6

Анонимен

преди 7 години

Пускате го да пасе. И да се спасява.

5

Анонимен

преди 7 години

Fuk off.... Kiss my is.

4

Анонимен

преди 7 години

Хората са като химичните елементи. Има много леки и много тежки. Има едновалентни, слабовалентни, поливалентни и такива като въглерода, които образуват вериги. За реакция на свързване някои се нуждаят от много специални условия, други реагират и при обикновен въздух. Един и същи елемент може да се среща в твърде различни състояния, например веднъж въглен, друг път диамант...Написаното в статията съответства на по леките елементи.

3

Анонимен

преди 7 години

До Не дай Господи, ама.Горе долу е така, както ти казваш. 2 също е прав.Моят съвет:1. Никога не забравяй пословицата "Клин клин избива!" Ще забравиш некоректния партньор/партньорка веднага, щом срещнеш друг(а).2. Изневерилият/изневерилата не заслужава милостива прошка, защото, вместо да ти каже честно в очите, че прекратява връзката ви по някаква причина, те е наранил(а), направил(а) те е засмях, а вероятно по време на връзката ви се е облагодетелствал(а). Върни тъпкано!

2

Изнервен от изневяра

преди 7 години

Умилително е как авторката мисли за изневярата единствено като за мъжка проява!

1

Не дай Господи, ама.

преди 7 години

Нищо от това казанато не работи. В тази гадост за прецакания има много малко верни ходове, но точно тях мозъкът не ги вижда. И остава едно огромно САМОСЪЖАЛЕНИЕ, което те кара да мреш по 100 пъти на ден. Някои изневери не минават цял живот и стават единствената идея на изоставения, единствения извор на страдание, без което той вече не може. Моята рецепта би била: ударно пиене 2 седмици, после на бара, стегнат и сух, и ТЯ ще дойде. Тогава почваш нов живот и забраняваш всяка МИСЪЛ ЗА МИНАЛО.