38

Анонимен

преди 7 години

Какво е долница ????

37

Анонимен

преди 7 години

Долница.....потресаваща неграмотност в статията. Това е недопустимо!!! То бива диалект, ама чак толкова. Да не коментираме другите грешки. Като съкращавате грам, се пише г., освен ако не е в края на изречението, където се изписва цялата дума. Далеч съм от идеята за перфектен правопис, но все пак има някаква граница.

36

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ли искаше да връща смъртното наказание?

35

45, 44, 23, 5

преди 7 години

Пребил и изнасилил момичето, взел златото и вероятно я е помислил за мъртва. После лекарите стигнали до извода, че е нямала шанс да оцелее в мразовитата януарска нощ в безсъзнание. Но за неин късмет я намерил мъж, който разхождал кучето си и я спасили.Изводът е, че при подобни произшествия наистина често пъти причината е момичешка завист.Смайваща е жестокостта, до която стигат хлапачки под 20-годишна възраст.Да го имат предвид майките, когато купуват злато на съвсем млади,още невинни девойчета

34

44,23,5

преди 7 години

Договорила се с две по-големи момчета да инсценират уж случайно запознанство с тях двете в дискотеката и да се държат мило и възпитано. Така спечелили доверието на наивното момиче, което, преди да излезе, било убедено от "приятелката" си да си сложи колкото може повече злато, защото така било модерно. Всеки един от младежите тръгнал да изпраща по едно от момичетата, живеели в различни посоки.Единият тръгнал с доверчивата за по-напряко през градския парк, където я пребил до безсъзнание, изнасилил

33

Същото пишат 5, 23

преди 7 години

Аз си спомням произшествие от 90-те год., медиите го коментираха. Един от първите успели "частници" с мебелен цех, в неголям град, имал дъщеря гимназистка, красавица, но много скромна и контролирана от родителите. После в полицията нейната съученичка и приятелка си признала, че й е завиждала за многото златни бижута, хубавите дрехи и красотата. Убедила я, че трябва да започне да излиза по дискотеки. Когато девойчето се решило,още първия път "приятелката" се договорила с двама по-големи младежи

32

Анонимен

преди 7 години

между 4 коня - и пускаш конете в различни посоки !

31

Руди Хес

преди 7 години

Ромите от най-ранна възраст развиват афенитет към брането на метал ,особенно видят ли жълт такъв озверяват убийствено дори към себеподобни.

30

хххх

преди 7 години

Ако аз съм роднина на детето....мъртви са...ще ги дочакам да излязат от затвора...по един или друг начин са мъртви.Око за око зъб за зъб.

29

Любо

преди 7 години

Ще лежат по 5 години ,и ще ги пуснат! Това е положението!

28

оффф

преди 7 години

Сега... за изнасилването ще отпадне наказанието, тъй като според гениалното българско законодателство, присъдите не се акумулират, а се излежава само най-тежката. Та и тея двамцата, като си признаят и поискат делото да се гледа по съкратената процедура, наказанието ще се съкрати с 1/3. Така че очаквайте ги след 10г на свобода. И ще са на 30 и 29г. т.е живота е пред тях. Просто чудесно.

27

до ужас

преди 7 години

И всичките години роднините на убитите ще плащат с данъците си за изхранването на убиеца. Това е подигравка

26

ужас

преди 7 години

Против съм смъртното наказание, но за *** като тези може да се предвиди изолатор за години, нека дълго не видят човек защото сами са се поставили извън човешкото. И ако си мислите че това е леко наказание, не е...

25

Анонимен

преди 7 години

За тежки престъпления, трябва да има доживотен затвор или смърт какво е това 10 или 20 години .За такива случаи трябва да има тежки присъди за да помисли човек преди да го извърши.Не искам да храня *** в затвора.

24

Таня

преди 7 години

Време е да върнат смъртното наказание за предумишлено убийство. Не било хуманно друг път. Трябва наказанието да е реципрочно на деянието. Отнел си предумишлено живот значи и твоят трябва да бъде отнет

23

Анонимен

преди 7 години

До до 12От екзотичния етнос са. Когато стана трагедията, по ТВ-новините показаха интервюта със съседи - махалата беше ромска. Убийците са не само познати, но и съседи на момичето. Но това в случая е без значение. Човешкият живот няма цена.

22

ШикагоЗавинаги!

преди 7 години

Затова сте толкова зле в БГ...канибалски закони за канибалски хора: наказанието за такова престъпление в нормалните държави е доживот или смърт. Нищо друго! Смотани робски наследници-Нищо бе става от Вас!Да се превърнете в арабска провинция на Идил, даноSavages!

21

super pi`

преди 7 години

лелеееееееееееее колко ще им се радват,в сливенският,и софииският бедна им е фантазията,стават мн оборотни

20

Анонимен

преди 7 години

Я някой пак да ме подсети каква им е етността и религията на тия гиздави български чеда, откърмени с християнските "ценности"!?

19

Пешо*

преди 7 години

Тези двамата не трябва да виждат бял ден. Поведението им е на изключително опасни психопати - без ценностна система, без разкаяние, без дори съществена мотивация. Представяте ли си ги тези след 10 години ако са навън?Доживотен и за двамата и никакви заменки! А като върнат смъртното - да са първи заедно с оня лилав дето уби момиче с брадва за един телефон.