109

Анонимен

преди 7 години

Путинчо ще върне Крим и хоро ще играе. Освен това го чака и голям дебел чепат МАЙДАН на сред червеният площад.

108

Анонимен

преди 7 години

санкциите няма да паднат докато таварищ путин не върне Крим

107

Анонимен

преди 7 години

И аз искам баница ама като няма ям сух хлебец.

106

Анонимен

преди 7 години

Украйна - разменна монета без стойност.

105

Анонимен

преди 7 години

Ако искат изпълнение на минските споразумения, защо не се обърнат към Украйна. Там е проблемът в неизпълнението на споразуменията.

104

байхейс

преди 7 години

Тръмп има да води тежка битка с Уол Стреет-ските еврей-лихвари и ще направи всичко което може да навреди на еврейте-лихвари еврейско-лихварския заговор дате почти $300 милярда заеми на хунтата в Киев, ако хунтата падне това ще е тежка финансова загуба за еврейтетака че Тръмп няма да защищава хохлите - това е 100% сигурно

103

байхейс

преди 7 години

Украйна и без друго ще се срине - Путин не е *** и няма да прави глупави сделки, както се надява еврейна Ротшилд, който Путин изпържи с РосНефт днес така наречения "Грузински" батальон, биещ се на станата на фашистката хунта в Киев, самоволно е напуснал позициите си за неплатени заплати от Киев нищо добро не ги очаква хохлите

102

Анонимен

преди 7 години

Реално технологията има значение за завладяването. Което значи, че ако имаш храна си добгре, ама ако имаш технология можеш да вземеш храната на този, който я има.

101

АТАКИСТ

преди 7 години

Да ви преведа статията на по *** език: Ние от Германия и Франция, знаем че след няколко месеца ще имаме нови про-руски правителства и затова искаме да кажем че сегашните правителства са вдигнали санкциите, за да не сме унижени след 4 месеца. :)))

100

Solar Power

преди 7 години

До АнонименЕ то щом няма украйна то и българия тогава е измислена държава според теб.Важна е само Русия.Докато такива пънове като теб винаги са за Русия или Америка или други държави ще сме на това положение.Дръж си на Българията !Стига с тази русия и америка !

99

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКитай е първа световна икономика, от две години вече е пред САЩ, ти не знаеше ли?

98

Анонимен

преди 7 години

ко пиши на минското споразомение

97

Анонимен

преди 7 години

"Те ще създадат двустранни работни групи, които да работят по проблеми като Украйна и Русия."Клоуни, *** ви се разпада, тази година следва фрекзит, тълпите бежанци заливат Европа, навсякъде страх от уволнения, безработицата расте а те ще оправят Украйна и Русия. Украйна вече никой не може да я оправи, такава държав няма, а Русия може и сама да се оправя, айде няма нужда от вашата оправия, налагайте си санкции колкото си искате, ама да не изквичите на умряло.

96

Анонимен

преди 7 години

Йурогейския съюз налага санкции на Русия - смях в залата!

95

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко Запада пада, представи си какво става със Изтока ......

94

Анонимен

преди 7 години

Хохлите няма да се оправят още 200 години поне. Западът ги изпързаля много яко с Майданчето.

93

Анонимен

преди 7 години

Реално технологията няма никако значение за съществуването на човечеството. Значение има само прехраната и познанието. Колкото повече се развива технологията толкова по малко хора ще имат работа. Никой не яде компютърни игри , филми и малoумни телефонни приложения.

92

Слава на Русия

преди 7 години

Ако съм на мястото на уважаемия господин Путин ще врътна кранчето на газта на наглата пач...вра Меркел и ще оставя изнервените германци и бежанци да се саморазправят с нея.

91

МиТаКа

преди 7 години

Откакто свят светува все войни братче, не миряса тоя свят. Русия-Украйна братя срещу братя.... България-Македония брат с брата не се понасяме.....

90

Факти

преди 7 години

Краварите опоскаха всичко в Европа.Третополовите психопати от ЕС им поднесоха всичко на тепсия и напълниха Европа с кръвожадни ислямисти.