Снимка: Reuters

След изневяра е трудно да се доверите на мъжете. В главата ви не спира да се върти мисълта, че всички са еднакви, че ще получите поредния шамар от следващия си партньор, че ще останете наранена, а ще сте дала цялото си сърце.

Отчаянието е нормална човешка реакция. Би било лесно, ако всички сме способни да реагираме философски и да извличаме предимно поуките от ситуациите, а не да потъваме в болката на сърцето. Чувствате се смачкани, неоценени, опетнени, обидени, ядосани на него, на себе си, на целия свят.

Как да се възстановите след този удар и да продължите напред?

Осъзнайте, че бъдещето е различно от миналото

Дами, наистина е време да осъзнаете, че бъдещето няма нищо общо с миналото. Просто нещата са различни, хората са различни, ситуациите не са винаги еднакви и химията между различните партньори също не е еднаква. Ето защо, ако с бившия ви не се е получило, то е защото просто той не е бил за вас.

Това е един урок, който трябва да научите и да продължите напред. Никога не мислете с негативизъм за следващите си партньори. Имайте едно наум, но да подхождате с крайно недоверие е грешно, защото така няма да се отпуснете истински във връзката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase