228

Крым не наш

преди 7 години

Даже Китай, один из наших основных партнеров не признал референдума в Крыму. Если быть точным, воздержался от голосования. КНР неизменно выступала и выступает за уважение суверенитета и территориальной целостности всех стран, министр иностранных дел Китая Хун Лэй Можно сказать, даже мягко осудил действия нашей страны. Собственно вопрос, не считаете ли вы, что действия наших властей, все таки, неприемлемы по меркам мирового сообщества.

227

Цинизъм

преди 7 години

Кафяво-Жълтият Дойче Веле що не си гледа окупирана Германия и спаружената бабичка!

226

Анонимен

преди 7 години

За 3 години Руснаците направиха Обама и Хилъри да изглеждат жалки, а Меркел смешна ;)Мисля, достатъчно е киато постижение на малка, незначима държавица ;)

225

Анонимен

преди 7 години

За 3 години си решиха няколко глобални проблема на сигурността. Ама *** от къде да го знае това. В Дойче Веле няма да и го кажат ;)

224

Анонимен

преди 7 години

Не

223

УКРАИНА???

преди 7 години

КАКВО значи укаина??? На славянски и на БЪЛГАРСКИ и на РУСКИ!!!??? ЪКРАИЙНА!!! КАКТО и да го разглеждаме УКРАЙНА си е КРАЙНИТЕ ТЕРИТОРИИ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ!!!! ЛЕЛЕ МАЛЕ!!! Езика??? ХУКРАИНСКИ???? СЛАВЯНСКИ!!!??? АЛОООО???

222

Анонимен

преди 7 години

Пълво се разпадна СССР. После ще се разпадне РФ и след 50 години Русия ще е по-малка от Албания.

221

до погребарния агент

преди 7 години

Всъщност Кол плати ГДР на рашките и те си отидоха доброволно.Същото ще стане и с Крим.Просто Путин знае че никой няма да жертва войници ако не му се налага заради Крим и така времето ще минава и де факто Крим ще остане Руски. Това разбира се ще стане ако Русия не се разпадне като СССР. А това е силно вероятно.

220

бългериа фърст

преди 7 години

DW - фабрика за лъжи.

219

погр ебален агент

преди 7 години

Когато ФРГ върне ГДР-то на гедерейците, тогава Крим ще се присъедини към вече бившата Украйна!

218

Щирлиц

преди 7 години

Стига повтаряхте папагалски "анексия".След референдума проведен в Крим,единствената анексия остана тази на Косово.Проведена и финансирана от западните агресори единствено в тяхна полза.ТОВА коментирайте,другари дЖурналисти.

217

Дедо Боде

преди 7 години

Чета и се смея, чета и пак се смея. Тази статия е подходяща за английските селяни с капаци и навирени носове, но за Българите буди само насмешка. Че и словореда не е български. Представям си какъв би бил коментара в една Чудомирова кръчма.

216

Realist

преди 7 години

Koyto podkrepya Putin,podkrepya Kardjali i Ludogorieto da se aneksirat.

215

ОЙ

преди 7 години

ДО късата памет: ТО ТРЯБВА ЧЕТЕНЕ С РАЗБИРАНЕ АМА НЕ Е ЗА ВСЕКИ !ПРАВОПИСА МИ Е ПРИГОДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА късата памет !

214

късата памет

преди 7 години

До ойЯсно си вижда колко си грамотен. Не можеш да пишеш правилно на родния си език. Това, че пишеш с главни букви не прави написаното по вярно. Няма разлика между Малдивите и Малдивските острови. По същество, ако приемем, че примерите ти са релевантни (а те не са) по твоята логика излиза, че ако си убил някой това не е престъпление защото и други са убивали преди това. И в този случай би ли казал какво ще те различава от животните.

213

РОССИЯ

преди 7 години

До Николай тръмп сам ще върне украйна на русия вие четете световните новини този сайт е пропаганда в този сайт се пише винаги против русия.четете какво става в украйна как тръмп не обърща внимание на порошенко как сащ ще хвърли на ес украйна а на ес украйна е не нужна нато ще остави на руснака сами да се разберат с украйна.не забравай че долара беше 90 руб а сега е 57.30 р руснака ще се оправи без българия но българия без русия е пълна мизерия историята го доказва.имахме икономика и армия сега

212

ой

преди 7 години

До късата памет:Научи разликата между МАЛДИВИТЕ И МАЛДИВСКИТЕ ОСТРОВИ ДОКАТО НЕ СА ТИ ВЗЕЛИ ДИПЛОМАТА ЗА СРЕДНО !!!

211

ОЙ

преди 7 години

До късата памет:*** ВЕРНО МНОГО Е КЪСА БРАТО !СИГУР АРЖЕНТИНЦИТЕ ПОКАНИХА АНГЛИЧАНИТЕ НА ОСТРОВИТЕ А?БЕГАЙ ДА УЧИШ КАКВО Е ИСТОРИЯ НЕДЕЙ ДА ЧЕТЕШ САДЕ ВЕСНИЦИ.ЗА ДА РАЗБЕРЕШ НЕЩАТА ОГЛЕДАЙ ФАКТИТЕ А НЕ ПРОВИ ИЗВОДИ ОТ КОМЕНТАРИТЕ !НЯМА ДА Е ЛЕСНО ДА ЗНАЕШ .ЗА ОСТАНАЛИТЕ ИСТОРИИ ИМА СИ БИБЛИОТЕКИИИИИИИИ КОИТО НЕ СА РУСКИ !!!!

210

Китайците идват

преди 7 години

Сибир е Китайски

209

Анонимен

преди 7 години

Дали Путин е надиграл някого ще покаже историята но, че върна Русия в 19 век с анексията на Крим е видно за всички !