91

...

преди 7 години

Пред секциите в Турция по 1 представител на всяка българска партия да брои колко хора са влезли да гласуват. После да сравняват дали броя реално гласували е същият като тоя в списъците и броя на пуснатите бюлетини, ако не е, невалидни избори в тая секция и не се броят изобщо бюлетините пуснати там. Не може в Турция за 1 секция да са пуснати 3000 бюлетини, а за 6 часа да са влезли 8 човека !

90

До 107 Юсуф

преди 7 години

200 000 горди граждани с турско самосъзнание щели да победят, да извоюват "свободата"??? Коя свобода бе камиларю? Вие "гордите", търпите да ви лъжат и държат в бедност агентите на ДС, които станаха милиардери, които не ви дадоха шанс свободно да мислите и избирате, забивайки ви в исляма. И вие ще се освободите от какво? Кой ви е натикал в тази изолация и изостаналост, кой? Вие самите се завряхте защото сами си искате исляма, да си живеете в миналото, да не виждате, че света лети напред! Sorry!

89

Анонимен

преди 7 години

До турчинагагаузите са българи от Добруджа, имат същите обичаи и нрави - принципът на асимилация е бил "или вярата, или езика", отделят ги целенасочено от българите като група през 1869 г. след експедицията на Григорович, сега им издават историчарски анадолски учебници за "Аслан хан и Огуз хан", които се били през седми век с византийците във виртуалната реалност като СамОил с Васили Македоноидоубиеца по-късно

88

Питаща

преди 7 години

Лютви Местан защо още не е в затвора? Къде е държавата? Къде е президента - руски генерал? Къде е глобалиста премиер?

87

Лилит

преди 7 години

Извинявам се, "професионализмът" винаги го изписвам с пълен член, защото съм родена в " социализмът".

86

Лилит

преди 7 години

Аз съм от род на военни. Тати, дядо, вуйчо и брат ми са ме възпитали в едно- може и да са най- грешните пред съпругите, клюкарите, шефовете и журналистите, но с работата си и с професионализмът си са се доказали, и компромиси не толерират, ако не са не в ущърб на последната.Защо си позволяваме да коментираме работата на ДАНС, вместо просто да се доверяваме, радваме и работим за нея? И да, крайно време е някой да обясни на премиерите вица за лорд Джон, за останалото ДАНС, си има народ.

85

да се знае

преди 7 години

европа е най-силното нещо в света и никой нищо не може да й направи.Европа е техниката, културата, литературата, футбола, спорта, авиацията, европа е всичко,а умните американци са също европейци по произход, такива са и австралийците.Който се заяжда с европа ще загуби.

84

турчина

преди 7 години

И покойния Уго Чавес говореше много против ционизма и си отиде.

83

Анонимен

преди 7 години

NAI LOSHOTO E CHE ERDUGAN E KAZAL ISKLUCHITELNO OPASNI DUMI NA MITING V EKESHEHIR NAS NI SPRIAHTE DA POSESHAVAME EVROPA A SHE POSMEETE LI DA SPRETE ONEZI S TAKETATA IMAIKI PREDVID SOROS KOITO SE RAZPOLAGA V EVROPARLAMENTA KATO SOBSTVENIK A DA NE GOVORIM ZA GOLEMETE HAZARSKI BOSOVE ROTSCHILDI I RAKFELEROVI ERDOGAN TRIBVA DA NE IZGOVARIA TEZI SLOVA NA OFEZIALNI IZAVLENIA ZASHOTO SRESHU HAZAROZIONISKIAT FASHIZAM E MNOGO OPASEN ZA POLITIZITE KOITO GOVORIAT SRESHU TOZI REJIM

82

Су 34

преди 7 години

До турчинаТурция име правото да ни защитава но не и да ни използва.--------------Това е есенцията на равновесието, което трябва да има в България с българите от турски произход!

81

турчина

преди 7 години

В Иран има 30 милиона азери.Говорят турски подобен на огузкия.В България има турци които говорят огузки турски. Дори в Молдова гагаузите говорят на Делиормански турскиСъщия е само са християниТурците в Западна Европа са другоТе са граждани на съвремена Република Турция докато останалите са потомци на Османската Империя.Затова казвам,че Турция има право да влияе на тези които живеят в Европа но ако влия на тези от Османско ще погази суверенитета на държавите появили се след разпада на Империя

80

АктивиЗ

преди 7 години

България ще пребъде, турците ще бъдат T H O R за нас, истинските българи и основатели на света! Казах!

79

турчина

преди 7 години

до ЕрдоганРазбира се благодарение на Интернет всяка новина се разпространява бързо. Съгласен съм. Но все пак мисля, че Ердоган излиза от релси. Има една турска поговорка: Ofkeyle kalkan, zararla oturur - Който стане ядосан от масата сяда като губещ. Не защитавам Холандия. Ни най малко. Но в България не трябва да се месят защото българските турци не са като холандските преселници от съвременна Турция а потомци на Османската Империя. Турция име правото да ни защитава но не и да ни използва.

78

Pult

преди 7 години

Tova e laja. Niama nikakvi fakti.

77

Су 34

преди 7 години

До турчинаПравилно, България е една за всички!

76

турчина

преди 7 години

Въпреки, че го харесвам как се държи с лицемерите от Запада ако трябва да бъдем съвестни Бай Ердо не трябва да се бърка в изборите специално в БГ. Всяка жаба да си знае гьола - българска поговорка. Или всеки петел да си кукурига на неговото сметище - турска поговорка.

75

Любопитен

преди 7 години

Герджика изгони сума ти народ от държавните служби , какво остава за трима турци. Утре ще видим реакцията на Ердоган и тогава Гержика ще бъде привикан , а не хубавото Наде.

74

Гробаря

преди 7 години

Във Видин искат Видинско царство, София иска да се отделя, аз искам да се възтанови Римската империя и да сме римски поданици... Истанбул става Константинопол и църквата Св. София се възстановява в автентичен вид...Ердоган да вземе отношение по въпроса и за глобалното затопляне също! Наздраве братя българи! :)

73

Анонимен

преди 7 години

А малко русофили няма ли да натирим? Те са също толкова вредни!!!

72

Коджа Юсуф

преди 7 години

200 000 горди граждани от цяла България и целия свят ще спрем геноцида срещу турското,ромското,помашкото и македонското население. Режимът на репресивните фашисти ще се срути и ще има отново свобода за всички граждани.