55

Анонимен

преди 7 години

***.Прилича ми на комедиен актьор от времето на филми с Луи Дьо Фюнес.Беше един страхлив послушник на Б.Б.

54

Анонимен

преди 7 години

Президентска република ли сме ?????????

53

Анонимен

преди 7 години

Нали чергарството уж беше забранено? Вместо да премахваме гетата, създаваме нови. Реализираме ***.

52

Анонимен

преди 7 години

Какво само ми ревете бе, като не ви харесва отивате пред парламента и им го казвате, само ревете и чакате някой в буквалният и преностният смисъл да ви оправи, и накрая се оправени си седите и се оплаквате по форумите...

51

пттм

преди 7 години

Нека с новата наредба да се интегрират в лагери-затвори. Това само биха понесли изтерзаните от престъпността и безпаричието българи.Жалко,че никой не се съобразява с желанията на народа.

50

Дюдю

преди 7 години

До АнонименИ аз така мисля.

49

Дюдю

преди 7 години

Не забелязвате ли, че всички управници, много се притесняват, че няма да угодят на европейските директиви и "господари", но нито един от тях не се притеснява какво ще кажат болшинството от Българите. Тази "гнила" прослойка съвсем се е откъснала от хората и направо се е самозабравила. Народът трябва явно да им напомни с по-драстични мерки на кого трябва да служат и за чие мнение да се притесняват.

48

иво

преди 7 години

Президента не я отменя , а я ЗАМЕНЯ с "по-съвършена" , за по-добро интегриране , какво лицемерие !!!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Който защитава постановление 208 да даде личен пример,като приеме няколко бежанеца у дома си и им осигури пълна издръжка.

46

PILOT

преди 7 години

На нас Орбан ни трябва а не тиква зелена !!!

45

тъжен факт за Радев

преди 7 години

Президентът и това тенденциозно назначено от него правителство не се справят с текущите проблеми. Представяте ли си колко още бакии ще забъркат тези некадърници, ако не се създаде бързо нормално правителство...

44

SS

преди 7 години

До Анонимен 58Анонимен от написаните от теб думи, човек следва да разбира, че ако не се съобразяваме с определени мнения, ще ни се случи нещо лошо и то ще е по волята на хората които наричаме партньори от ЕС и НАТО.Ние не избягахме ли от едни други партньори присъединявайки се към сегашните ни партньори, точно с надеждата, че при новите партньори ще можем да прави това което ни харесва, а не това което ни се налага от вън. Не знам на теб как ти се струва това, но за мен си е робство.

43

Коко

преди 7 години

До АнонименА, добърден тетка Маро, сетила се тя да се побара.

42

Анонимен

преди 7 години

Брилянтен ход на Радев.Първо махна това антибългарско постановление,взето от *** Борисов под диктовката на ЕНП.И второ,сега ще гледаме сеир в следващия временен герберо-патриотарски кабинет.Брюксел ще натисне Мутрата да бъде върнато постановление 208,а патриотарите тогава ще се озоват в небрано лозе.

41

направете сметката

преди 7 години

тва бг его, тия сменени областни, тия новите, които предстои да бъдат сменени, всички тия сменени държавни служители и новоназначени такива /които ще бъдат освободени/, тва са пари бе хора, пари за обещетения и съд, не ви ли казват - не се ли сещате - забравихте ли! какви пенсии бе - отсвирени са, забравете, умирайте не се мъчете, важно е че на тиквата праиме напук! .... тва е! мъже, българи!

40

Анонимен

преди 7 години

Само не мога да разбера от къде на къде Брюксел ще ни налага да приемаме тези хора и защо изобщо сме се съгласили на подобно нещо.Не си спомням България да е организирала цветна революция в която и да е държава, че да ни налагат да приемаме бежанци бягащи от война в следствие на тази цветна революция.....Защото ако не слушаме Брюксел самите ние ще станем мигранти. По-добре да приемем няколко такива отколкото нас да ни приемат някъде като почнем да бягаме без ЕС.

39

Анонимен

преди 7 години

Средната заплата чорбаджията я определя така-той 2500, аз 500, средно двамата взимаме 1500, нали?Сития на гладния не вярва..депутатите сами си определят заплатите.D

38

ОНЗИ

преди 7 години

ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!! Г-н ПРЕЗИДЕНТ на Р БЪЛГАРИЯ Вие сте най-достойния български политик - време е да вземете управлението на тази измъчена и ограбена НАША БЪЛГАРИЯ във Ваши ръце! Стига демагогия сервилност простащина хайдуклък....! Оня, бай КОЙ, да върви по дяволите, или да върви при законите, които пазят БЪЛГАРИЯ - те ще му покажат точното място оттук нататък! Стига съсипване на БЪЛГАРИЯ, защото идва нашия ред, ние тези от улицата !???? И тогава ТЕЖКО ВИ !!!!

37

анти

преди 7 години

А не беше ли по правилно да вдигнат доходите - заплати и пенсии а след това 30% увеличени.

36

Българка

преди 7 години

Безплатни жилища - безплатно обучение - здравеопазване - осигуряване на работа - социални помощи от различно естество.А българите които са на ръба на оцеляването.Всички средства от бюджета са насочени към ромите и мигрантите а останалите - кучетата ги яли.Е.. как да обичаш Родината си която собствения си нард - българския - затрива