42

Анонимен

преди 7 години

Няма ли най после в тази държава да се появи някой който да каже на брюкселските хрантутници ,че не им искаме парите за лагери , а ако толкова обичат и милеят за ,,бежанците '' направо да си ги транспортират в Германия ,Брюксел и т.н Избере ли българският народ отново продажниците от ГЕРБ и БСП НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ !

41

Анонимен

преди 7 години

Льотчикът сътвори това правителство.*** нищо не знае.Вервам и.

40

Edna

преди 7 години

До Анонимен 49Като не им стиска, значи не стават за политици! Мъже трябват на Отечеството, не страхливи баби и продажници! Един не се намери между тях да инициира референдум, да видим тоз народ иска ли тези "бежанци", дето не се знае от къде и от какво бягат.

39

нац предателство

преди 7 години

От дек на дек? Защо България трябва да приютява нелегални съмнителни типове, които даже не знаем от коя държава идват и защо?

38

обективен

преди 7 години

Ясно ,ще се откраднат едни 12 милиона.Хем няма мигранти ,хем строят стената , хем ще купуват палатки на цената на ново строителство.

37

Анонимен

преди 7 години

Няма защо да ги нападате политиците ни. Всички от дясно и ляво са кукли на конци. Новия световен ред заповядва, те изпълняват. Тази земя е планирано да се засели с мигранти от близкия изток от господарите на този свят.

36

Анонимен

преди 7 години

Toзи областен е от новоназначените. ЗАТОВА ЛИ ТЕ ИЗБРАХА БЕ РАДЕВ?

35

АЗ

преди 7 години

ЯВНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕНО ЗА ТОЗИ ЛАГЕР. ИЗЧАКАХА ДА МИНЕ ГОЛЯМАТА ЗИМА И СЕ ПОЧНА. И ТОВА ЗА ЖАЛОСТ И СИГУРНО САМО НАЧАЛОТО. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМА НЕ Е ЛОШО И НИЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО!

34

да

преди 7 години

Kакъв миграционен поток? Който няма документи и не е с лична покана от българин да влиза в трудов лагер или да бъде застрелян на границата!

33

Анонимен

преди 7 години

А РЕФЕРЕНДУМ ,дали искаме да сме мюсюлманска държава ? стиска ли му на някой да го предложи ?

32

Анонимен

преди 7 години

Хората са си виновни, виждат че се пълним с пришълци и чакаме правителството да ги спре.Те няма да ги спрат, защото техните деца са защитени с охрана, единствено хората трябва да излязат на протести и бунтове . Ако сега не го направим, утре ще е късно.

31

Един от Северозапада

преди 7 години

Прочетете в съседната статия, какви ще дойдат да се настанят тук. Бойци от 14 годишни, с по 200 изнасилени жени и по 500 убити, според признанията на самите тях. Благодарим ти, Кристалина, Бойко! Утре с кеф ще ида да гласувам за Герб! Според 208 постановление, тия ще ги разселват по села и градове, държавата ще плащасъс 160-те милиона от Меркел. По нашия крайвече в няколко селаса описвали къде има празни къщи.Честито, да живее Герб! Мачкай Бойко! Нали така казвахте?

30

factotum

преди 7 години

Имаме и повече имами и джамии от църкви и свещеници!

29

Анонимен

преди 7 години

Тези в крайния квартал в шведската столица Стокхолм, който направиха погром вчера са второ поколение, родено в Швеция. Именно те са направили поразиите. Така че ако ни принудят да ги оставим тук, а това и ще стане, техните деца ще ни режат главите.

28

Анонимен

преди 7 години

Докога ще ги траем тея *** ?Вече 27 години едни и същи че и заплатите си увеличават наглеците само с бой и камъни може да ги изгоним толкова са свикнали да крадат че няма друг начин

27

vil

преди 7 години

нека краденето да започне

26

Анонимен

преди 7 години

няма такъв заспал народ

25

скоро

преди 7 години

За 12 млн ли продадохте България? НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

24

Анонимен

преди 7 години

Да си откриват каквито искат центрове, но нито един "бежанец" няма място в България. По този въпрос сме наясно с всеки един новоназначен управник. И това е ултиматум.

23

Анонимен

преди 7 години

скоро децата на България няма да се казват дори касандра и лоренцо. вече ще бъдат хасан абдел махмуд ибн коран.