15

Истината

преди 7 години

Човека изпълнява изискуемите от корана изнадилвания на жените на неверниците и рязане главите на самите неверници. Ако искате да се справите с проблема, исляма трябва да бъде забранен. Иначе дали с тоя или без него - все тая! Мюсюлманите са милиони!

14

Анонимен

преди 7 години

Ето за такива хора смъртната присъда е малко. Този *** трябва да знае, че всичките тези които е тормозил на земята ще го мачкат там горе. Ада ще му се изглежда спа почивка пред това което ще го сполети.

13

Topche

преди 7 години

Няма ли мозерки да му сложат на шията?

12

Хелзински Комитет

преди 7 години

Човек на Годината!

11

ЧА

преди 7 години

добре сега де*ба и соросиднатТТа статия, за какво ни е да знаем какво е правило едно животно.Каква продажна *** сте бе журналисти непрекъснато да печатате "подвизите" на тая ***.*** парички, CIA, Шорош ай наздраве. Утре това ще са вашите дъщери и жени и майки.Пфу бе ***

10

няма

преди 7 години

Ако имаше ааллах този отдавна да не е жив.

9

Анонимен

преди 7 години

Има свински опашки широки по 2-3 санта.Вържете го с няколко такива па нека къса.Те сигурно го връзват с такива дето се ползват за тънкото кабелче на вентилатора на процесорът на домашният комп.

8

Анонимен

преди 7 години

Ама много милозливи кюрдите беее. Тикнали го в килия, хранят го, чака си присъдата. Това демокрация и правов ред струи на талази от тях. Този ако е извършил всичките тези зверства отдавна да е отишъл при девиците. Номиниран ли е за Оскар този филм?

7

бай Кольо

преди 7 години

Бил толкова силен, че късал пластмасовите верижки, с които ги връзвали ...Не го е намерила Мейзер, да види как се късат.

6

НАТО НИ ПАЗИ

преди 7 години

Да не дава бог да ни пази наистина. Че тези зверове са отгледани от САЩ и СА. Заедно с бежанците у нас се промъкват и такива

5

Анонимен

преди 7 години

Мосфилм ряпи да яде!

4

Анонимен

преди 7 години

Тия нещо кюрди доста съмнителни.Такива като тва същество на снимката трябва да бъдат садистично изтезавани докато не изпеят всичко а след това не умрат от много болка.А те го сложили в стая да чете книжки и да бъде жив идол на милион млади талибани.

3

УМЕРЕН "ДЕМОКРА

преди 7 години

за една варварска кауза. Хрантутник на САЩ и СА

2

ЧОВЕК НА САЩ

преди 7 години

Главорезите от ИД са продукт на ЦРУ, както сам ТРЪМП каза и най-виновна е КИЛАРИ. Отвратен съм от позицията на българските власти, които продават оръжие на ЦРУ и после с турски гемии или направо самолети от БУРГАС снабдяват с оръжие главорезите. Това се документира даже от бълг. журналистка в АЛЕПО-склад пълен с продукция на Вазовските заводи. Николай Младенов / не знам как да го спомене човек без да го напсува/ ни лепна такова петно, че няма измиване. Събираше тайно в София брадати "демократи"

1

Анонимен

преди 7 години

Боже,Боже,тази"новина"е стара...едно и също се плямпат ,само и само да ни се навре в очите,че муслиманите са лоши.