75

Анонимен

преди 7 години

учили са го краваро -еврейските специалисти спретнали 200 войни на света от 45 насам

74

Анонимен

преди 7 години

Грешка, опустошават древни култури като персийската, балкарската, индийската и други. Произведението на Персийския поет Фирдоуси в много томове описва какво е представлявала Персия преди исляма и какво е 3 века след. Това е плач за изгубената му родина, а ние на Балканите знаем какво е това!

73

Анонимен

преди 7 години

Истинският ислям е започнал с Мохамед. Неговите зверства при походите му са много. Съседни християнски и еврейски племена, мирен е периодът в Мека, защото са били малко на брой. След Медина стават армия и насилието започва. Завладяват в меч и огън цяла Северна Африка, разрушават и поробват древна култура като персийската и Балканската, като обявяват всичките и достижения за достижения на арабите и исляма. Лъжи и кражби освен насилието.

72

MYUSLYUMANIN

преди 7 години

TIQ AKO SA MYUSLYUMANI TO AZ SAM IZVANZEMEN.TOVA SA NAEMNI NARKOMANI KOITO SLUJAT KATO POVOD ZA DEGRADACIQ NA REGIONA I POSLE NA EVROPA.STIGA S TIQ TAPI STATII KOITO UMI6LENO VZEMAT ZA CEL ISTINSKIQ ISLQM KADETO NQMA MQSTO ZA NAY MALKOTO ZVERSTVO...........

71

Анонимен

преди 7 години

Темповете, с които българите намаляват ще ни превърнат и нас в Ирак съвсем скоро

70

Анонимен

преди 7 години

Религиозни слогани - сериозно?!

69

Отговор

преди 7 години

До Аноним 38 Нямало религия която да изповядва насилие. Има , има и се нарича комунизъм.Там всичко става с насилие.

68

bobo

преди 7 години

Da go integrira Merkel!

67

Анонимен

преди 7 години

И тоя говори като Корнелия.Много лъже , ей!

66

Анонимен

преди 7 години

Интересно за отбелязване е и,че медията им дава щедро покритие,нищо,че някои хора не знаят за геноцида в Палестина или Йемен.

65

Анонимен

преди 7 години

Коранът,с него започва статията за да се свърже подсъзнателно с целия мюсулмански свят.Разбира се ИД е един култ на смъртта на платени наемници от 100 страни и на наркотици,които да ги улеснят в зверствата с които да потресат света.Сирийската армия биеща се с тези марионетки *** е също от м юсулмани,но...първо се свалят мюсулманските умерени лидери за да се настанят платените наемници,иначе как ще се прочисти пътя за царството на антихриста чрез разрушение на арабскомюсулманския свят и се заселят в Европа за подриване на християнските и основи.

64

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен78 Не, просто цитирам буквално Кристалина, и коментирам свършеното от Борисов. Или това, което казвам, не е вярно?208-мо постановление на Министерски съвет, кой го прие? Миков ли? Разселване по общините, безплатно здравеопазване, безплатно образование, безплатен дом? Само за обещаните пари на ръка, не си признаха.Срам ги беше. А на разбунтувалите се в Харманли бежанци, са обещавани 500 евро на човек, ако преминат в България, ЕС плаща. Впрочем, Меркел вече плати 160 милиона Евро.

63

Анонимен

преди 7 години

До Един от Северозападатова всичкото от другаря Миков ли го научи?

62

Анонимен

преди 7 години

Че и интервю решили да правят с него....Какво ни занимавате с такива гадини - мажат го с мед и на един кол да го изяждат жив мухите и толкова.

61

Анонимен

преди 7 години

V EVROPA E DOBRA DO6AL, SPORED MERKEL TEZI INDIVIDI SA BADE6TETO NA EVROPA I E.C.

60

кръстоносец

преди 7 години

Леле от тия хубостници какъв БИОДИЗЕЛ ще стане!!

59

МУСАка

преди 7 години

"Амар днес чете Корана и твърди, че иска да бъде по-добър човек. Но той твърди, че е изнасилил над 200 жени от иракски малцинства. И не съжалява."Исках да гласувам, ама нямах желание.

58

Анонимен

преди 7 години

Добра фанелка. Амар Наййкаааа. Идвааам

57

:(

преди 7 години

Половината, които са в България са такива. Само чакат сигнала и ще почнат да вършат същото и тук. Мишките, които допуснаха тази чума в България трябва да бъдат съдени. Войската можеше да спре нашествието, както го спряха сърби и унгарци.

56

онбашията

преди 7 години

До Футурологв книгата никой никого не поробва, само изнасилват византийки, и аз бих се обзаложил че са го правили (както и всички останали народи). защо мисля така? ами не че съм голям психолог, но само така си обяснявам дисбаланса в смесването на У хромозомата и митохондреиалното днк между съседните народи. ако беше просто от смесени бракове, щеше да е долу горе еднакво, а то не е. да речем това е само предположение, е ами питай старите немкини какво става когато загубиш война