на тези румънци ето защо Италианците си местят бизнеса в Румъния а не в България ей много сме прости защо незнам

6

Анонимен

преди 7 години

А, наште празноглавци искат еврото да въвеждат при 200? заплата.

5

До1

преди 7 години

Ми румънците затова не бързат с еврото не като нас до вкарват колата в калта

4

истина е

преди 7 години

Румънските политици имат 100 пъти повече мозък от българските крадци !!!

3

Анонимен

преди 7 години

Защо точно 9 години?

2

ww

преди 7 години

Adobar dan

1

Анонимен

преди 7 години

До 9 години Европа ще е в Историята (Европейския Съюз)