311

спинозен рустак до 3

преди 7 години

При нас СПИН неть, СПУН - есть.Синдром на Придобитата Умствена Недостатъчност

310

смерт Путина

преди 7 години

да е президент за цял живот. ...ха.ха а аз си мислих че и след смъртта ще управлява..ха.ха .Не остана много тогава..ха.ха И Крим скоро ще е свободен от руска окупация.

309

Анонимен

преди 7 години

Спин епидемията в Украйна не е затихвала от почти 30 години. И се намира в западна Украйна - Лвов и около Киев - туристическите дестинации на западните спинозни секс - туристи. Това получи Украйна от запада - спинозни секстуристи и развала. Същото, което получи и България, само с разликата, че в украйна западняците - педофили ги разстрелват бързо, докато у нас им дават попечитеслтво над българчета из домовете за сираци... Какво да се прави, евроатлантиците трябва да се потдържат взаимно...

308

Анонимен

преди 7 години

Ноа, нещо скоро да си си удрял главата?

307

Ноа

преди 7 години

''Подкрепяният от Русия премиер на Крим каза... '' Ама разбира се!Крим е на Украйна! Точка.

306

Анонимен

преди 7 години

До ШопШопарите непрекъснато показват шопростотията си. Няма нещо по-мръсно и смърдливо от шопски двор - *** им под прозорците, кенефът - до кухнята, дворната чешма - потънала в помия, чинии, съдинки, чаши - всичко сложено до коритото и цял ден по тях кацат мухи и други гадини, разхвърляно, гнила шума и гнили плодове, абе изобщо... шопростащина и шопотарикатщина от шопогладория заради шопалкохолизъм и шопомързел.

305

Петко

преди 7 години

Дето казват xората - удавник и за сламка се хваща.Страшно е когато народа загуби надежда.

304

Анонимен

преди 7 години

Че той Путин не ръководи от 2014. Общо взето, можем да кажем, че под ръководството на Путин Русия увеличи своя БВП 8.5 пъти, златния си резерв 14 пъти и намали външния си дълг над 10 пъти ;)И това дори като в сметките пишем санкциите ;)Смятай, евросанкциите им влияят по - добре, отколкото на България и влияят европомощите ;)И това не го виждат само шопоподобните ;)

303

Анонимен

преди 7 години

Откога Молдова дава акъл за политиката на противна държава?

302

Шоп

преди 7 години

Под ръководството на Путин *** намали брутния си продукт два пъти.От 2,3 млрд долара през 2014 година до 1,2 млрд долара през 2016 година.

301

Анонимен

преди 7 години

Тия нещастници не могат да живеят ако някой не ги мачка.

300

тя

преди 7 години

Голяма страна трябва да се управлява от силен лидер, политик , държавник , патриот. Такъв е Путин за Русия! Затова ноародът го харесва!

299

Shopp

преди 7 години

Спинепидемия в украйна вече няма.Откакто Лугандон се отцепи.

298

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Нещастници . И след хиляда години ще са с крепостният си манталитет...

297

Анонимен

преди 7 години

А БВП на България е 2.5 пъти по - нисък от кубинския, като се има впредвид 30 години евроатлантизъм у нас и 60 години ембарго в Куба... Смятай сам какъв е ефекта от евроатлантизма за България... Требе да си *** за да не си разбрал още кое какво значи за обикновения Българин от събитията през последните години ;)Можеш ли си представиш, 60 години ембарго влияят по - добре от 30 години евроатлантизъм...

296

Анонимен

преди 7 години

БКП дъвче санкциите не за друго, ами защото България можеше да печели от Южен Поток и да продава ток от АЕЦ Белене, а сега продава евтин ток от Козлодуй, купува скъп от Румъния, а българина плаща хубав ветрен ток, с цена 140 ПЪТИ по - висока от тая на затворените блокове на Козлодуй. Докато в същото време Германия се опитва да си увеличи доставките на руска газ по СОБСТВЕНАТА тръба, вноса на Европа на нефт и газ от Русия е нарастнал с към 25% за периода на санкциите...

295

Анонимен

преди 7 години

Оли, чети официални изтоници, не украинска жълта преса. Ако си достатъчно умен да го намериш, влез в сайта на световната здравна организация и *** в сектора със епидемиите. Официално в украйна има епидемия на спин над 15 години. Оли ;)Дори не знаеш как да намериш сайта на световната здравна организация, тръгнал да коментира света ;))) ОЛИ ГОФ РЕН ЧЕ ;)

294

Анонимен

преди 7 години

Спинепидемиятра е в украйна, другарче. Явно си объркал източниците нещо. Поне световната здравна организация твърди, че спин епидемията е в украйна. Официален, евроатлантически източник. Другарче ;)

293

Анонимен

преди 7 години

Доколкото чувам, пенсиите на кримчани са по - големи от заплатите в украйна. А и здравословното им състояние на кримските пенсионери е по - добро от това на украинския елит - участниците в АТО. Както психическото, така и физическото здравословно състояние визирам. А то, между другото, такава държава украйна вече няма. В смисъл, нямат нито един функциониращ държавен орган. Путин е виновен ;)

292

Анонимен

преди 7 години

Между другото, има и гейове русофили. Интелигентните гейове са русофили.Общо взето, гейовете са предимно русофоби и русофобите са предимно гейове. Има някаква такава зависимост. Въпрос на интелект. Пак в общия случай. ;)