22

Анонимен

преди 7 години

Господи,те още не са дошли а ние им осигуряваме лагери и убежища ????????? да не забравим - и джамийка до лагера!

21

Циник

преди 7 години

Харманли..Хасково..Ямбол....Широка лъка...Пловдив....подмяната на коренното население на България върви с усилени темпове! Скоро очаквам ...и подмяна на официалната религия! Вече си имаме 5 000 джамии - "инфраструктурата" е налице!

20

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА ГЕРБ!!!КЛИМАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ПОДОБЕН ТИП ЛАГЕРИ!!!ЦЕЛТА НА ГРАБ Е БИЛА ДА СВИЕ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ПО ПРОГРАМАТА КАКТО ВИНАГИ!!А ТОВА ЧЕ ТОРМОЗЯТ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С ДЕЙСТВИТА СИ И НЕЛЕГАЛНИТЕ ХИЧ НЕ ГИ ИНТЕРЕСТУВА!!!-----------ОРЕШАРСКИ ПОДОБРИ БЪЛГАРИЯ САМО ЗА ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА!! БОРИСОВ ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ ФАЛИРАХА КТБ!!!А БОРИСОВ ИЗЛЪГА ЧЕ ЩЕ ОДЪРЖАВИ КТБ И ПРЕСТРУКТУРИРА! ФАЛИРА Я ЗА ДА НАТОПИ БСП НО РЕАЛНО ТОЙ Я ФАЛИРА ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ!

19

Анонимен

преди 7 години

КУРНЕЛИО,къде си ***,РАДЕВ и Съпруга,къде сте бе ...Бойко..Какви палатки ,какъв втори бежански ЛАГЕР,ЦЕНТЪР,ГОРЕЩА ТОЧКА каквото и да го наричате!Нали щяхте да затваряте лагера,а сега втори ще отваряте!

18

Анонимен

преди 7 години

Това нещо може да се спре само с методите използвани от гранични войски за да възпрат източногермански и от други националности дефектанти. Тези методи са толкова ефективни че свободното движение през границата мигом ще спре.

17

хасковлийка

преди 7 години

До АнонименЕдва ли има хасковлия, който да разбира селския ти език.

16

Междинна спирка

преди 7 години

За този лагер трябва да има охрана за да няма свободно движение на електрони. Ако от типа преминал през Турция, починал и го нахранили 2 дни в лагера, айде юруш към сръбската граница, вероятно няма да имам нищо напротив. Междинна спирка сиреч.

15

?

преди 7 години

Има ли медиийно затъмнение за всичко касаещо икономическите емигранти влизащи нелегално извън закона на територията на нашата държава?

14

Кирил Софийски

преди 7 години

Стига центрове ! Стига бежанци ! Пазете я тази граница де ! Само пари усвоявате !

13

Меркел ги кани, да г

преди 7 години

Меркел ги кани, да си ги взема. На Динко и другите патриоти да им се даде заплата и подкрепа и да почнат да ги връщат в Турция. Границата с Турция да се минира. Ние не сме разграден двор. Тия нашественици ще ни унищожат държавата. Голям проблем ще са за децата ни ако останат.

12

Никакви Ислямски Ими

преди 7 години

Никакви Ислямски Имигранти! Исляма е заплаха за Християнската култура. Винаги е бил и такъв ще си остане. 167 Строфи от Корана зоват за насилие, война, джихад. Мухамед се е женил за 9г. Айше и за жената на доведения си син. Водил е много войни. Тер.рорист и ***.силвач е той.

11

Пускат

преди 7 години

Отпускат парички за да строим палаткови лагери, нали ви е ясна програмата - днес 100 утре 10000 лебеда в палатките.Европа тъничко ни подкупва и изпраща изметта към България. Време е да кажем НЕ!

10

Дани

преди 7 години

Не ги искаме. Абе,как не го разбрахте това? Както и да ги наричате, миграни,бежанци,нещастни хора бягащи от война, просто не ги искаме. И много моля,медиите да не ми пускат сълзливи репортажи. Тези хора са бежанци бягащи от война до първата сигурна страна и това не е България .

9

Анонимен

преди 7 години

с поздрави от генерал радев. герджиков -професора и *** с*лската п*ъчка.

8

12

преди 7 години

Такъв бежански център си направете по-добре на жълтите павета около парламента.

7

Рали1

преди 7 години

Новият областен щеше да подготвя само предстоящите избори и да се занимава с дигите. Каква стана тя? След БСП и трева не никне! Европейската комисия ще отпусне 12 млн.лв.-за кого? Тези дето ще се настаняват да не са връщаните от германската бабичка,а? Че толкова са загрижени? И какво ще правят в лагер на сред нищото? 3000!!! Един малък град в страната или по-голямо село! Влязат ли тук си остават завинаги наши,***!Бог да пази България!Само ден след като се преклонихте пред Апостола!

6

Анонимен

преди 7 години

Палатки? Бежанци! Бежанците се връщат в родината от местата, където не ги искат. Айде да си спомним за българите бежаци! Къде се прибраха? Тия къде се прибират? Нещо не ми е ясно! Война! Оставаш и защитаваш! На нож! Напред! Ура! Тия идващите накъде, защо, с кого? На кръстпът сме, ама айде да не носим кръста! Нашето си е наше. Чуждо май не искаме. И чужди не искаме. Мерси! Даже и в палатки.

5

Една

преди 7 години

Той тоз' нов президент нещо на стария май взе да мяза!!!!!!!

4

Ало, Радев

преди 7 години

Товарищ Президент, нали щяхте с твърда ръка да спрете ислямското нашествие? Май нещо и вие се изтолерисахте, или какво? След 2-3 седмици времето ще омекне и пълчищата ислямска смeт ще ни полази от всички страни по турската и гръцка граница! По-добре раздавайте вазeлин на хасковлии! Лошо ги чака!

3

Анонимен

преди 7 години

И тез уж новите изпълняват разпорежданията на старите . Промяна с подмяна - така пак стана.