116

Бай Хой

преди 7 години

До 126 - не си представяш колко се заблуждаваш. Живей си в заблуждението!

115

u4en до Миковист

преди 7 години

Искаме си Миков....с песни и наздравици да закрием БСП.....а сега само с лъжи и КОРниевски номера......не е весело !

114

миковист

преди 7 години

Дано да я вземат.При другарят Миков имаше по ясни цели и посочени средства за изпълнението им.Другарят Миков се изразяваше ясно и точно-"Със светла бира към светло бъдеще".Сега нито пивото е указано нито мястото,нито посоката.Пълен хаос и безразборие!Всеки пие каквото му падне и мези каквото намери.Само някакви ликьори и вермути се сервират и много малко мезе.Никаква организация и никой никого не уважава.

113

справедливост

преди 7 години

Ако БСП дойде на власт ще отвори пак Белене и ще ме настани в най северна килия леко вкопана в земята ,та пролетно и есенно време да се наводнява.

112

Терминал2

преди 7 години

До Бай ХойДруг път може да се пишеш - Платен ***, ясен си ни !

111

Анонимен

преди 7 години

От два стола да не се друсне на земята

110

Бай Хой

преди 7 години

И кво ше прайм сеа? Тоя който я кани е платен от Боко. Тук е неудобна и хайде командировка. Един път да искам да гласувам за хубав човек и...ядец

109

u4en

преди 7 години

На кого ни оставяш..Корни !!! Ние..чугунените глави не разбираме - защо вождовете и СерГея и Корни все на Запад ги влече . Нали Рассия....червената идея. А те на Запад....зелената идея - зелена като цвета на $$$$$$$

108

Анонимен

преди 7 години

Оххх Корнелче, къде отиваш? Не можем без теб, обичаме те. Не ни оставяй на Боко Тиквата. Леле, ужас, не мога да го преживея сърцето ще ми се пръсне след като разбрах.

107

Анонимен

преди 7 години

Нормално, нали Станишев е на Гейинтерна!

106

РККА

преди 7 години

До егати качествата ако не беше Георги Димитров пиле днес Радомир и Брезник щяха да са в сръбско а границата ни с гърчулята нейде до Пловдив,ако Димитров я види тази ще я мята в центъра на ИД да обслужва брадатите ,и като я върнат да ручи отзад като родопска гайда......

105

Анонимен

преди 7 години

Коминтерна има за цел да ликвидира капитализма (*** - лично, чрез придобиване) и активно подпомага партизанските банди. Коминтерна работи и по създаване на "македонска", "добруджанска" и "тракийска" народности като залага дълбокия конфликт между исконното желание всички българи да живеят в своя собствена държава.

104

Аруба

преди 7 години

Този Луис Аяла някой нарко барон ли е?

103

егати качествата

преди 7 години

Той Георги Димитров беше председател на Интернационал.Нали видяхме какво направи от България.

102

Анонимен

преди 7 години

Засанала е като колхозничка. Трябва й само един заспал работник с лиса глава като статУята на Мосфильм.

101

тежко ни

преди 7 години

Туй Колумбия не беше ли една богата на нефт държава дето народа живее в крайна нищета? Мисля че президента им беше наркоман.Явно са оценили Корнелията по качества. Сега да не въведат в училищата час по вземане на наркотици че да станем и ние като тях?

100

Анонимен

преди 7 години

Явно Социнтернът много е закъсал.

99

Анонимен

преди 7 години

Чудесна новина! Дано я вземат там, да й гледат сеира.

98

Циник до 110

преди 7 години

*** е толкова "социалистка" - колкото Сталин е потомствен немски индустриалец!Какво ли ще стане - ако съпартийниците и "национализират" накрадените и от България милиони?

97

Анонимен

преди 7 години

много ми е странно като каже че са въвели плосък данък дали няма да я разжалват, а като подразберат че социалистическите лидери са милионери олигарси, които се борят за социално равенство и спрАведливост на бедните и онеправданите, а дали ЩЕ Я ПИТАТ НОВИЯТ ПЪТ ПО КОЙТО СА ПОЕЛИ НЯМА ЛИ ДА МИНЕ ПРЕЗ ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА- КАКТО Е В ЦЯЛА ЕВРОПА ПРЕЗ ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ- ВЪВ ФРАНЦИЯ 75% ВЪВЕДЕН ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ЧЛЕН НА СОЦ ИНТЕРНАЦИОНАЛА И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ ЗА НИСКИТЕ ДОХОДИ.