199

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев през целия си президентски мандат правеше фелацио на кенийския мюсюлманин Хюсейн Обама и на дъртия унгарско-еврейски рептил пионка на ЦРУ-то, Дьорд Шорош/ Джордж Сорос. Дано сега Тръмп и Путин се разберат къде да го пратят на заточение, в Сибир или в Саудитска Арабия при обрезаните араби.

198

Анонимен

преди 7 години

На тая физиономията и е такава , че сега може да си извади медицинско, че е бита от службите, ха,ха. Циркаджийка и всичко друго , но от журналистиката е много далеч.

197

Хахахаа

преди 7 години

Една жена говори на друга но другата я пазят муахахахах

196

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Руските дупедавци , ПАК ги стопираха ....ха,ха,хаааааааааааааДобре ,че охраната си е на мястото!)Беновска , носела бомба в чантата си.....и пачка презервативи.за след интервюто

195

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТАБраво на Попова! А на лудата женица - лечение по реформата на Москов и лекарства от аптеката на Марешки! Толкова добре се справят, че лудите влизат да буйстват на такива места!

194

Анонимен

преди 7 години

Хахаха Браво на Беновска! Това *** заслужава развалено яйце или домат, а не ябълка.

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 262Е, тя пък на Радев толкова елегнтно му я подхвърли, че оставаше и да не я хване. там не беше замерване, а подмазване... пардон - подаване :)

192

Анонимен

преди 7 години

До да"и къде точно е замерването с ябълка,че не го видяхме :)))))-------------------То добре, че не се случи, защото рефлексът на Роско не е като на Радев!

191

Анонимен

преди 7 години

абе откъде се пръкнаха толкова смрадливи слуги на Кремъл? И в края на краищата Канал 3 е новата ТВ7, но КОЙя ли е новата Бюрекова?

190

To6

преди 7 години

Няма да коментирам бившия президент. Но има един политолог ли, социолог ли Гълабарски, който по Канал 1 прави такива плонжове, че ?????? Защо бе човек, защо ?????

189

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧовек има два проблемни периода;1/Тинейджърството-неконтролируем прилив на хормони2/Климактериума(менопаузата)-липсата на хормониИ през двата периода творят глупости без да си дават сметка.Като ги гледам тези две дами-те определено не са от първата категория!!-----не мисля. Верно че Беновска има повече тестостерон от Плевнята, но тя не излиза от вкъщи без някой да й заплати. Тука няма емоции, това е наредено и заплатено

188

С

преди 7 години

Ама тази госпожа журналистка ли е?Сигурно има някаква грешка...!

187

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТАЧовек има два проблемни периода;1/Тинейджърството-неконтролируем прилив на хормони2/Климактериума(менопаузата)-липсата на хормониИ през двата периода творят глупости без да си дават сметка.Като ги гледам тези две дами-те определено не са от първата категория!!

186

Анонимен

преди 7 години

НСО трябваше да изведе Беновска и Плевнелиев навън, да се разберат като жени.

185

Васо

преди 7 години

А бе Тракиец смири се малко. Недей крещя. И ние сме божем русофили, ама умерени. Пък крадци има и сред русофилите и русофобите. Племето ни е такова.Тракийско-славянско-прабългарско.Р. Ралин имаше стихче по този повод.

184

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 245Ееее, нямаше начин и тази мъдрост да не се появи!

183

ужас

преди 7 години

Българската "демокрация".......................

182

Анонимен

преди 7 години

Българи, евреите ни искат земята. Не руси, не турци. Та евреите са основата на терористите срещу законната власт на Цар Борис-трети

181

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ОТГОВОР,ТРЯБВА ЛИ ДА СИ В ОКОВИ,И ДА СИ ДЕМОКРАТ,ВИЦЕТО ГО СЛОЖИ В МАЛКИЯ СИ ЖЕНСКИ КЪТ,ТОВА Е РАЗЛИКАТА,ЗАЩО ТЯ МОЖЕ ДА ОТСТОЯВА ДЛЪЖНОСТТА СИ, А НАШИЯ НАСТРОЙВА ЕДНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ ДРУГА ЧАСТ,НИМА ПЛЕВЕЛА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ИМА РУСОФИЛИ В БЪЛГАРИЯ,НИМА ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ТОВА,И КАК ЩЕ НИ ПРЕМАХНЕТЕ,ТОВА ЛИ ВИЕ ДЕМОКРАЦИЯТА,ДА БЪДЕМ ВЪВ ВАШИТЕ ДОЛНИ *** ***.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ ДЕМОКРАЦИЯ,ТОВА Е ДЕМОНКРАДАЦИЯ,КРАДЕНЕ ДО ДУПКА.БЕНОВСКА Е ГЕРОЙ ТОВА Е .

180

annybody

преди 7 години

До ИСТИНАТАБенковска е със сериозни психически проблеми, повече или по-малко мнозина от нас ги имат, по-лошото е, е че само някои от нас вдигат такава врява около себе си и създават смут - е, най-доброто за такива като като нея е - МЪЛЧАНИЕ. Би било добре Канал 3 да се досети, че е крайно време да я пенсионира - по болест, ТЕЛК-а все ще намери вратичка и за нея.