18

до 28

преди 7 години

Не си прав!Спомням си миналата година интервютата със съседите-чисти финландци бяха!

17

Анонимен

преди 7 години

Доста са му бели ръчичките за швед. Намирисва ми на бегедрама.

16

Анонимен

преди 7 години

Отвратително е! И само като си помисли човек на каква цена взимат в заложните къщи такива накити - дават по няколко лева за грам!Затрили са момичето, за да вземат около 50 лв!Такива не заслужават милост. При случаи като този човек се пита дали не избързахме с отмяната на смъртното наказание?

15

До 5

преди 7 години

Прави ли ти впечатление, че и в този случай, и в случая в София, за който ти припомняш, инициаторката на престъплението е момиче?В София една *** завидяла на съученичката си за това, че тя е получила дребни златни накити (мисля, че бяха под 20 гр) за предстоящия абитуриентски бал, и беше отишла в дома й заедно с двама сополанковци, за да извършат убийството.В случая с Алекс пък, инициаторката явно е завидяла и за красотата на момичето, защото Алекс е като кукла.

14

8942-31

преди 7 години

всичко , освен доживотна без право на замяна за двамата би било подигравка и несправедливо като наказание . Ако не го наложат да узаконяват саморазправата ...

13

Анонимен

преди 7 години

на останалите заложни къщи, които не са поискали ЛК да им се отнеме лиценза

12

Анонимен

преди 7 години

Така, така тези двамата убавци ще ги държат месец два и ще ги пуснат... след което ще продължат да правят такива неща, защото няма да могат да си намерят работа зад гърба си за изнасилване, грабеж и убийство и така системата вместо да ни пази от престъпици тя изгражда нови и нови и всички си патим...

11

Анонимен

преди 7 години

До ЕвролиберастДРЪН,ДРЪН,ДРЪН,ТАКИВА ГИ Е ОПРАВЯЛ ОТ РАЗ САМО ХАН КРУМ

10

Циник

преди 7 години

Уффф...може и "шведи" да са...Никое дете не заслужава такъв край!Представете си агонията на хайванчето!

9

Охранителят -София

преди 7 години

Извинявам се! ОДСЪдено!

8

Охранителят-София

преди 7 години

Доживотен без замяна и на двамата! ОТСЪДЕНО!

7

БХК

преди 7 години

Това са традиции, бъдете толерантни!

6

Анонимен

преди 7 години

Ако има някакво значение за вас, фактите са, че всички участници са шведи.

5

Що

преди 7 години

за скапана прокуратура имаме? Тия двамата са предумишлени убийци с възможно най - утежняващи обстоятелства, а нашата цацаратура щяла да ги съди за изнасилване?!?! Дето я го докажат, я не. Пълен смях са милиционерите, прокуратура и съд в БГ. Не могат да осъдят даже някой дето няма да си плати рушвета.

4

Анонимен

преди 7 години

Да убиеш дете за 17,65 грама злато и при това да го изнасилиш брутално е изключително жестоко и брутално! Тоя изверг, убиеца искрено се надявам да получи доживотна присъда и всяка вечер в затвора да получава "мъжки ласки" и така докато е жив! На съучастничката и подстрекателка му, килия 2 на 2 докато диша!

3

Анонимен

преди 7 години

Ох тоз колко лесно ще си намери нова приятелка в варненския затвор ако знае само :)

2

Евролибераст

преди 7 години

Насилието ражда насилие, трябва да им се прости и да се апелира към съвестта им! Сигурен съм че са измъчвани от угризения и съжаляват горчиво!

1

ххх

преди 7 години

Не са хора тия... Нямам думи...