29

до 31

преди 7 години

О много лесно може да им спре газта на Запада! Изведнъж се появява повреда по някоя възлова компресорна станция, която захранва Северен поток. И докато се оправи, дошла пролетта! А дотогава Путин ще е канцлер на Германия:-) Но не го прави, именно защото е хуманист. Защото знае че ще го отнесе обкновения германец. Той затова не нападна и Украйна, която просто си проси войната

28

Евро.геец и либера.с

преди 7 години

До Русофилка Радева.... и аз съм войник ... Войник един път -войник за цял живот . Ей на маи.я. муни ви направи тази Русия . А още не се е намесил Китай

27

до Русофилка Радева

преди 7 години

Ти по-добре си задай въпроса какви ще са последствията за Европа, ако се разпадне ЕС и какво очаква Бг в такъв случай!За руснаците не се тревожи, не им е сефте да се справят със санкциите.

26

анонимен

преди 7 години

Минските споразумения не могат да се изпълнят защото Киев трябва да пиреме един закон за даване самостоятелност на отделните области в Украйна и след ЛНР и ДНР са готови да се самоопределят областите, намиращи се в миналото в Полша и Унгария и от Украйна ще остане само Киев...Освен това фашизираните националисти от батальоните в Източна Украйна след като спрат бойните действия няма да има какво да правят-те от това се изхранват и ще идат в Киев да върлуват...

25

а1

преди 7 години

"Посрещането на бежанци, които бягат от война и потисничество е част от задълженията ни".-------Ужас!!!Единствената ни надежда са предстоящите избори във Франция!Фион или Льо Пен!И той и тя са консерватори!Не си правете илюзии - дойчовците отново ще изберат баба Меркел и за пореден път Германия и неадекватния й политически елит ще докарат Европа до поредната икономическа, финансова и социална криза!Чакат ни много тежки и непредсказуеми времена!

24

Анонимен

преди 7 години

Като искат изпълнение , защо не поискат същото и от хунтата в Киев която те доведоха на власт ?

23

Анонимен

преди 7 години

Ако в този студ, Путин спре газта, и Берлин ще стане руски! При това, без Путин да иска. Самите германци ще го направят.

22

ктт

преди 7 години

До Слава Укран ! Украйна е една малка Русия,Русия е една голяма Украйна,боли ме че в момента враждуват.С уважение.

21

тя

преди 7 години

Стига бе , кой измисли да притиска Русия с т. н. санкции? ! Русия е велика и това , което е нейно си го взима и хич не се плаши от *** мераци!

20

Анонимен

преди 7 години

Обаче за Крим не казват нищо. Защото е руски.

19

Анонимен

преди 7 години

На Русия и дреме на оная работа за санкциите.....

18

Анонимен

преди 7 години

А, бе, Зигмаре, тия санкции от кога са, бе, че забравих?Май си ги крепите от преди Сирия, пък там ...Само карате Вовата да му сменя крачола отвреме-навреме.

17

Анонимен

преди 7 години

До Русофилка РадеваДокажете наличието на руски войски в Украйна! Досега няма доказателства за подобно твърдение!

16

Анонимен

преди 7 години

Като искат изпълнение на Минските споразумения, първо трябва да натискат Порошенко и хунтата му. Положението в Украйна силно зависи от управляващите в Киев, които упорито отказват да изпълняват клаузите по мирното споразумение, но за това обвиняват Русия?!

15

Любопитен

преди 7 години

"Посрещането на бежанци, които бягат от война и потисничество е част от задълженията ни", подчерта тойКакъв ви е проблема да направите чартъри и фериботни линий директно с Африка и другата част на света,да си ги докарвате без риск в Германи......как ще глътните вода след време,лошото е че ще повлечете и нас към дъното

14

Анонимен

преди 7 години

И двета са арабски републики и да му мислят.

13

Анонимен

преди 7 години

Германия и Франция са страни по Минските споразумения. Ако искат изпълнение, да го искат от укро-жидо-бандерлогите и от СЕБЕ СИ.

12

Членска карта №7

преди 7 години

Няма да ви огрее, китки меки!

11

Българин

преди 7 години

Споразуменията от Минск не се изпъляват от Украйна. Те отказват да гласуват закон за автономия на Донбас. В някой момент на запада ще му писне и просто ще вдигне санкциите, защото Порошенко не е изпълнил поетите ангажименти.

10

Анонимен

преди 7 години

Путин не се интересува отлудостта на Франция и Германия.Негов партньор е Тръмп.Каквото решат това и ще направят.