231

Анонимен

преди 7 години

249, То и аз като ти гледам правописа се моля БОГУ горещо да не гласуват такива като теб.

230

Анонимен

преди 7 години

А джудото - другите сами падат, пълно театро...Ами и той е джудист колкото нашият е футболист.

229

не е за верване

преди 7 години

като прочетеш заглавието и подзаглавието на Т'ВА, а след това хвърлиш око на броя на постовете и прецениш, че още толкова са изтрити, си задаваш въпроса дали не си объркал мястото и годината, та бога ми, другата неделя гласуваме за бъдещето на страната си, за бъдещето на децата си - и се досещам /и искрено се надявам/ Т'ВА да са писания на десетина човека, които имат некъв бизнес в целото Т'ВА нещо!

228

Анонимен

преди 7 години

СЛАВА НА РУСИЯ СЛАВА НА ПУТИН муууууууууууу мучат кравите

227

Анонимен

преди 7 години

В нета има една снимка на Путин и под нея написано: 62 години + спорт. До нея на Порошенко-49 години + спирт!

226

Анонимен

преди 7 години

Какво нато бе! Тръмп каза No money! Ама Европа няма пари! Най много да поканят Москва за шеф на Нато.

225

Анонимен

преди 7 години

Слава России!

224

Анонимен

преди 7 години

до 242 махат ти мозъка с фотощоп. Човека си е спортист и тренира всеки ден и на конбя където го снимаха си има сланинки но нормално за човек над 60-тте.

223

Кики

преди 7 години

За съжаление СССР щеше да се разпадне рано или късно, защото светът, все още не е дорасъл за такава система на управление. Ленин показа правилния и кратък път чрез тази система, но както се видя ще трябва да стане по трудния начин, който ще отнеме много години. Китай запази социализма, и то в истинския му вид,който процъфтява с бясни темпове. Точно така трябваше да се развие и в Европа. Точно така искаше и Ленин.

222

Анонимен

преди 7 години

Путин винаги печели. Крим се върна в Русия, а Украйна никога няма да стане член на НАТО и на ЕС. САЩ загубиха най-позорно в Украйна.

221

Анонимен

преди 7 години

Това че ходи гол до кръста за риба и с Фотошоп му махат сланините и му рисуват мускули,не значи нищо.А джудото - другите сами падат, пълно театро.

220

Анонимен

преди 7 години

Къшчей, всеки по реда си. Обаче преди да умреш..в секундите преди да умреш си спомни тези мои думи: Запомни ме какво ти казах!Тези мои думи вече си запомнил и ще си ги спомниш когато умираш!Наздраве иначе!

219

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗатова ли България си смъкна гащите, наведе се и пусна НАТО на българска земя- - - -На тебе пък какво ти пречи НАТО ???

218

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 236След анексирането на Крим, стана ясно,, че джуджето не спазва подписани международни договори и на думите му не оже да се вярва. Следователно, НАТО трябва д абъде подготвен за руска инвазия. Не е работа на русия да се бърка в това.Скапаната рашка говнашка да си гледа обезценената рубла и да не се бърка в чуждите работи или ще я остъклим.

217

Анонимен

преди 7 години

До 233България е в ЕС и НАТО. Въпросът е затворен. Продулжавай да цвилиш.

216

Къшчей смъртния

преди 7 години

"Премиерът на Крим: Путин пожизнен президент"..ха.ха.ха тогава няма Путин да е дълго президент-цар на мужиците..ха.ха Средната продължителност на живот в Русия е 62 години. Путин е на 64...айде време е да иде при Сталин и Ленин.

215

Анонимен

преди 7 години

до 237 Той и Сталин е избил няколко милиона руснаци...к'во общо има това че съм русофил?

214

Анонимен

преди 7 години

до 222Кой нормален ще прави зашитен блок на тази земя, ако не чувства опасност от някой? Ти оллигофрене скажи сейчас!

213

Гошу

преди 7 години

Ама като ще пишете новина, поне пишете я докрай, не спестявайте най-интересното. А именно, че този дето предлага това е казал още, че Русия има нужда от диктатура, на този етап и че връщането на монархията, начело с един нов пожизнен монарх в лицето на Путиту с едно ново име: ИМЕРАТОР ВЛАДИМИР ПЪРВИ щяло само да бъде от полза за Русия и да я обедини и предпази от ВЪНШНИТЕ ВРАГОВЕ :) Щото така или иначе императорските потомци не били качествени, та затова Путиту, ха-ха, луда нация, ей

212

Анонимен

преди 7 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИЗГОНИ РУСИЯ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯТ. А ПУТИН АКО ИСКАТ В РУСИЯ ДА ГО ОБОЖЕСТВЯТ, ТЯХНА СИ РАБОТА.