179

честит

преди 7 години

Охраната действа доста хладнокръвно. Първата ябълка й я избиват от ръцете без да я гонят. Сикрет Сървиз още на първата ябълка щяха да я повалят по очи върху килима. Когато тя вади втората , на мъжа с светлосинята риза и синята вратовръзка, който явно е отговорник защото през микрофона в ръката дава команди - очевидно вече му писва и я изритаха навън. Това си беше провокация от всякъде. Квото и да е не може действащ президен на ЕС да го замерваш.

178

Анонимен

преди 7 години

Беновски и сие управляват България. За това могат да си правят каквото си искат.

177

Анонимен

преди 7 години

От 1944 година България не се управлява от българи , дори и не от руснаци.

176

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До ИСТИНАТА-... Браво на Попова и Беновска-само те....Те тия двете ще вземат за това някоя рубла от Кремъл , ами ти бе с голия з...к за какво си се разревал срещу президента???

175

Анонимен

преди 7 години

До анонимна.236 rosko li e

174

анонимна.

преди 7 години

Дано се намери едно место в някоя психиатрия и за тази лудата. Охраната трябваше само с два шамара и да я озапти. За мен това е една разюздана неконтролираща себе си жена с психични отклонения.Ще "намразим "ябълките заради нея.

173

Сашо

преди 7 години

До 223 анонимник, в заблуда си братчрд, Плевнелиев ИЗСЛУША ВЪПРОСИТЕ, и то не ЕДИН, А КОГАТО БРЪКНА В ЧАНТАТА тогава НСО се намесиха, колкото до въпроси ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЗАДАВА, но ако е КАЧЕСТВЕНА журналистка да извади документи и бордеро за ПЛАТЕНИ ПАРИ, другото е ала -бала за шарани като теб.

172

Анонимен

преди 7 години

До Анонименда, ама тия в цирка гълтат мечове и огън, броят с ръка зъбите на тигъра и вървят по въже горе висоооко под купола, освен това владеят професионално по пет чужди езика, та тях направо за императори да ги наемаме

171

321

преди 7 години

Евала на охраната. Гнусната Беновска - ВЪН!

170

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТАпет години къде спаха?!

169

Анонимен

преди 7 години

Ако ще оценяваме държавните си ръководители по ловене на ябълки, давайте направо да слагаме хора от цирка и който когато поиска да им подхвърля плодчета. Явно за някои това е голямо забавление, колкото и да е малоумно. Ако един журналист и има позиция - пише и говори и ако притежава необходимите качества, хората ще го оценят. Дали гюлехвъргачката е журналстка? Според мен - не.

168

90009

преди 7 години

Единствения достоен президент който сме имали и за 4 години медиите успяха да го направят на нищо. Е това е четвъртата власт.

167

Анонимен

преди 7 години

До ПичТи си пример за успешното мероприятие хибридна война. Не знам кой и дали я води, ама ти си от нейните войни. Няма значине на чия страна си. При всички положения не си страната на собстената си личност, така че си нечий немник.

166

Категоричен

преди 7 години

***-***, ама ще има офис на Цариградско?

165

Анонимен

преди 7 години

Браво на Беновска (каквато и да е иначе), много точно му го каза! Плевнелиев, соросоиднокопелемръсно, ХюсейнОбамоваПодлогаМръсна, не те ли е срам да насъскваш селските ти биячи срещу една беззащитна 50 кг жена, която има смелостта да ти каже истината за жалката ти продажна душица! Тоя позорен президент трябва да бъде незабавно осъден и пратен на заточение в Сибир, там друга песен ще запее! ДолуСоросоидите!!! Да Живее Българо-Руската Дружба!!!

164

Анонимен

преди 7 години

на Беновска (каквато и да е иначе), много точно му го каза! Плевнелиев, соросоиднокопелемръсно, ХюсейнОбамоваПодлогаМръсна, не те ли е срам да насъскваш селските ти биячи срещу една беззащитна 50 кг жена, която има смелостта да ти каже истината за жалката ти продажна душица! Тоя позорен президент трябва да бъде незабавно осъден и пратен на заточение в Сибир, там друга песен ще запее! ДолуСоросоидите!!! Да Живее Българо-Руската Дружба!!!

163

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Нека да се видят господа псевдодемократите какви "демократи" са всъщност.Беновска провокира по същия начин уж червения президент и русофил Радев.Там обаче нямаше такава репресия срещу нея. Тя просто подхвърли ябълката и генерал Радев я хвана. С това приключи всичко.Те, комунистите и русофилите се оказаха по-големи демократи от днешните псевдодемократи кланящи се на Запада. Факт !Свободата на словото днес беше погазено от Роско Плювналиев и пазвантите му. Факт !

162

MAKEDON

преди 7 години

Dobro be... vie Bolgarite najdovte so makedonski jabolka da se tepate........ ami kako taka be .. drug pat da si najdite bugarski so niv da se igrate...

161

МИТАКА

преди 7 години

Тука женски бой ли е имало?

160

Анонимен

преди 7 години

Няколко комyноида пак са ги изтървали от болницата.