208

късата памет

преди 7 години

В коментарите има толкова не сполучливи упражнения по история и география, че се чудя на много хора защо са си губили времето да ходят на училище. Явно е че нищо не са научили. Някакъв пък обяснява как морето било по сладко. Не думай, не знаех че соленото може да е по сладко. оЙ кви Малдиви те гонят бе брат, кво общо намери между Крим и Малдивите или Гибралтар. Много мъка има по тоя свят, както е казал Йовков.

207

читател

преди 7 години

До антисоросоидВеднага те цензурираха. В "Блиц" няма такива диктатури, там е истинска демокрация.

206

антисоросоид

преди 7 години

Крим е Руски, въпросът е приключен. Другарят *** от дойче веле може да спи спокойно.

205

Анонимен

преди 7 години

До Русофил 268Ти пък! Че кой вече това "дойче веле" го бръсне за слива! И те, като нещастния "снн", дето Трамп ги нарече ФАЛШИВИ НОВИНАРИ, вече стават само за съжаление!!! То бива оголтела пропаганда, бива, ама това тяхното вече чупи всякакви тъпомери!

204

Анонимен

преди 7 години

Вай, вай, вай...колко нашите *** се загрижили за Крим и Русия!! Ако знаехте колко им пука на руснаците, че пуделчетата на краварията не го "признават", ще си умрете от смях!!!!! Брей, брей, брей...те си прибират руските хора под крилото, а вие тука се "вайкайте"! И правете така, че НАШИТЕ ХОРА И МЛАДЕЖТА НИ ДА БЯГА!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Но не, нас ни е грижа за руснаците! Те скоро и половин бивша укруина ще си приберат, защото тия нацики от куев ще ги изтрепят! Вие ги жалете, А ТЕ СЕ РАДВАТ!!

203

Русофил

преди 7 години

Безсмислени са споровете за "международното право","цивилизационните ценности" и прочее глупости.В нашия свят правото е на страната на по-силния-той създава законите,и решава да ги спазва или не.Съобразно интересите си.А сега силният е Путин и Русия.Напук на "Дойче Веле" и прочее наследници на победена Германия.

202

преди 7 години

До262Логиката ти е желязна. Откъде разбра какво тайно си мислех да се чуди човек в коя Сорбона ли,в кой ли Осфорд си завършил???????Това дето го пишеш ще стане ще когато САЩ върнат на Мексико Тексас и останалите 5 щата.Ще стане ама .. ти знаеш кога ......

201

Анонимен

преди 7 години

Крим 3 години по-късно - оръжеен погреб за скрап !

200

Анонимен

преди 7 години

Крим е колонизиран по-късно с руснаци и това е путиновото основание да анексира Крим.Това също,трябва да ни бъде "обеца на ухото"и да не позволим руската колонизация на Българското Черноморие,защото утре,някой луд,като Путин,ще изпрати "Зелени човечета"уж,да ги пазят и ще анексира част от България.

199

Анонимен

преди 7 години

До оЙПо твоята логикалт,трябва да си върнем Македония,Западните покрайнини,Одринска и Бе,оморска Тракия?Те са ни били отнети и с участието на Русия.

198

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 259Крим има много по-стара исория от руската държава и е съществувал преди Русия да се появи на географската карта,в пределите на Византия,България и Османската империя,преди да го завземе руската царица от германски произход-Екатерина Велика.

197

оЙ

преди 7 години

Абе Малдивските острови, Гибралтар,Кипър и още сто примера .......те не са ли анексирани или са си просто забравени???Пак някой руснак е замесен да знайте.Едно време и сега наш'те са героични разузнавачи а техните са долни шпиони!И не знам защо българина умира да дава акъл без да го питат.Не мисля че България има основание да взема страна освен ако не искаме да ни замесят и нас в решаването на спора за да има кого да набият накрая.

196

Анонимен

преди 7 години

крим е подарен на украйна от хрушчов 50-те годиние защо е тая отчаяна защита на едно комунистическо творениеи от кога защитаваме действията на секретарите на кпсскогато им изнася краварите не се съобразяват с нищо а че има в българия доста мал.ло.умници дето им пригласят - затова такъв ни е и халът

195

Анонимен

преди 7 години

Каквото пипне Путин всичко се проваля.Какво стана с златната рубла дето щеше да срине долара и еврото?Какво стана с БРИКС ?Какво стана с Евразийският съюз?Какво стана със супер проекта "Силата на Сибир" ?Даже и турският поток никакъв го няма.Провал след провал

194

Анонимен

преди 7 години

до 253: "Май е време Украйна да бъде върната на Крим !"Май ще бъде върната на Путин ден !

193

Анонимен

преди 7 години

Голям тъ-пак е Путинчо. Настрои всички срещу Русия. Украйна никога няма да прости анексията на Крим и 100% ще си го върне.Китай се облизва за източен Сибир.С Беларус положението е близко до военен конфликт.За Прибалтика и Полша да не говорим.Само българските балалайки останаха с Путинчо.

192

А. Христов

преди 7 години

Елкее кой ти плаща моме и верваш ли си на това дето пишеш! Къде живееш и през какви очили гледаш?! Жалка карикатура на журналист!

191

тцъ тцъ тцъ

преди 7 години

кой ги написа тия ***

190

Мара

преди 7 години

До АнонименИ Наполеон и Хитлер така мислеха..... пък ко стана!!!!!

189

Анонимен

преди 7 години

До 2-3 години Крим ще бъде върнат на Украйна.