300

Сапа

преди 7 години

US ***! Никога не сте можели и няма да успеете да сритате Русия. Като сте толкова оправни защо не спряхте т.нар. "намеса" на Русия в изборите ви. Тука и ядрените ви плющовички няма да ви спасят. Самзабравили се некадърници.

299

Така е

преди 7 години

Съгласе , от давна заслужават...

298

Наблюдение на Хитлер

преди 7 години

Ако ритнеш мечката - ще ти откъсне краката.

297

Скарлет

преди 7 години

Днешният американски елит е по эле и от брежневската партийна номенклатура, от епохата на эастоя!!!:-))) Либералният сатанински вариант, който САЩ се опитват да наложат на цялото човечество е стопроцентов - сатаниэъм!!!

296

0

преди 7 години

До Анонимен че тогава къде има бъдеше ?в лудницата ли ?

295

Анонимен

преди 7 години

как се рита най силната армия в света може да обясни само кравар със женско име

294

Анонимен

преди 7 години

русия няма бъдеще

293

0

преди 7 години

да продължавата все така да сритват Русия .САЩ-една бананова ребулки останала без банани.На всичкото отгоре мъгъщото НАТО наистина притиска и удря Русия-как става това .Ами три пъти годишно се събират в едни зали четат лирични памфлети и накрая си правят обща снимка пред съЛбилите с целувки уста в уста.ТАКЪВ ГЪРЧ НАИСТИНА НЕ СЕ ИЗДЪРЖ. А Русия трябва да вземе още мерки зада не се напикае от смях.

292

До американец

преди 7 години

ПРОЧЕТЕТЕ МЕМОАРИТЕ НА ЧЪРЧИЛ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА .Да чета за някакъв алкооооохолик който не е спирал да пие по цял ден.Пиел е по 3 гааааалона уиски всеки ден и е говорил ПООООСТОЯННО някакви глупости за зеленчуковата си градина. Въобще не е разбрал, че се води война в Европа. Като са го питали по някакъв въпрос за войната той саааамо за градината си е говорил.НЕ НАПРАЗНО ЗДРАВНИТЕ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА НЕГОВОТО СЪСТОЯНИЕ БЯХА, ОТНОВО, И СА ЗАСЕКРЕТЕНИ ЗА ОЩЕ 150 ГОДИНИ.

291

unufree

преди 7 години

Много хора преди тези кравари са сритвали руската мечка по ***.Всичките от тях късно осъзнават, че са направили огромна грешка.

290

слава на НАТО

преди 7 години

Ако се водеше войната от *** платени от руското посолство-Русия ще победи защото НАТО-вските държави не плащат на такива ***..ха.ха Самото дрънкане на железа и всекидневни новини за руската мощ и "качествена" военна техника(на Запад това се пази в дълбока военна тайна) предполага че голите и босите руснаци сами не са уверени в себе си.Затова наблягат само на пропаганда и психологическа война.

289

Анонимен

преди 7 години

След Путин Русия ще се разпадне на няколко държави, като тази в еврооейската част ще кандидатства за членство в ЕС и НАТО.

288

Анонимен

преди 7 години

До един там Казано просто Викинга Свендослав има нещо като прото държава държава ОТ Питербург до 4ерно Море -там има сякаква славянска зг,ан Която редовно продава и в робство Киев е центъра -- Московия е някакво Село Което след Векове си купува правото да събира Рекет за Монголския си господар -Укрепва и се развива като Друг Център И след Като Иван Грозни Изгаря Нов Город и продава населението в робство Се заражда една азиятска крадлива и лъжлива деспотия която носи Името Русия

287

Анонимен

преди 7 години

Ако Русия наистина е наклонила везните в американските избори,то това значи че е много по-напреднала технологично от Америка и Европа!А нали доскоро соросоидчетата квичаха че била държава-бензиностанция.Е кое от двете е вярно?

286

Петър

преди 7 години

Има една приказка че като ти излезе име че сестра ти е ***, после отиди да обясняваш че нямаш сестра.Че окепазяването на Тръмп протече по същия начин. Първо пущат слух че хакери са се намесили, а после за да се разчуе още повече, отричат.Аз също не мисля че са успели да направят нещо съществено с компютрите.Освен разбира се с тъпите и враждебни коментари като в българските вестници.Аз на мястото на Тръмп бих се възмутил и бих ги наказал за това им деяние.

285

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox отли4но знам 4е Балдуин я има 4000 я не а Калоян е с 45 000 Въпо са е 4е Тевтонците общо 52 рицари и хората на Дорпатския Епископ са макс 1500 срещу 30 000 руснаци новгородци и съюзници на Леденото Побойще и пак изколват към 8000 рашки- А отре4и де

284

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox Гадно а замина ви бойната руска слава под Българския нож - а конкретно Пе4енегите на Кузя по правилно- ПАЦАНАГИТЕ-само название - Знаеш какво е Баджанак на Български - са в процес на асимилация в БГ народноста поне в същата степен в която Викингите на Свендослав са в славяно руската

283

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox Пе4енегите на Кузя- този със Свендославовата тиква - СА- Тертероба - конкретно тя става 4аст от БГ народноста ина4е е имало към 15 пе4енешки орди

282

Анонимен

преди 7 години

До velikoRUSortodox какво е морален победител ? Свендослав и варягите му събрали славянския *** обрали де що има наемен Викинг роднина от Скандинавия Дошли да Грабят мародерствали на пред на зад Изяли боя от - армията на Бледата Смърт - Българите ги изклали на връщане направили си 4аша от Свендославовата тиква - Русия се разпаднала на 29 княжества и толкоз

281

един там

преди 7 години

До анонимен 427,Чакай малко сега, нали българските западнопоклонници твърдяхте, че днешна Украйна е наследник на държавата на Свендослав! За какви рашки ми говориш? Нещо май напълно взехте да оплитате конците!